Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz hoffman_ #2080 üzenetére

Ahjaj. Ahogy kivettem itt, beszélnem kéne Mazogával. Aki emlékeim szerint valamelyik várban található. Holtan,a munkásságomnak köszönhetően. Asszem úgy történt,hogy amikor bementem a várba akkor megtámadott. Én meg nem voltam rest és lekaszaboltam... Ezek szerint számomra kifújt a küldi?

Amúgy itt akkor valami Black Bow banditákat kell irtanom? Létezik hogy az aranyparton van egy Ayleid rom és ott is tanyáznak szép számban? Mert én azt hittem hogy azok OOO modból jöttek... Uhh,most nézem a térképet,lehet h nem is az aranyparton van. Bár nekem úgy rémlik. De most csak az a biztos h egy Ayleid romban voltak.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

• Jorus

nagyúr

válasz hoffman_ #2080 üzenetére

Röviden. :) És hogy a kereső is találjon valamit: Knights of the White Stallion
    - az után kapod meg a küldit, hogy megcsináltad a Mazoga-s quest-et. (Ha nem csináltad még meg, akkor azt is leírhatom.)
    - a gróf megemlíti, hogy van néhány rossz arcú tag, akiket ki kéne csinálni. Ők a Black Bow Bandit-ek, vezetőjük egy ork, bizonyos Black Brugo. A további infókért beszélj Mazoga-val (ő a rossz arcú ork csajszi) ez ügyben. Ő az előcsarnokban áll, és nyafog, hogy lovag akar lenni
    - Mazoga elmondja, hogy a rossz arcú krapekoknak Brugo a főnöke, aki a Telepe nevű romban szokott rejtőzködni, ha épp nem garázdálkodik, de leginkább Middas-on (az szerda asszem, de végülis mindegy) éjfél és reggel 6 között tolja oda az arcát. Célszerű a lányzónak szólni, hogy várjon meg a kastélyban, nehogy baja essen
    - elmész a megjelölt romba, és széthenteled a tagokat, meg Black Brugo-t. Ezután odaviszed a csajt, aki - mivel a küldi teljesítve van - inal vissza a kastélyba
    - visszamész a grófhoz, jelented neki a dolgot, erre kinevez téged Knight Errant of the Knights of the White Stallion-á, ad egy Leyawiin-i pajzsot, meg egy kulcsot a White Stallion Lodge-hoz, ami azért jó, mert tiszta, biztonságos, és szép a kilátás. Plusz jó dolog, hogy a nyafogós ork lány rém boldog, amiért lovaggá vált.
    - a rossz arcokat a fekete íjukról lehet felismerni, leginkább Leyawiin környékén tevékenykednek. A gróf minden további fekete íjért 10 aranyat ajánl fel. Ez jó biznisz, mivel 70-et érnek. Alacsony szinten meg is lehet tartani egyet, mivel majd csak a Dwarven motyók lesznek jobbak
    - Telepe-t rendszeresen legyakhatod újabb íjakért, mivel a banditák rendszeresen odajárnak
    - a legnagyobb gyülekező helyük egyébként a Rockmilk Cave, szép számmal lehet gyűjteni az íjakat.

[ Szerkesztve ]

Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés