- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica #4 üzenetére
Eléggé hittem ebben az NTI dologban, de nem valami tartós cucc, hamar kilazul, és ugye le is tudja nyelni az ember.
Mindig attól félek, egyszer eldurran pár fogam reggelre... olvastam sokat utána, relaxáljak, meg legyen stresszmentes a munkám (mintha csak rajtam múlna)... az a baj, sosem tudom, mennyire "daráltam" az éjjel, csak onnan, hogy mennyire fáj a nyakam és az állkapcsom másnap.Be tudtad tőle rendesen csukni a szád? Reggelre nem folyt ki miatta 6 hektó nyál a szádból?
NTI-TSS esetében, ha elég alacsonyra reszelték,akkor nem, de nekem egyiknél a dokinak sikerült olyan vékonyra csinálni, hogy gyk. másnapra szét is haraptam (nem nyeltem le,valami csoda folytán pont reggelre esett ketté a számban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest