- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica #4 üzenetére
Eléggé hittem ebben az NTI dologban, de nem valami tartós cucc, hamar kilazul, és ugye le is tudja nyelni az ember.
Mindig attól félek, egyszer eldurran pár fogam reggelre... olvastam sokat utána, relaxáljak, meg legyen stresszmentes a munkám (mintha csak rajtam múlna)... az a baj, sosem tudom, mennyire "daráltam" az éjjel, csak onnan, hogy mennyire fáj a nyakam és az állkapcsom másnap.Be tudtad tőle rendesen csukni a szád? Reggelre nem folyt ki miatta 6 hektó nyál a szádból?
NTI-TSS esetében, ha elég alacsonyra reszelték,akkor nem, de nekem egyiknél a dokinak sikerült olyan vékonyra csinálni, hogy gyk. másnapra szét is haraptam (nem nyeltem le,valami csoda folytán pont reggelre esett ketté a számban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged