Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikko
csendes tag
gyerekek ezt nem kívánom senkinek. windowst újraraktam és maradt a probléma. valszeg hardveres lesz.
-
Zomb€€
őstag
Nincs véletlenül egy olyan mappád hogy Windows/system32/services és ezen bellül 3 dll,meg egy ''sugó'' ikonu exe?
-
kikko
csendes tag
de sajna mégis megint ugyanott vagyok ahol voltam... hiába hijackthis, adaware és spybot sd...
-
kikko
csendes tag
na úgy néz ki, hogy egy MSNSERVERS.EXE nevű faszságot sikerült beengednem (közben elment
) valószínűleg amikor a zonealarmot frissítettem. köszi mindenkinek a - rendkívül gyors - segítséget.
[Szerkesztve] -
zsommi
senior tag
Nekem olyan 2 és 10 % között használja a procit ez a process, az még belefér..

Szal vmilyen szerepe biztos van menet közben.. -
VladimirR
nagyúr
igen, van system nevu process, a system nevu user inditja el, ez inditja tobbek kozott a szolgaltatasopkat, ilyeneket
az viszont, hogy felzabalja a processzort valoban valami feregre, virusra utal
itt, az elso 5 link-en levo programot toltsd le, majd restart, csokkentett mod, es ott futtasd le oket (mind valamilyen antispy
Bovebben: [link] -
kikko
csendes tag
help!!
határozott időközönként (1-2 perc) egy system nevű 40-50k-s process terheli le úgy a CPUt, hogy az előtérben futó alkalmazás olyan 20-30 másodprecig köpni-nyelni se tud. úgy vettem észre hogy közben nem baszkurálja a vinyót.
mit tegyek??
(p4 2.4 - 512 - xp sp1 - nod32 - zonealarm - adaware)
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
) valószínűleg amikor a zonealarmot frissítettem. köszi mindenkinek a - rendkívül gyors - segítséget.