Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
#LittleG
csendes tag
Hála istennek én nem ilyen ember vagyok

Nekem, ha valami túl könnyen megy, már gyanús, ilyen például a Windows újratelepítése is, lehet rajta nyomkodni a visszaállítás gombot, aztán pikk-pakk és kész is, de nekem mégis megnyugtatóbb az, ha én teljesen újrarakom a rendszert. Ráadásul, ha kézhez kapok valamit, mindig szeretem megkukkantani, hogy mi van benne, hogy működik, mert szeretek ezekről tudni. Gépet se szerettem soha "készen" venni, mindig magamnak rakom össze.
Amúgy igen, nagy vonalakban olyat szeretnék, amit írtál, hogy beiktassak egy +csatlakozót, viszont cserébe a dokkolónál + a laptopba menő USB - mPCI-e átalakítónál meg akarom szüntetni a rádugós módszert, és rá akarom forrasztani a kimenetekre az USB kábelt, így végül is 2 csatlakozás lenne, az egyik az alaplapi mPCI-e foglalatnál, a másik pedig az általam kreált csatlakozónál. Továbbá persze némileg növelni akarom az USB kábel hosszát, mert az a 60 cm gyárilag kicsit kevés nekem. Itt pedig lehet, hogy egy vastagabb, kisebb ellenállású kábelt vennék, kompenzálva ezzel a nagyobb hosszúságot.
Kérdés továbbra is az, hogy így mennyire lesz így stabil a jel...

Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest