Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• #LittleG

csendes tag

válasz Doink #4968 üzenetére

Hála istennek én nem ilyen ember vagyok :R

Nekem, ha valami túl könnyen megy, már gyanús, ilyen például a Windows újratelepítése is, lehet rajta nyomkodni a visszaállítás gombot, aztán pikk-pakk és kész is, de nekem mégis megnyugtatóbb az, ha én teljesen újrarakom a rendszert. Ráadásul, ha kézhez kapok valamit, mindig szeretem megkukkantani, hogy mi van benne, hogy működik, mert szeretek ezekről tudni. Gépet se szerettem soha "készen" venni, mindig magamnak rakom össze.

Amúgy igen, nagy vonalakban olyat szeretnék, amit írtál, hogy beiktassak egy +csatlakozót, viszont cserébe a dokkolónál + a laptopba menő USB - mPCI-e átalakítónál meg akarom szüntetni a rádugós módszert, és rá akarom forrasztani a kimenetekre az USB kábelt, így végül is 2 csatlakozás lenne, az egyik az alaplapi mPCI-e foglalatnál, a másik pedig az általam kreált csatlakozónál. Továbbá persze némileg növelni akarom az USB kábel hosszát, mert az a 60 cm gyárilag kicsit kevés nekem. Itt pedig lehet, hogy egy vastagabb, kisebb ellenállású kábelt vennék, kompenzálva ezzel a nagyobb hosszúságot.

Kérdés továbbra is az, hogy így mennyire lesz így stabil a jel... :F

Új hozzászólás Aktív témák