Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyArc
tag
válasz
redingitell
üzenetére
A PES2021-hez van egy nagyon népszerű mod, a Smokepatch. A Smokepatch fejlesztői azt ígérik, hogy még ebben a hónapban elkészül és ingyenesen letölthető lesz az SP Football Life 2023 nevű változat, amiben nem csak az új mod lesz benne, hanem egy komplett, telepíthető PES 2021 is. Azt azért nem látom, hogy hogyan tudják legálisan megkerülni a copyright-ot, mindenesetre ezt ígérik.
- no game is needed, FL includes enhanced and upgraded assets covering almost all aspects.
-
nagyArc
tag
Az miért van, hogy ha pl. lecserélek a game plan-ban egy balhátvédet egy másik, eredetileg 80-as szintű balhátvédre, akkor a lecserélés után ennek az eredetileg 80-as szintű játékosnak már csak 68-as szint jelenik meg a kártyáján a game plan oldalon?
-
nagyArc
tag
válasz
everest140
üzenetére
Szerintem is egész jó úton haladnak. Van pár hülyeség, amin lehetne javítani:
- akárhányszor megveheted ugyanazt a játékost. Tudsz csinálni egy olyan csapatot, amiben tizenegy Szalai Ádám van. Utána a release player sem mindig működik.
- miért nem lehet a meccsek előtt egy "super skip", miért kell hétszer megnyomnom az A gombot ahhoz, hogy elkezdődjön végre a meccs, és ne kelljen végignéznem az összes intrót? A Fifában ez jól van megoldva.
- lecserélhetnék azt a szemkifolyató kék-sárga logót az ismétlések előtt valami szolídabbra. -
nagyArc
tag
A 2.1.0-val szerintem sokkal jobb lett a játékmenet. Reszponzívabbak lettek a játékosok, nincs az a delay, mint előtte. A menürendszer is sokkal gyorsabb lett.
-
nagyArc
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Igen, sajnos az ingyenes ML-en nem tudna pénzt keresni a Konami. A fizetős DLC-t megvenném az offline miatt. Szerintem a gameplay tényleg jó, bár az nem tetszik, hogy soha nem tudom átcselezni magam a védőn (de lehet, hogy csak én vagyok béna). Mintha egyáltalán nem működnének a cselek, vagy totál le lenne nerfelve.
-
nagyArc
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Na ez jó hír. Ennél már csak az lenne jobb, ha belekerülne a Masters League is. Egyes hírek szerint az október 25-én kijövő patch-ben már lesz (bár ezt senki sem tudja biztosan). Az efootball2023-hoz nagy reményeket fűztem, jelen állapotában is játszható, de az egészet megöli, hogy a meccseken kívül tulajdonképpen nincs mit csinálnod, úgyhogy visszatértem a PES 2021-hez. Az még mindig etalon a szememben, bár már csak offline működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest