- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ManOwaR
tag
én is egy ilyen deszkát néztem ki magamnak. most akkor mi van? megy benne a húzás vagy nem?
-
Hacked_3958
csendes tag
Ha tuningolni akartál akkor mért nem inkább
egy Abit vagy Asus alaplapot vettél?? -
karib
addikt
válasz
Hacked_3891 #4 üzenetére
Attó' függ, milyen PLL van rajt...
-
Hacked_3891
tag
Már hogyne tudnál FSB-t állítani! Töltsd le a CPUFSB nevű programot, majd az alaplapon keresd meg a PLL chipet. Arról lehet megismerni, hogy van tőle max. 1 cm-re egy kvarc, amelyre 14.31xxx van írva (azaz P4-eseknél talán más érték). Ezután indítsd el a CPUFSB-t és menj végig a kiválasztható PLL chipeken, vajon köztük van-e a te deszkádon lévő. Ha igen, akkor nyert ügyed van és a PLL által támogatott FSB, RAM stb. frekvencia-kombinációkat be tudod állítani.
A gép bootoláskor mindig alapról indul, de a CPUFSB-vel át tudod állítani - ha regisztrálod, akkor automatikusan is. Feszültséget meg a közismert lábdrótozásos ill. -szigeteléses eljárással tetszés szerint állíthatsz. -
karib
addikt
válasz
Hacked_4179 #1 üzenetére
Olvasd el a Tuning alapozó cikkünket (Cikkarchívumban megtalálod).
Amúgy ha nem tudsz FSB-t állítani a lapnak, akkor nem fogsz tudni tuningolni. Szorzót nem tudod megváltoztatni, az az Intel kiváltsága :) -
sh4d0w
félisten
válasz
Hacked_4179 #1 üzenetére
Ez nem RAM kérdése. Az ECS lapok általában nagyon kevéssé támogatják a CPU túlpörgetést. Az Intel professzorok meg szórzólockoltak, tehát csak az FSB-vel tudsz játszani, ha túl akarod húzni...
-
Hacked_4179
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ECS P4S5A/DX+ alaplapom egy 1700-es Celeronnal 256 SD Rammal :(
A bios procibeállításában nem tudom az FSB-t állítani csak a memo sebességét és a szorzót is 1-24X között tudom állítani + H/W Trap állása van,alapban ez van megadva!
Hogyan lehet a procit húzni szerintetek?????
Lehet az hogy csak DDR rammal lehet húzni???
Előre is köszi a válaszokat!!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest