Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
válasz Shingen #51793 üzenetére
ezen az oldalon az áru mellett katt a "more actions"-re
ott a contact seller, válaszd először a legfelsőt "I have a question..."
itt írhatsz az eladónak, és lehet hogy így is visszafizeti az árat.
ha nem akarja, akkor a "more action" résznél ott az "I didn't receive it" és ott is a legfelsőt kell választani. -
parkr
őstag
válasz Shingen #51798 üzenetére
Ha nem kaptad meg és nem fizet (nyomkövetéssel sem bizonyítható a cucc holléte), akkor tovább lehet majd később vinni az ügyet az ebay embereinek,de erre valószínűleg nem kerül sor.
Lehet küld még egy üzenetet az eladó hogy akkor elfogadod-e a visszafizetést (refund), ha igennel válaszolsz, utána csak várnod kell (pár nap míg paypal-ről a számládra érkezik).
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Shingen #52037 üzenetére
Én ezt rendeltem:
USB 2.0 Video Audio VHS to DVD Converter Capture Converter Card Adapter Black
És ez a másik, ami ugyanez, csak 4 csatornás:
4-Channel Video Audio Capture Record Adapter Easycap USB2.0 DVD Converter + CD ]
[ Szerkesztve ]
havri
-
Topikgazda
válasz Shingen #52039 üzenetére
"Kamerán csak egy audio és video kimenet van."
Annyi pont elég.
Te választod meg, -attól függ, hogy melyik szoftvert használod- a formátumot.
Pl: az amit Havri1 elsőnek linkelt, DV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 with DivX codec, SVCD/VCD, DVD, AVI, WMV tudja.
Én a MPEG-4 with DivX codec-el használom (mp4)[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Shingen #52041 üzenetére
Az MPEG-4, MP4-hez jobb minőségű codec-ek vannak, kisebb méret és jó kép minőség.
Egy 40 perces tökéletesen nézhető film 720 x 406 felbontással H264 codec-el 774 kbps bitrátával csak 268 MB, az AVI nagyobb lesz. Arról nem is beszélve, hogy bármilyen eszközzel tudod nézni. -
bl4ze
veterán
válasz Shingen #52290 üzenetére
Ez a FLYT is egy érdekes dolog, cég :
Van egy 0217én fizetett cuccom, melyre ezt dobta a gép FLYT trackingra :
Date & time Event/Location Weight Additional
17.02.2015 18:33
Flyt Express
Electronic notification of shipment
Customer HUNGARY China Post Airmail HZ18.02.2015 11:15
Flyt Express
Accepted from sender
FLYTEXPRESS-CN20.02.2015 00:30
Flyt Express
Sorting
FLYTEXPRESS-CN...ehhez képest tegnap jött meg és a borítékon CN post bélyegző : 02.20
.:. bl4ze .:.
-
Topikgazda
válasz Shingen #52387 üzenetére
Most komolyan?
Miből gondolod, hogy nem fogod megkapni?
Itt írtam valamit: (#52368)
Nem tudsz várni legalább 1 hetet? Van még időd április 10-ig. Nem véletlenül van az eBay-n az a szabály, hogy a legutolsó várható érkezés dátumától 30 napig reklamálhatsz. Szerintem türelem.
Ha mégis megkapod később és refundot kértél, akkor a tisztesség úgy kívánja, hogy újból fizesd ki, viszont neki mint eladó 1-el nő az ellene indított eBay case-k száma, ami később jutalék növelő lesz neki.
Miért nem érhető, ha feladja az eladó, onnantól nem tud semmit sem tenni, mert nem ő a postás aki viszi. 35-45 nap is lehet a szállítási idő[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Shingen #52393 üzenetére
Kapsz segítséget, de az időt ki kell várni, nincs mese.
Az eladó, ha feladta megfelelő módon, mást nem tehet, ahogy írták is.
Ha korán indítasz caset, visszakapod a pénzt, és mégsi megérkezik 2-3 napra rá, csak neked lesz plusz munkád vele.
Érdemes kivárni a végső időket, vagy legalábbis a reális időket.
Ha lejár a szállítási idő vége, onnan van még 30 napod nyitni.[ Szerkesztve ]
havri
-
-
Topikgazda
válasz Shingen #52533 üzenetére
Ha megígéri az eladó a visszafizetést és küldi vissza a PayPal-re, mihelyst megjelenik a paypal-n én már rendben vagyok, nincs értelme case-t indítani. Annál jobb nyoma, hogy nálad van pénz, és a Paypal-n könyvelve van a tranzakció, nincs jobb.
Azt azért tudni kell, hogy az eladóval kapcsolatos problémák (case-k száma) befolyásolják az általa fizetett értékesítési jutalék összegét, ha visszakaptam a pénzt minek szívassam? -
somnia
őstag
válasz Shingen #52701 üzenetére
Az miért jó?
Ha találsz egy 99.9%-ost, abban jobban bízol, mint egy 98.2%-osban?
Mint látod mindkettőnek van negatív értékelése és lehet, hogy az előbbi 1546 eladásból annyi, amennyi a második meg 1232321 eladásból.
Most akkor melyik a jobb?
Arról nem is beszélve, hogy a kis sárgák a negatívjaikat a posta hibájából vagy az árut ugyan megkapó, de mivel nem jegyzett küldemény volt, annak az árát refundoló "kedves vevőktől" kapja. -
Topikgazda
válasz Shingen #55205 üzenetére
Az első link: cotton PU Leather, vászon alapon poliuretán bőr, műbőr és vékony, második szintén (10. képen PU), egy hangyányit vastagabb. a képek azok nagyon jók a 2. linknél, de ha bőrre számítasz csalódni fogsz.
Sajnos nekem is sikerült átverni magam.
7000-7500 Ft körüli áron nem kapsz új, valódi bőrtáskát ekkora méretben.
Az 1-st nem ajánlom, a képen lévő ilyesmi bőrből rendeltem és is, hát nem az igazi, a 2.-es jó minőségű műbőr, de az éles sarkú felületeket nem szereti.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Shingen #55302 üzenetére
Nem hasonlítható össze a kettő.
Az Aliexpressnek nincsenek magánszemély eladói, hanem vállalkozók, vállalkozások.
Az hogy minőségileg hol vannak jobb cuccok, nem mérvadó, a kínai termékek közt vannak jó és rossz minőségűek, de ez egy nagy webshop gyűjtemény, így bármi lehet az adott eladónál.
Az sem igaz, hogy mindent nezetközi tracking számmal küldenek, írnak be számokat, de a normál postai azonosító, Yanwen és más track számok előfordulnak, nem mindegyik követhető.
Ha nem érkezik meg az árú, vagy megérkezéskor gond van, a pénzt visszakérhető, ha az eladó semmit sem reagál, még akkor is szó nélkül jön a refund az Alitól.
Nincs olyan mint a Paypal-n, hogy fizetik a visszaszállítást, de ez most nem is volt kérdés.
Amit az eladók vállalnak a visszaszállítási feltételeknél, az van biztosítva, van aki fizeti, van aki nem.
A későbbi garancia ügyintézéshez nincs segítség.
Ha az érkezéskor nem jelzed a problémát, azután az eladóval való közvetlen kapcsolat felvétel marad.
A Paypalhez hasonló a Alipay fizetési rendszer, a gyorsított fizetés, visszafizetés (refund), érdekében, de ez a Kínai dolgok -állam és bank-, miatt nem egészen hasonlítható össze az eBay és Paypal viszonylattal.
Nem minden termék olcsóbb, vannak amiket az eBay-n olcsóbban lehet beszerezni.
A szállítás értelemszerűen EU-n kívüli, így vámeljárás alá esnek a küldemények. -
havri1
félisten
válasz Shingen #55411 üzenetére
Én ilyet használok cirka fél éve, nincs vele baj, de biztosan nem tud 1A-nál többet. Szvsz nem életbiztosítás, számolj vele, hogy ha füstöl, viszi jó eséllyel a telefont is magával..
Ha tutira akarsz menni, itthon veszel gyári, márkásat.
Nilkin-t ajánlják sokan, hááát, én azt se vennék.
Samsung, Nokia, Plantronics, HTC, nekem ezek vannak nagyon régóta hasznhálatban egyéb helyen, és jók..igaz kisebbek, mint 1A.3.4A 12V-24V 3 Port USB Car Charger+USB Cable For Samsung Galaxy WH K9MA
[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest