Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Én a így oldottam meg a botantenna kérdést:
Mindenféleképpen beltéren kívül kell elhelyezni az antennát (én legalábbis így tudtam fogni a digitális jelet)Amint láthatjátok felesleges különleges DVB-T antennát vásárolni szerintem csak pénzkidobás
Kokány módszer de nekem bevált 
Ezzel a kínai csodával:
[link]Gyári progi Blaze HDTV 6.0, nem ajánlom senkinek...
Helyette a fados kisgépen is jól teljesítő VLC Playert ajánlom.
DVB-T használata VLC Playerrel: [link]
-
jumpi
csendes tag
Üdv mki!
Légyszi segítsetek! DVBVieweren nem tudom belőni a hangot... a kép über faxa csak nincs hangom
Ez Codec hiba? amúgy VLC playeren megy az adás csak az az egy hibája hogy minden indításkor bekell neki lőni a paramétereket... nem annyira zavaró csak a Dvbviewer jobban bejönne ha lenne hangom... Köszi!ui: amúgy visszaolvastam hd codec packot ajánlják csak hogy googléban ez nagyon tág fogalom..

-
jumpi
csendes tag
Hát az a helyzet hogy fogalmam nincs hogy kell életre bírni ezt a "végtermék salak anyag" kínai pöcsömet

Tsreader nekem nagyon kínai, már az elején nekem kell vmit kiválasztani csak nem tudom hogy mit. Úgyhogy ez is kilőve. DVBDream, SmartDVB, halom progival prószáltam és NOOO Signal

-
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A mi nap, a nemzetközi postai anyagáramlás nehézségeinek ellenére végre kézhez kaptam ezt a kínai csodát: [link]Az a problémám vele hogy nem igen akarja megtalálni a digitális adásokat.. Drivert felraktam, BlazeDTV 6.0 progival mellékelve, amúgy ezek a gyári cédén voltak, seriallal ellátva stb..
Az antenna az ablakban van. Kabhegytől kb 15 km lakok tehát jel erősséggel nem lehetnek problémák.. Kereséskor először Magyarországot adtam meg neki, majd Németországot, de megcsináltam még több országgal és semmi...Itt van egy teszt: [link]
DVB-T: AF9015 BDA Filter elvileg ez az!
Megköszönném az infókat!
Üdv: jumpi -
jumpi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Freedom DVB-T Digital TV USB 2.0 Tunnerrel szemezgetek:
Pontosabban erről : [link]
Mi a véleményetek? Az árát talán megérné? Nem akarok sok extrát, csak tévézni, ha lehet vele
Köszi, Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest