Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alfonz64 #15648 üzenetére
Én sajnos csak tár hét múlva találkozom legközelebb a készülékkel, de emlékeim szerint a Wayteqtől letölthető legfrissebb firmware volt rajta, aminek külön érdekessége volt, hogy az LG plazmatévén irdatlanul recseg HDMI-n hangja. Az analóg kimenet nem recseg, Samsung tévén nem recseg.
De a felvétel éppen rendben van.Üdv: MaCS
-
Kernel
nagyúr
válasz
Alfonz64 #15640 üzenetére
Rejtély, ezt hogyan tudtad produkálni, de nekem is van egy ilyen, rendesen vesz fel, ahogy szoktak az ilyen boxok.
Bár nem szoktam vele felvenni (konyhában üzemel, frissítést sem raktam rá soha), de beraktam most egy pendrive-ot, amin alig több, mint 1 GB szabad hely van. Felvételt indítok az m1-re, elején kiírt valamit, hogy 30 perc a várható időtartam.
RTL Klubra több órát írt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest