Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
zhagyma #9586 üzenetére
Gondolom, hogy nem könnyű. Az általad említett dolgok miatt írtam én is azt, hogy a teszt része lenne a szubjektív teszt is a nyers adatok kinyerésén kívül.
Az viszont meglepett, hogy ennyire gyorsan változnának a körülmények. Ez tényleg így van? A szolgáltató gyakran változtatják a forrásukat, technológiájukat? Mennyire jellemző ez?Az is egyértelmű, hogy függ az eszköztől, amin nézzük, de hát éppen ezért kellene ezt egyetlen TV-n eljátszani, hiszen a cél itt a különbségek kiemelése lenne, nem az abszolút minőség megállapítása.
Illetve ha én kerülhetnék ilyen szituba, hogy egy ilyen tesztet elvégezhessek én két egyforma TV-vel csinálnám. A két TV-t ugyanarra a csatornára kapcsolnám, de két különböző szolgáltatótól. Felállítanék egy relációt, aztán valamelyik TV-n szolgáltatócsere. Vagyis, buborékrendezés.Elvileg szépen kijöhetne így egy sorrend. (Persze jó lenne figyelni olyan részletekre is, hogy olyan műsor közben hasonlítunk, amely közben jellemzően sok gyors mozgás, villogás van, mert ugye ezekben az esetekben válik szabad szemmel is láthatóvá a digitális technika (MPEG tömörítés) hátránya...)
Szóval, tényleg nem lenne egyszerű, de nagyon hasznos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest