- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBogyó
tag
válasz
ps_feri #8322 üzenetére
Az STB-k azért nem mentenek olyan sokféle formátumba, eddig nagyjából mindegyik menthető, vágható, szerkeszthető volt PC-n.
Az olcsó cél PC sokkal több szívást hoz mindenképpen, de bennem is bújkált a kisördög, hogy elinduljak a HTPC irányába.
A formátum csak egy dolog. Mondjuk úgy a "konténer". Az ebben lévő adatfolyam video esetében h264-es, a hang AAC vagy MP3, ha megteheted, akkor ezt nem konvertálod át, mert így nem lesz minőségromlás. Tehát ha konverzió nélkül meg akarod úszni, akkor kodek kérdés nem lehet, mert bármi módon is veszel fel, ugyanarra a kodekre lesz szükséged.
Ha tudsz felvenni jól a stb-ról, akkor megpróbálok segíteni. A PC-s megoldásban én nem vagyok otthon, a többiek biztosan segítenek abban is. -
azbest
félisten
válasz
ps_feri #8322 üzenetére
Tetszőleges usb-s dvb-t vevő (10 dollár alatt kínából), hozzá tetszőleges smartcard olvasó (8-15 dollár) és megfelelő szoftver a gépen - például a homesys.
Bár felvételt nem próbáltam vele, de pár napig próbaképp használtam tv nézésre. Az ősszel lesz nálam megint kártya, addig legfeljebb kódolatlan adásokkal tudok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged