Hirdetés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Egy dolgot lehagytam, pedig nekem pont ez most a legfontosabb (legalább is tesóm gépén mert talán pár hét múlva lesz egy quad -om
). Hardware deinterlacing mellett CoreAVC -vel már egy Athlon 64 3000+ -on folyamatosan nézhető ez a részlet (ennyit csökkent a hardware igény a kisebb felbontással és bitsűrűséggel). A VGA nem tudja a DXVA -t. Amint leérek az albérletbe megnézem a saját gépemen is (P4 3.0Ghz Hyper Threading), illetve kíváncsi vagyok a kétmagos Atom ezzel mit tud kezdeni.Akinek egyébként van DXVA képes kártyája, annál működik a hardware -s gyorsítás ezzel az újfajta kódolással?

Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Battlefield 6
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Hardware deinterlacing mellett CoreAVC -vel már egy Athlon 64 3000+ -on folyamatosan nézhető ez a részlet (ennyit csökkent a hardware igény a kisebb felbontással és bitsűrűséggel). A VGA nem tudja a DXVA -t. Amint leérek az albérletbe megnézem a saját gépemen is (P4 3.0Ghz Hyper Threading), illetve kíváncsi vagyok a kétmagos Atom ezzel mit tud kezdeni.
wassermann