Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
kugyu21
üzenetére
Na, én ezért vettem csak egy USB-s tunert a számítógéphez kb 10 ezer forintért. A többit megoldom a számítógépen (amiben már amúgy is van winyó és DVD író).
Még arra próbálok törekedni, hogy tudjak venni egy full HD-s monitort (aminek általában jobb a képe, mint egy LCD-tévének), meg egy olyan számítógépet, amiben nincsenek mozgó alkatrészek (mindenhol passzív hűtés, winyó helyett SSD), hogy semmilyen zajt ne csapjon nekem tévézés közben... A hang meg a hifi-ből jön... (Milyen jó is volt hallgatni a Pavarotti emlékestet
)Ja, azt elfelejtettem, hogy a kódolt DVB-C kábeltévés adásoknál persze ez az út nem járható, de az általad leírtaktól meg én is viszolygom... Passz, majd az idő megoldja...
Ezért gondokozom én egyelőre inkább DVB-T + DVB-S kombinácóban (utóbbi még nincs). -
kutyuska
aktív tag
válasz
kugyu21
üzenetére
Nagyjából igen! Bár ha gyártók reklámjait nézed, minden egyszerűnek tűnik

A jelenlegi eszközparkom:
- LCD TV + mpeg4 tunerrel és új antennával és erősítővel a tökéletes DVB-T vételhez.
- DVD lejátszó.
- Sat-os STB PVR funkcióval a szolgáltatótól.
- PC analóg és DVB-T tunerrel sok-sok HDD-vel és DL DVD pörkölővel.
- miniDV kamera
- WD Media Player + USB HDD
és sok sok távirányító.
Ami még nincs:
- 5.1-es hangrendszerEnnyi eszközzel gyakorlatilag tudok SD/HD-ben analóg és digitális forrásból rögzíteni, szerkeszteni, archiválni és megnézni ( ha még marad rá időm
) és még a nappaliba is beférek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
) és még a nappaliba is beférek.
wassermann