- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Apák napjára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lifilif
csendes újonc
válasz
Watt25 #16579 üzenetére
Vidanet a szolgáltató (Győr). Vezetékes és kábel között mi a különbség? Én úgy tudom, kábel van nálunk. Az antennadrótot kell a set top boxba dugni, azon jön a digitális jel. Az nem igazán világos, hogy ha saját boxot használhatok, akkor miért kell még tuner is? Úgy tudom, vannak olyan boxok, amik tudnak rögzíteni, vagy nem? Aztán meg kérdés, hogy egy saját box mennyire működne jól, mivel a szolgáltatóét is folyton frissítgetik, és messze nem tökéletes. Állítólag, ha nem a szolgáltató boxát használja az ember, akkor lehetnek kompatibilitási problémák. Nem a Vidanetnél, hanem általában hallottam ezt. Nem tudom, igaz-e. Akár konkrét set top box/felvevő/akármi típust is ajánlhattok, a lényeg, hogy tuti biztos megoldás kéne, mert őszintén szólva már elég sokat beleöltem a dologba, és mint kiderült, teljesen feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest