- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
sanya1111 #16159 üzenetére
Ugye az adások a muxokon szerepelnek, amiket az aktuális számú kliensek vesznek. Itt annyi limitáló tényező van, hogy egy tuner egyszerre csak egy muxot tud venni. Így neked kell kimatekoznod, hogy egyszerre hány kliens hány féle muxot fog nézni. De ilyen árak mellett, szerintem belefér az 5 tuner.
Nekem is egy antennáról vette a jelet az öt tuner. Persze az osztó okoz jelerősség csökkenést.
Nem lehet, hogy az auto discovery miatt más muxokat is felvett a listába a tvheadend? Nekem ekkor jelentek meg többször a csatornák.
A Bozek-féle hozzászólást nem értem. Nekem linux alatt van egy tvheadend szerver, ami csatlakozik newcamd protokollal az oscam szerverhez és kész.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sanya1111 #16159 üzenetére
Ahhoz, hogy mindegyik kliens tudjon szabadon választani a MUX-ok között, természetesen 5 tunerre van szükséged. Nem a kliensek száma, hanem a MUX-ok miatt. A kódolt adásokhoz pedig öt plugint kell beállítanod (nem tudom, hogy melyiket használod, én Acamd-t, de Windows-on), hogy egyszerre tudják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest