- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
válasz
sanya1111 #16159 üzenetére
Ugye az adások a muxokon szerepelnek, amiket az aktuális számú kliensek vesznek. Itt annyi limitáló tényező van, hogy egy tuner egyszerre csak egy muxot tud venni. Így neked kell kimatekoznod, hogy egyszerre hány kliens hány féle muxot fog nézni. De ilyen árak mellett, szerintem belefér az 5 tuner.
Nekem is egy antennáról vette a jelet az öt tuner. Persze az osztó okoz jelerősség csökkenést.
Nem lehet, hogy az auto discovery miatt más muxokat is felvett a listába a tvheadend? Nekem ekkor jelentek meg többször a csatornák.
A Bozek-féle hozzászólást nem értem. Nekem linux alatt van egy tvheadend szerver, ami csatlakozik newcamd protokollal az oscam szerverhez és kész.
-
Bozek
nagyúr
válasz
sanya1111 #16159 üzenetére
Ahhoz, hogy mindegyik kliens tudjon szabadon választani a MUX-ok között, természetesen 5 tunerre van szükséged. Nem a kliensek száma, hanem a MUX-ok miatt. A kódolt adásokhoz pedig öt plugint kell beállítanod (nem tudom, hogy melyiket használod, én Acamd-t, de Windows-on), hogy egyszerre tudják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest