Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latency
senior tag
válasz
GrotESC
üzenetére
Hétfőn vettem pont egy ilyet. Nekem kifogástalanul működik, jól fogja a csatornákat és a médialejátszója is vitt eddig mindent amit próbáltam. 720p mkv (feliratot is megjelenít magából a videóból, de az srt-t is megeszi, ékezetekkel nem volt problémája, ahogy láttam), mp4 és az xvid-et is vitte gond nélkül. Amit nem tud az a DTS hang.
A kezelése néhol elég béna, a legzavaróbb, hogy nem tudja folytatni a már megkezdett videókat csak elölről. Összességében viszont elégedett vagyok vele.Amit érdemes megnézni, hogy legalább a v7-es firmware legyen rajta, mert régebben tényleg voltak gondjai, de úgy tűnik azokat már javították. Sőt jár hozzá egy 6k értékű kupon is [link]
-
azbest
félisten
válasz
GrotESC
üzenetére
Nagy átlagban a kártyaolvasó nélküliek általában több féle formátumot támogatnak, mint a kártyások. A 10eFt körüli kártyás dvb-t vevők nem szokták tudni a divx/xvid avikat lejátszani. Gyakorlatilag olyan video fájlokat tudnak játszani, ami olyan, mint a tévé sugárzásának formátuma (mpeg2 / mpeg4 / avc).
Talán a blu-ray lejátszók közt találni néhányat, ami dvb-t vételt és conax kártyaolvasót is tartalmaz, azok talán jobbak médialejátszónak is - de drágábbak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann