Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ejelhar

senior tag

válasz Fisha #44 üzenetére

A felhasználói felülettel én se vagyok elégedett, de nincs viszonyítási alapom mert ez az első ilyen lejátszóm. Az biztos, hogy nagyon lassan reagál a gombok nyomogatására, ami eléggé idegesítő. Illetve nekem rendszeresen elfelejti a userrel csatlakoztatott network drive-ok user-ét, ami szintén idegesítő, mert nem egyszerű távirányítóról kétnaponta bepötyögni.

Érdekes ez, mert én a H1-nél ezt nem tapasztalom. Gyors a felület, várakozás csak akkor van, mikor a Dune-nek fel kell ébresztenie a belső, éppen szunyókáló diszkeket.
    A média proci valszeg nem indokolja a VT lassúságát, mert az általános célú CPU a VT sorozatban nagyon hasonló paraméterekkel bír mint a Smart sorozaté.

A "nagy" Dune-k procija (SMP864x):
    [link]

A VT sorozat procija (SMP867x):
    [link]

Ezért nem tudom mire vélni a VT szüttyögését, illetve egy ötletem azért van. "Rendszermemóriának" hívják valamiért a Dune-nél egy plusz rendszerpartíció hozzáadását, ez jellemzően egy 4GB*-os pen drive. A setupban lehet belőni/formatálni/aktiválni.

Ha csak ideiglenesen is, de ki kéne próbálni, hátha nagyot dob a sebességen. Nekem van ilyen a Smart H1-ben, és nem panaszkodom a sebességre, feltéve ha nem aluszikálnak éppen a vinyók:-)

*igazából egy 2GB-os is elég lenne, ha kapni lehetne még olyat. Csak ez az oka, hogy 4GB-ost írtam, amúgy nagyobbat felesleges belerakni, azonban lehetőleg legyen gyors típus.

Új hozzászólás Aktív témák