- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
Kedves Kollégák!
Van egy problémám, amivel már két napja mókolok, és akárhogy is keresem, nem találok megoldást.
A rendszer a következő: Drupal 7 egy IIS+FastCGI-al kiszolgálva.
Az oldal cirill betűket használ, valamint a PHP mail() funkcióval történik a levélküldés. Tartozik a szolgáltatáscsomaghoz egy SmarterMail is, amin a felhasználók, adminok menedzselhetik a weboldal számára küldött üzeneteket. Azonban, akármit is csinálok, SmarterMail felületen nem jelenik meg a valós, cirill szöveg.Ami ötletem volt, hogy majd jól átállítom a content-type-ot UTF8-ról windows-1251-re, hogy a webmail tudja értelmezni, hogy ez cirill szöveget tartalmaz, és helyesen jelenítse meg tartalmat. (Mert tudja kezelni, biztosan, teszteltem.)
Az alap mail.inc.-ben átírtam az értéket, de az elküldött levelek továbbra is UTF8-ra lettek kényszerítve.
Megadtam a MIME verziót, valamint próbáltam a következő sorokkal is beilleszteni:
'Content-Type' => 'text/plain; charset=UTF-8; format=flowed; delsp=yes',
'Content-Transfer-Encoding' => '8Bit',
'X-Mailer' => 'Drupal',Azonban, ez sem hozta meg az eredményt, és továbbra is UTF8- kódolással érkezik meg a levél, és olvashatatlan.
Találkozott már valaki ezzel/ilyen a problémával, vagy van valakinek esetleg tippje, hogy merre induljak tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest