Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
válasz
tibibi
üzenetére
Egyetértek. A progival nagyon kényelmes állítgatni. Összekötöd USB-n és kész. Az sem mellékes, hogy simán tudsz betölteni elmentett profilokat. Én töltöttem le párat (kiindulásnak jók voltak), oda adom őket meg a sajátomat is szívesen, ha szükséged lesz rá.
Viszont, amit fentebb linkelt Pikachu, az az eBay-es 3D gimbal 14k-ért megintcsak elgondolkodtató. Amikor én vettem a gimbalt akkor még nem volt ennyiért 3D. Ha hosszabb távra terveznék a P1.1.1-el, lehet le is cserélném az Eachine 2D-t a 14k-s 3D-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bittorrent topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Autós kamera eladó
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség