- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #823 üzenetére
Azt viszont töredelmesen bevallom, hogy winbe 2895 a dpi a sensit pedig a játékban levettem 3.9 re.
Death adder elite brutálisan jó egér és a Razer külön egérpadot ajánl alá megvettem és nem tudok ennél jobb egeret elképzelni.
Belenéztem az egérkínálatba és mostmár értem miért mondtad ne lottózzunkBrutális. AZ meg még brutálisabb, hogy mindegyik cég megél. Vagy nem?
-
Liner
aktív tag
válasz
Synthwave #823 üzenetére
Naná, hogy az mondom nemsokára feltolom a utubra én is az ultra nightmaret azt utána oktatgass:-)
Bár semi kétségem, hogy nyomnád.
Van, hogy kifogy a plazma bocs mester...
Mellesleg ritkán fordul elő de akkor azonnal tolja -ugye azért lehet marauderbe is beleereszteni egy szépet. Bár Nightmaren pont most járok ott ahol beküld mellé egy skorpiót meg egy kis töltényt időre is megeszem. shoti balli fél pillanat. És még így is auto weaponon vagyok én noob.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest