- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az elméleted több sebből is vérzik. Segal már leírta egyrészt hogy miért. A játékot túl kell élned (1 életed van, se több se kevesebb), lőszert tudsz lootolni bármikor, gyorsan újratölt a chainsaw - persze healt is lehet lootolni, de a heal sokkal gyorsabban kritikus helyre kerülhet - mint az ammo - ezt ki kell tapasztalni)
A legfontosabb hogy az első 3-4 pályát túléld, már leírtam. Ha 5 hp-val majd rohangálsz egy aréna közben Ultra Nightmaren, elgondolkodsz, hogy először tényleg érdemes az UN-t másképp megközelítened.Egyébként most direkt megnéztem én is, pl. Zero Master is még fél éve a healre gyúrt rá, első runja volt talán.
Aztán amikor a Loot Magnetet fejlesztik, akkor is a páncélt gyúrják ki először (ez Draqu és Zeronál is így van - július/augusztusi állapot) Ez nem is a heal/páncél/ammoról szól leginkább, hanem a fejlesztési ágról, amit minél hamarabb ki tudsz fejleszteni. Mint írtam, a legfelső kettő a legerősebb, ízlés döntése, ki melyikre fejleszt rá.Egyébként őket még hozzám se lehet mérni, olyan szakadék van közöttem és köztük, mint kb. én köztem vagy közted.
Ők ebből élnek, ezért pénzt kapnak, napi 10-12 órát ezzel játszanak. Természetesen ők a rizikósabb gameplayt is játszhatják, mert minden egyes porcikájuk érzi a játékot.Összességében én arra akarok célozni, hogy az ammo egyáltalán nem olyan fontos, mint gondolják sokan. Ha megtanultok rendesen célozni, a lövések 90%-a már ellenfelet talál, és nem fogtok szitkozódni az ammo miatt.
Én a kezdettől fogva röhögöm azokat az embereket, akik szerint ez a játék egy ammo menedzsment és kín szenvedés, FPS játékok "szégyene"
Nem! Meg kell tanulni célozni és használni kell az összes töltényedet. Mint írtam feljebb, beleértve a rocket launchert és a gránátokat vagy mesterlövészt is.
Én rohadt sokat olvastam a játékról már, sok külföldi fórumbeszélgetésben benne voltam. Fontos hogy elméletben is értsd a játékot, amit gyakorlatba át tudsz emelni.
Nagyon komplex játék. Old school.
-
Segal
veterán
Ha mégis eltalál valami akkor meg millió lőszerrel halsz meg
Alapesetben én is az ammo-ra szavazok, de itt nincs extra élet ha bekövetkezik 1 hiba.
Csak próbaképpen próbálj meg átjutni az első pályán ultra nightmare fokozaton.
Míg nightmare fokozaton ha jól emlékszem másodjára, de viszonylag hamar sikerült mert ott az extra élet ha gebasz van addig itt nem véd meg semmi.
Az is elég ha épp egy imp talál el amikor épp nagyon nem kéne és vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s