Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ESP

őstag

válasz AlBundy #51 üzenetére

Idézlek...persze ha nem baj...

Nekem ezzel a donor dologgal csak az a problémám,
    Előző hozzászólásomban épp erről beszéltem...a problémákkal és a mondvacsinált akadályokkal kezdjük, s eme ködös kis kifogások mögé bújva próbáljuk elhitetni magunkkal, hogy MIÉRT NEM!!!
    nem tudom mennyire dönthetem el, hogy kinek adom és kinek nem.
    Tulajdonképpen semennyire...és nem is tudod meg, hogy kinek adtad...ez a legszebb benne...névtelenül segíteni egy ismeretlennek...s képzeld csak el utána mennyivel másként látod a melletted elrohanó embereket...nagyon komoly...
    Teszem azt egy alkoholistának ne adják oda a májam. Vagy egy pedofil ne kaphassa meg bármely szervemet, azért hogy ő utána életben maradhasson és folytathassa undorító szokásait. Vagy a részeg soför miután balesetet okozott utána ne kaphassa meg a szemem stb.
    Némileg összekeveredtél...a szervek felajánlása nem egyenlő az életünkben történő segítség lehetőségének vállalásával...

Emberélet ide vagy oda csak annak adnám, aki megérdemli.
    Az életet mindenki megérdemli...s legfőképp aki beteg és rászorul...

Nem tudom, hogy hiszel-e Istenben, vagy bármi más földieken túlmutató hatalomban/erőben...
    Véleményem szerint a Jóisten egy különös ajándéka ha névtelenül és önzetlenül tudunk (akarva) segíteni embertársainkon...
    Képzeld csak el, hogy aki hasonlókon ment/megy keresztül, mint az érintettek az miként látja e világot...

Voltál már szerelmes? Csalódtál már? Bántottak? Hagytak már el? Halt meg valakid?

Ha ezen kérdések bármelyikére is igen a válaszod, akkor tudod, hogy az élet, a sors (szerintem Isten) mennyire át tudja értékelni, értékeltetni a világot...mennyivel másként látunk ilyenkor szinte minden kis apró dolgot...

Szóval Ők már mások...Ők már jobb emberek...
    Jobb emberek...nem csupán előző önmaguknál, hanem sokkal jobbak, mint mi itt...

Soha nem a múltat kell nézni...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés