Hirdetés

Aktív témák

• Dominator

aktív tag

Miután fél órával ezelőttig abbana hitben éltem, hogy szerda este van és készültem sorozatokat nézni, most van egy csomó időm, aminek egy részét a blogolásra fogom fordítani, íme:

Nőfronton a helyzet változatlan: az egyik azt hiszi, hogy a másik, a másik azt hiszi, hogy a harmadik, a harmadik azt hiszi, hogy az egyik után taposok. Hogy mi lesz ebből? :D A fél osztály nyaggat már, hogy menjek oda a lányhoz a suliban, amihez, meg kell valljam, nagy kedvem volna, csak képtelen vagyok rá. Nem tudom az okát, pont. Viszont holnap találkozom a hölggyel, akivel már rég nem, és végre az egy hónapja esedékes születésnapi ajándékát is odaadhatom :) És azt hiszem igen, végre kettesben leszünk :D Kopp-kopp-kopp.
    Lett egy hugicám is a nővérkém mellé, éljenek a fogadott testvérek. Igen kedves lány, persze van barátja, de ha nem lenne akkor én lennék a befutó, frankón... már megszoktam :)
    A lottón még mindig nem nyertem, ahogy a Dissension prelease-en sem, viszont ott tökutolsó is lettem. De hát kell egy olyan is :)
    Azt hiszem, hogy valami nagyon megfogott a lányban, akinek a nevét is csak talán tudom, de mióta megláttam a suliban, nem bírom megállni, hogy ne keressem a tekintetemmel állandóan a folyosón :D Viszont akkor miért van, hogy nem bírok rámosolyogni, vagy valami kontaktust teremteni... pedig de szeretnék, mint ahogy hej, jó sokáig élni is szeretnék :U
    Azt hiszem, mára ennyi elég is lesz. Majd holnap talán jelentkezem. Ja igen: 5 nap van hátra a középiskolából :)

Aktív témák