Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Be kell, hogy valljam, Jack Black tud zenélni. (Nagyon nagy Ő, Rocksuli, stb...)
A Tenacious D nevű formáció Tribute c. száma az egyik kedvencem, mióta cask meghallottam. Tudnak valamit a srácok.
Szóval ilyenekern gondolkozom, miközben a fent említett szám szól... teát kortyolgatok, bár ez alacsony minőségű tömegterméknek számít, mióta magamnak főzöm a teát bögrénként. Én úgy szeretem. De erre csak akkor jöttem rá, amikor pár napja elővettem a kis teásdobozomat. Pl. gyümölcstea kandiscukorral és rummal. Vagy rum helyett fahéjjal. Most, hogy ezeket leírom, igazából csak az időt húzom. Ideges vagyok, nem is tudom miért. Illetve tudom, de nem akarom leírni, hogy mi a bajom. Nah. Na jó, a nyíregyházi lány, akit úgysem fogok egyhamar elfelejteni. Közben pedig az a két hölgy, akiket nyár végén ismertem meg. Majdcsak lesz valahogy. Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna.
Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest