Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
[SPOILER]
Ez a rész nagyon jó volt. Sztem egy kicsit érdekesebb lett volna, ha a végén robinról látunk egy közelit és mondjuk a homlokán keresztül látszik a lila "kereszt szerűség" A következő rész nagyon klassz lesz, az előzetesből az esett le, hogy para lesz. Nagyon tetszenek a para doctor who-s részek Amúgy az, hogy egy arany nyilat lőttek az űrhajóba úgy, hogy a power 83%-kon volt az hülyeség. Több száz tonna panelekebe olvasztott vas 83 % és egy max 1-2 kilós nyílvessző 7% ahaaa Ja meg hát vagy 100 métert repült a súlyos nyíl Na de doctor who én így szeretlek
[/SPOILER]szerk. főszállal megint nem haladtunk :I
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz spammer #1179 üzenetére
Wikipédián azt írták, hogy ecclestont felkérték a 9edik doktor szerepére de visszautasította. Tényleg? Btw külön cikket nem láttam róla, annyit tudok it a wiki írt (azért hagyta el a dwhot mert nem tetszett neki az "atmoszféra", munkatàrsak) Gondolom nem ezért kell megrohadnia, rossz hangnemben írt, vagy mi?
De amúgy érdekes hogy az elõbb küldtem el a francba úgy h kb semmit sem tudok róla
Üdv. Johnny
-
-
-
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Én 3-kor néztem meg Reggel 6-kor nem is tudtam úgy igazán felkelni ahogy kell
@eldrah: a torchwood nagyon klassz lesz, a 3. és a 4. évad úgy épül fel, hogy egy nagy sztori van, ami részekre van vágva. Nekem nagyon tetszett a sorozat, de inkább csak az űrlények drogja meg a minden ember halhatatlanságáról szóló évadok (ez a 3. és a 4.)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
De jó hogy emlékeztettek hogy kijött az új rész Valahogy mindig elfelejtem
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
Ez nagyon klassz rész volt, 9/10, de csak azért, mert nem haladtunk előre a főszállal. 10/10 lenne amúgy
SPOILER
Nekem kicsit fűrész-benyomása volt az elejének. Ha azt mondta volna az Architect, hogy játszunk egy játékot, konkrétan fűrész-koppintásnak véltem volna az elején a részt Aranyos volt az a jelenet amikor megtalálják az ajándékokat, és épp indulnának a private vaulthoz, amikor hirtelen a doktor elé kerül az a cukiságÜdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #54715584 #1390 üzenetére
Jó volt, 4/5. Még mindig haladtunk a fő sztorival egy nagyon keveset, de szívesen látnék belőle már többet is, elvégre már a 6. résznél járunk A kövi rész már így előzetesből sem tetszik, de hát majd meglátjuk mi lesz
A legnagyobb dilemmát nekem a vége okozta, amikor dühösen nézett az ismeretlen nő a "túlvilágban". Ott nem kéne, hogy legyen semmi baj vagy nem tudom... Szép lassan kapunk pár morzsát
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
SPOILER (8x07)
The moon is an egg 10/10 legjobb ötlet ever!!!![ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #54715584 #1438 üzenetére
SPOILER
Jaja, én is elmosolyodtam a kis aranyoson. A Doktor a másságát tényleg megmutatja, hogy otthagyta Clarát a döntésben és majdnem hagyta meghalni. Ugyan nem néztem meg a következő rész előzetesét, de mivel Clara azt mondta, hogy vissza se jöjjön többet, szerintem valahol itt fog bejönni Missy és haladni fogunk a főszállal is.[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
A mostani résszel mi van? Leadták rendesen?
Nincs fent még a neten de már lassan lefeküdnék, eléggé fárasztó napom voltÜdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
8x08 & SPOILER:
Mindenképp jó rész volt, bár volt egy pár zavaros dolog, pl hogyan jutottak ki olyan gyorsan abból a szobából Clara és a megmentett nő, meg hát valahogy elég érdekes volt az, hogy a végén Clara mégis csak "visszatér", nem rossz, de azért már érdekelne a fő szál is Ja, a legjobban Danny játszotta a szerepét (mint mindig ) 7/10Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #54715584 #1474 üzenetére
A gond az, hogy látszik, hogy a következő rész sem a főszálat viszi majd tovább. Ettől függetlenül jó benyomást keltett az előzetes. Ezek a részek amik az évadban voltak, nagyon jól sikerültek, nem kapcsolódnak össze, de minden egyes rész egyedi ötletet rejt magában, ami dícséretes. Kiv. persze a dalekokat meg a cybermen-et, de hát nekik minden évadban benne kell lenniük, tradíció. Najó a bankrablásban is volt pár más filmről beütés, de valószínűleg nem tudatosan. Remélem valamikor az évad vége felé kapunk majd a Paradicsomból is, viszont vannak forgatási képek Missyről és a Doktorról együtt, szóval az is meglesz remélhetőleg.
Ui na mostmrá jó éjt
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Bucsi13 #1535 üzenetére
SZPOJLER
"Ehelyett a végén röhög EGY iPADDAL A KEZÉBEN?! WTF "
Most nem tudom hogy missy jó karakternek vagy rossznak számít... A röhögés miatt utóbbira gondolok.
Láttunk forgatási képeket, korábban linkelték őket, missy benne lesz valamikor az évadban valahol mint karakter (ha csak nem a következő évad van már leforgatva plusz lehet még a karácsonyi különkiadás is)
8x09:
Jó rész volt, bár kissé furcsának tartottam a befejezést, hogy ahogy meg van a tardis már azonnal el tudta tüntetni/megölni azokat a lényeket. Ennyi erővel bármelyik részben megtehette volna ugyanezt bármelyik másik szörnnyel/lénnyel. Kicsit zavar ez a dolog, na de ez van.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest