Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanni56
csendes tag
Szia,
egyszer már leírtam #36, de ime megint, hátha segít:
nekem a következő segített: a routeren a "Block anonymous internet request" -t disable állapotba tettem és már ment is. Aztán vissza enable-ba de azóta is megy.
ill. még egy dolgot csináltam, az Alkalmazás menü, Otthoni hálózati kp.-ban a beállítások részben átírtam a TV nevét -
yanni56
csendes tag
sajna több okos ötletem nincs, gondolom olyanokat kipróbáltál, hogy megy-e az internet TV(ezen a TV-n is van ugye?), USB kulcsról mennek a dolgok , az müködik?, a TV-n ilyen jellegű dolgok engedélyezve vannak pl. othoni hálózat stb.Tudom ezek alapok, de esetleg hétha valami félrecsúszott! további jó próbálkozást !
-
yanni56
csendes tag
ne csak a router-t a tüzfalat is nézd meg, lehet, hogy ott van a kutya elásva, valakinél a Panda tüzfal volt a probléma. a másik fentebb leírtam, hogyan kell átnevezni a TV-t esetleg még ezt is meglehet próbálni, bár nem hiszek a csodákban de sosem lehet tudni!
Kellemes Ünnepeket mindekinek!

-
yanni56
csendes tag
Sziasztok,
Elindult a DLNA, nekem a következő segített: a routeren a "Block anonymous internet request" -t disable állapotba tettem és már ment is. Aztán vissza enable-ba de azóta is megy.
Ill. mégegy dolgot csináltam, az Alkalmazás menü, Otthoni hálózati kp.-ban a beállítások részben átírtam a TV nevét
Próbáljátok ki hátha másnak is segít! :
a segítséget mindekinek köszönöm!
-
yanni56
csendes tag
Sziasztok,van egy új Samsung 650-es Tv, nem sikerült a DLNA- t használni, egy routeren keresztül van a TV is a PC is , telepítettem az adott progit a CD-ről, megosztottam egy könyvtárat, de nem jelenik semmilyen eszköz a progiban amit engedélyezni lehetne, ill. ha a TV-n megnyomon a MediaP gombot azt mondja nincs eszköz csatlakoztatva.
TUdnátok segíteni, ötletet adni mi lehet a gond?
Az Internet@TV az megy
Köszi előre is, Yanni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest