Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
Ez a helyzet elég para, hogy többen egyszerre repkednek melletted.
És én is azt mondom valami szabályozás kell, de a magyaraszka megint félő, hogy olyan csavart rak bele, hogy mindenki rosszul jár.
A tervezet megvan, de az csak terv...
És én szabályok nélkül is azt mondom, hogy csak nagy felelősséggel szabad repülni.
Nem értem azokat sem, akik kilométerekre küldik a gépet.
Én munkára használom, és elég riasztó, hogy egyre több ember vesz gépet és repked mindenfele.
Az elv jó, hogy vizsgázni kell meg légtér engedély applikáció. De az már lehúzás, hogy minden repülésért fizetni kell.
Én azt tartanám korrektnek, hogy legyen vizsga akár egy autónál, aztán lehet menni de csak légtér engedély kéréssel, ami a vizsgázott pilótáknak legyen ingyen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Apple Homepod Mini
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest