Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz csabsz13 #371 üzenetére
Köszi a választ, így már világos!
Mondjuk kissé csalódott vagyok, mert nagyon klasszak voltak a német pályák, remélem hamar kijavítják a hibákat és kiadják újra. Én mondjuk nem találkoztam kirívó bug-gal, a naviga elfelejtett 2-3 kanyar a hosszún, de ennyi. Ennyit meg egyébként is szunyókál a többi pályán...
-
Csapoati
nagyúr
válasz csabsz13 #432 üzenetére
Ez teljesen jo, ilyet hasznaltam en is 8 evig. Egyedul a fordulasi szoge keves, de ralinal ez meg nem akkora gond, mint egy sportkocsis jateknal.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
válasz csabsz13 #547 üzenetére
Az első ponthoz: "azért nem billentyűzettel gyakorolnak mert nem azzal irányítják a való életben sem.."
nagyon jó észrevétel, ...valóban, kormánnyal irányítják. Egy kormány 22-23 ezer forint most a aprórovatban, ráadásul két komolyabb kormány mint amit én használok 9 éve:
[link]
[link]
Nem gondolom hogy az ár probléma lehet, ha valaki komolyan szereti az autós játékokat, a le és felszerelés 1 perc (nekem annyi a DFP-mel).
tehát ha valaki még billentyűzettel játszik, az nekem azt jelenti hogy annyira azért nem fontos neki ez az egész vezetősdi. Akkor viszont miért fontos hogy elsimerjék? Annélkül is lehet nagyon jó szórakozni, hogy fontos lenne a mások legyőzése...offline időkben max a haverral versenygtünk, felváltva vezetve (kormánnyal 10éve) a Colin2 előtt.Én nem tudom hány leütést eszközölsz egy másodperc alatt, ebben is segítene az ha egy billes billesekhez mérné magát, mert ennek elismerése egy kormányos számára nem jelent semmit.
Ettől még egy autót sem fogsz elvezetni, másodpercenkénti 8 jobba-ballra nyillal, mert ha az a kerék kitér max fordulatra akkor a tömegmozgás himer-hamar lerendezi a többit..
..
és én nem írtam lámaságot, én szűrést kértem, erre jött az hogy LOL, majd egy magyarázat, mikor ezt is megvitattuk, akkor meg hogy ismerjem el a billetyűzetes időt.
...hát nem, számomra az semmi, mivel ez csak egy másik billesnek valami. ..ahogy az AC-s rank 27 billentyűzetes ideje is csak egy másik billentyűzetesnek tünik fel, én nem is szűrök csak kormányos időkre.. -
törölt tag
válasz csabsz13 #552 üzenetére
mi kétszobásban lakunk és 11 hónapos a gyerek..azaz tudod nem csak éjjel alszik , fülhallgatóval nyomom, becsukom az ajtót.
Az Assetto Corsa komoly szimulátor, és látod a WR idő Xbox kontroller-s idő, ...és billes is tud 27. lenni a rankon. Jól van megírva a billes és kontrolleres irányítás, DE a kormányos is (ez a lényeg ugye nekem)..ott ahol van szűrés ott a billesek a billes időket nézik (gondolom), a kormányosok mint én is, a kormányosok idejét..egy percig nem foglalkozom a billes időkkel, mert értékelni sem tudom, magam már b@romi régen egy motorhead nevű játékkal játszottam utoljára billel,..és onnan van összehasonlítási alapom, mert a játékot már egy Thrusmaster FFB nélküli kormánnyal fejeztem be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest