Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Aj nemár, így nem lesz AMD-s kupon ötezeré'.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Akkor még akármi is lehet belőle.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
D.Va
senior tag
Értem... nekem G27 van remélem azzal nem lesz gond... bár még úgyis 1 hónap múlva tudom csak beszerezni a játékot... mert most erre a hónapra itt lesz a Project Cars...
Kíváncsi vagyok 1 hónap alatt mennyit csiszolnak a Dirt-ön... remélem a visszajelzések szimulátoros irányba terelik majd még jobban a fejlesztést a következő hónapokban... -
Enton
addikt
Már most túltesz eladásokban mint a Dirt Showdown?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
Nem az akaratomat akarom keresztülvinni, szal persze
...de érted ami volt volt oké, ..de ne görgessük ezt még tovább. Felesleges. sőt..amíg kétféle háromféle irányítást csinálnak addig lesz ami ezzel lesz jó, lesz ami azzal...de még a gamepad-s irányítás sem akkora gubanc mint a billentyű, mert a bill egy átmenet nélküli 'játékeszköz' (idézőjeles mert nem az), azaz arra jónak írni egy autósjátékot még nyomokban sem az amikor kormányra írják, ..míg gamepad-n még ott bot.
El kell felejteni, voltak játékok amiket azért volt jobb billel játszani mert régen nem volt elterjedve a kormány, voltak játékok amiket azért volt jobb billel játszani mert sz@rul írták meg kormányra...ezértazértamazért tök mindegy, az a lényeg hogy holnap mi lesz. ..és a billes irányítás nem vezet előre, hanem stagnálás. -
-
Enton
addikt
válasz Csapoati #351 üzenetére
Én ezt látom a FB-n:
(B)"If you receive an update for DiRT Rally today please do not download it. If your Steam auto updates then please don't run it.
Look's like we've hit our first rock in the road and you could potentially loose your save game.We'll update you later on our progress."(/B)
Szal valami gebasz volt a frissítéssel ami savegamebe is kerülhet, óvatosan a frissítésekkel.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz Csapoati #356 üzenetére
Ráfekszenek hétvégéig gyorsan kigyomlálják a dolgokat, mondjuk ha mentés veszett azt már Dirt 1 óta nem tudják orvosolni.
Hátha majd nextgen EGO-ban már más módi lesz a mentés, ez a mentéses dolog valahogy az összes CM autós játékot érintette azóta."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
csabsz13
aktív tag
válasz Csapoati #425 üzenetére
megtaláltam! az a baj, hogy elvittem raktárba, így nem tudtam pontosan, de rákerestem a nagyobb gyártókra és kép alapján beugrott. nagyon örülök, mert féltem, hogy már driver-t sem adtak ki win7-8 esetére, de most látom hogy van!
ez a logitech volna az...AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
arcitec
addikt
válasz Csapoati #439 üzenetére
Én is úgy gondolom-gondoltam 7eft -ért mennyi legyen, 5eft lehet jobb, de mondjuk évek múlva meg majd lehet ajándék lesz. Addig várjak?????? Mindennek van egy határa szerintem 7eft tól alatt már megvehető
7 doboz cigi ára ( nem dohányzom , de aki igen, egy hét alatt elfüstöli stb....)A beállításokhoz mint fentebb írtam senki? ( g25 ) Nem értem az a fránya Logitech program miért csak az egérrel foglalkozik
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
törölt tag
válasz Csapoati #476 üzenetére
Engem leginkább az autók vezetése érdekel, és az a Pcars-ban egyszerűen unalmas, vagy semmi köze nincs hozzá mint a Focus-nál.
Itt aztán nem lehet unatkozni, sőt...amikor mentem a Stratos-szal végig vigyorogtam Sweet Lamb-t, azaz vagy 7 percig folyamatosan jól éreztem magam
Az hogy a Cars-ban mi a szórakoztató azt részemről jól ábrázolja hogy múlt hét kedden játszottam vele utoljára, az is elképzelhető hogy nem fogom használni, mivel hiába a jó ötletek, maga a játék egész egyszerűen nem jó, nem jó az irányítás, nem jó a fizika, nem jó az FFB, össze-vissza hülyeségek mint a kormányra pörgő menű...áá hagyjuk.
Ez meg egy állat jó, jó qva nehéz játék...nagyon remélem hogy így marad![ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
válasz Csapoati #613 üzenetére
Feltételezve, hogy egyelőre nincs rá keret, de ki akarja próbálni, akkor marad mégis a Családi megosztás. Ezt a refund-os dolgot meg nem vágom, így én csak olyat ajánlottam, amit ismerek és működik .
Természetesen abban igazad van, hogy a legegyszerűbb módja a dolognak, amit leírtál .
Na de nem offolok tovább.
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Skeleton01
aktív tag
-
Musicking
aktív tag
-
Ventur@
senior tag
válasz Csapoati #1275 üzenetére
...ez nem ért 6.5 Gb-ot...sőt...egyet sem ért volna. Igaz még csak kicsit próbáltam ki, de az egyetlen értelmes "újítás", az az Evo X. Alapjárat hang pipa, ALS hang pipa, minden más egy kissé felgyorsított Ford hangra hajazz. Viszont tetszik az autó, mert megy mint a meszes. Direkt murván próbáltam és egy igazi élményautó volt számomra .
Impreza N14 Spec C egy jellemtelen f*s lett. Pont olyan, mint amiket a magyar ob.-ban látsz. Nem is megy, nincs is hangja, tohonya egy lassú dög. Eddig a legunalmasabb új autó.
C4: Halk hang, de legalább citreoenes . 2 livery.... . Miért van olyan érzésem, hogy a C4 miatt késett ennyit a csomag... .
Focus WRC: Ford...ennyi.
Szóval, ez így karcsú lett szerintem .
bab1987: Voltaképpen ja. Plusz a Gr.A és B megkapta a v2 Handling-et, meg pár javítás van és kifújt.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
r3dwo0d
tag
válasz Csapoati #1482 üzenetére
Kivan kapcsolva.
DigitXT
A crimsonhoz kb sose piszkáltam hozzá ezen az új verzión nem is tudom kb, hogy mi hol van.A hdd se kéne problémát okozzon mert sshd-t használok. Teljesen tanácstalan vagyok. Egyéb jelenség, hogy hiába van ultra presetre állítva az erdők szörnyen néznek ki tiszta rece az egész. Próbáltam kis oc-t tolni a kártyára de nem segített semmit. Olyan mintha valami config fájlban el lenne írva egy érték és emiatt nem használja a vga kártyát.
-
M3lakH
tag
válasz Csapoati #1787 üzenetére
egyenlőre én változó helyzettel találkoztam.. Warthunder (oks, ingyenes..) például PC-PS4 egy szerón megy (Xone-hoz nem járult hozzá a microsoft..), de a project cars (vagy asseto corsa? mind1...) meg pont PS4-Xonet-enged össze.. Azért lenne érdekes, mert jelenleg PC-k és PS4 ek vannak a társaságban, ezekhez lenne jó valami autós játékot találni, a Dirt rally pedig pont finom lehetne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest