Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz stickermajom #281 üzenetére
Nem tudom milyen kormányod van, de nálam a holtjáték nulla, az elfordulás 720-900 között autótól függően, így jól irányítható...
-
Gigi01
őstag
válasz stickermajom #281 üzenetére
Dead zone 0,és a saturationt 60-ra tettem,driverban 900fok. Segítségeket offold ki,mert lehet bekavar az is,sőt.
-
Enton
addikt
válasz stickermajom #283 üzenetére
Ez oszt milyen gombás verzió a belső nézetből, hogy így mosódik a tükör?
Remélem kikapcsolható. Eddig nézet vidókban nem igen tűnt fel hasonló.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Bjørgersson
félisten
válasz stickermajom #283 üzenetére
Hallod, jó durván tolod, én kontrollerrel csutka segítséggel nem vagyok ilyen pr0. Bár gondolom te azért többet is vezetsz, mint én. Feltöltenél mondjuk egy hosszú, ködös, Monte Carlos videót is mondjuk a Sierraval?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Csapoati
nagyúr
válasz stickermajom #400 üzenetére
Az 50-et kizártnak tartom, szerintem -25% lesz a max. De majd meglátjuk. Tartalom meg van már benne bőven, a Dirt 3 ralis részénél így is több.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
csabsz13
aktív tag
válasz stickermajom #403 üzenetére
igen, ezzel indítottak most (vagy tényleg eddig is le volt értékelve így - én a megjelenés napján vettem, de úgy rémlik hogy tényleg akkor is akciós volt) és biztos, hogy legalább 1x jobban olcsóáras
AMD Ryzen 2600x 3.6GHz - BE QUIET! Shadow Rock Slim - MSI B450 Tomahawk - KINGSTON HyperX Predator 32GB DDR4 3200MHz - ZOTAC RTX2070 AMP! EXTREME - FSP Aurum Gold 550M - Bitfenix Merc Alpha
-
Csapoati
nagyúr
válasz stickermajom #438 üzenetére
Biztos hogy nem lesz, mert már volt valamiféle akcióban, ráadásul ma jön az utolsó napi. Így is csoda ez a -25%, alig 2 hónapos a játék.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
válasz stickermajom #441 üzenetére
Elnéztem egy nappal, 21-ig van a sale. Akkor még holnap lesznek új ajánlatok, de én továbbra sem tartom valószínűnek a -25%-nál nagyobb leárazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest