Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
A bő egy héttel ezelőtti versenyen készült kép sorozat egyike...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
-
Cassidey
senior tag
válasz stefanitsr #13309 üzenetére
csak egy hetvegen voltam sajnos miert kerded?
-
Chapel
addikt
válasz Cassidey #13308 üzenetére
Az első tetszik,meg úgy ált a portréid,kiváncsi leszek az új géppel mit látunk majd tőled
Örülök h tetszett pár képem,rem a többi sem volt olyan rossz,sajnos most láttam h mivel raw-ban lőttem és a kepfeltoltés.hu meg szarakodott így vissza kellett vennem a minőséget,hát elég gázok lettek így
Szal képzeljétek el őket szebben
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Cassidey
senior tag
válasz Chapel #13311 üzenetére
a tobbi sem rossz, persze
[OFF]ha elfogadsz egy tanacsot tolem, kicsit sem termeszetfotostol akkor annyit mondanek, h probalj meg ugy komponalni, h legyen egy vilagos targya a kepeknek, amik viszik a szemet, egy osveny, egy lepcsosor, villanyoszlop, barmi ami kiemelkedik es elidozunk a nezegetessel. pl 4. kepen nem igy van, es hiaba szepek a szinek, nem ragadja meg a nezot. az utolsonal kozepre helyeztel egy fat, maga az elkepzeles jo lenne, de maskor inkabb oldalra szerkeszd, esetleg egy erdekesebb favala levelekrol keszult kepeken is nagyon szepek a szinek, de ugyaneigy latjuk oket altalaban, ezert keress inkabb erdekesebb nezopontot, jatsz a melysegelesseggel, h kiemelkedjen amit megakarsz mutatni.[/OFF]
-
stefanitsr
senior tag
válasz Cassidey #13310 üzenetére
Mivel láttam hogy komázod a lovakat:
Van egy jó ismerősöm akinek van egy fríz kancája és neki márciusban született egy félfríz-félshagya csikója, ezt nézem meg szombaton. De ha messze vagy akkor tárgytalan...
Ében
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
Jinxx
senior tag
Cassidey #13291: A lovak nem hoznak lázba, de a gombás növényes csendéletes kép nagyon jó lett, grat!
Stefanitsr #13302: Nagyon jól elkapott pillanat, a vágás is nagyon jó, tetszik ahogy van.
Dewil #1303: A leveles vízcseppes jön be a legjobban. Jó háttérkép lehetne.
Hemaka #13314: Az első mint kompozíció tetszik, megnézném színesben is, szerintem jobb lenne. A második annyira nem bejövős, nem talál fix pontot a szemem, nincs mit nézni rajta, és olyan érzetet kelt, mintha agyon lenne vakuzva. Egy makrót megpróbáltam volna csinálni a gombáról a 2. képen, úgy hogy az évgyűrűkből is látszódjon valami...Röviden, tömören ennyi.
-
stefanitsr
senior tag
-
D4rkm4n
őstag
válasz stefanitsr #13313 üzenetére
A képet te készítetted? Egy kis kontrasztot elbírna a fotó!
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
stefanitsr
senior tag
válasz D4rkm4n #13317 üzenetére
Igen,
sajna lusta voltam objektívet cserélgetni, egy makróval még jobb lehetett volna mint ezzel az 55-250-essel, de legközelebb nem leszek rest.
-
veterán
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
DewiL
senior tag
Köszi mindenkinek!
Motion_Blur:
igen sima 18-55 IS
#13319: ejnye de csúnya CA van a felső sarkokban - igen mivel HDR és ezért az jobban kijön sajnosha érdekel benneteket a többi képem az aláírásomban ott az albumom címe
[ Szerkesztve ]
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
DewiL
senior tag
válasz Motion_Blur #13327 üzenetére
-
Chapel
addikt
válasz Motion_Blur #13327 üzenetére
Szép munka,gyártsunk fake screenshot-okat a Crysis2-hözLátom a fegyverből,ez Warhead (3. fokozaton egy délután volt....rövid )
[ Szerkesztve ]
-
flegos
senior tag
válasz hemaka #13314 üzenetére
Hali!
nagyon szép a szines gombás fotó, jó a hangulata, jók a szinei de a gomba mint téma elég kicsi, tuti rémentem volna makróval hogy a kép felét kitöltse csak a gomba.
A ff képen is lehetne nagyobb a gomba mint téma, és számomra zavaró a kép jobb oldalán látható világos rész, eltereli a tekintetet a témáról, a mélységélesség viszont nagyon jól el van találva. Talán kicsit más szögböl mégjobb lett volna a kép.
Üdv''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
hemaka
nagyúr
Köszi. Vaku nem volt használva, szinte soha nem használom. Az lehetett a gond, hogy az erdő mélyén volt, és nagy záridővel kellett meglőni, lehet amiatt lett aza rész világosabb.
flegos Köszi a véleményt.
Igazából nincs makró obim, és valószínű, hogy nem is lesz.
Tájképeket mentem lőni, azokat szeretem, csak útközben belefutottam ezekbe a gombákba[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz j.bravo #13332 üzenetére
Nem vakuztam. Egyrészt ilyen közelre a beépített fényébe belelóg a 70-200, rendszervakum meg sajnos nincs. Iso800, meg kis napsütés, és 200as zár. Így egész jó mélységélessége van 70-en, és marha jól nagyít 135ön. 200mm-en (320effektíve) már embertelen, 32-es rekesz mellett is alig van mélységélessége.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Alvin_ti4200
félisten
Meguntam a Flickr puritán kinézetét, úgyhogy összedobtam egy saját kis portált, persze itt meg az ATW cseszett ki velem, mert hiába UTF-8-as a kódolás a html-ekben ő mégse képes normálisan megjeleníteni mindent, úgyhogy kérlek titeket, ahol hibásan jelenik meg a szöveg, ott állítsátok át a kódolást Unicode-ra illetve UTF-8-ra
-
Chapel
addikt
Szintén a hétvégi Gellért séta eredménye....egy szerelmes pár...ott ,külön,együtt, nekem tetszik,nem tehetek róla
(kézből és gyenge felhasználói szintű gépkezeléssel )
-
j.bravo
addikt
válasz Alvin_ti4200 #13336 üzenetére
Én speciel szeretem a flikker puritánságát, könnyen kezelhetőnek tartom, amíg például a picasa-tól sikítófrászt tudok kapni, na meg a legtöbb csupa flash itt beúszik-ott áttűnik-befonom a hajam mire egy kép megjelenik stílusú galériától
(...)
Ellenben a te oldalad tényleg nagyon jól néz ki, ötletes, nem csicsás, és még gyors is nálam (majd letesztelem a munkahelyemről is, ott már lehet hogy nem lesz ilyen egyszerű )Két észrevétel, kötözködésnek tűnhet de nem annak szánom: Ha magyarul írsz, akkor ne a "Home Photos About me" is legyen magyarul
Vagy legyen az egész angol. Vagy is-is
Szerintem.Ja, még valami. Opera 9.50 alatt az Aoout me részen ha át akarok váltani UT8-ra, akkor visszadob a kezdőlapra, és ha ekkor az about me-re kattintok, ugyanúgy nem olvasható a szöveg. Ha az Operámmal van gond, akkor vedd úgy hogy nem szóltam
Tűzróka 3 alatt működik az utf8-ra váltás.[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
DewiL
senior tag
nos úgytűnik az eddig jól bevált képfeltöltő oldal (madpixelz.com) problémás lett ugyanis az onnan ide linkelt képek eltűntek a postjaimból, így most újra itt vannak máshonnan
Alvin_ti4200: ötletes. tetszetős album
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Ezt a képet igazából azért teszem fel, hogy valaki mondja meg legyen szíves, hogy mi a baj vele. Valamiért nem az igazi, de nem jövök rá, miért. Előre is köszönöm a segítséget.
Ez pedig egy régebbi képem, még a jó öreg Olympus kompakttal készítettem:
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Chapel
addikt
hydra képei tényleg jók (bár sztem nem annyira mint a jégmadarasok,ezekben én nem látok semmit extrát) de miért van az, h más is rakott be jó képeket (nem magamra gondolok) és mégis most "végre minőségi képek"??
Félre ne értsetek!!! Senkit nem bántok csak nagyon nehéz egy újnak mint pl. én ide beilleszkedni mert szokás szerint nem jött komment a képemre,nem gond,megszoktam. De sok máséra sem.
Ugye ez a fórum nem olyan lesz, h vannak a nagy öregek, azok feltesznek bármit,mindenki űűűűűűűűhhhhhhhhhhh deeeee jóóóóóó a többi "noname" embernek meg levannak ejtve a képei??? Nem harag beszél belőlem (tudom h az én képeim enyhén szólva szar kategóriában vannak,de még tanulok ), csak én SZERETEM ezt a fórumot és nem akarom h "elromoljon"....ugye értitek és nem félre értitek?Ismétlem: nem Hydrát bántom,sztem Ő tudja h mindig tátott szájjal dicsértem a munkáit!!!
Értitek? Nagy hülyeség?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest