Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálem is ugyanígy néz ki. Viszont észrevettem hogy a verziója nálam 23 ra végződik és java 32 bit serepel. Pedig a menüjében frissítések keresésére kattintva nem talált frissítést. Úgyhogy letöltöttem a 33 ra végződőt (ami nálad is van), és feltelepítettem.
De most meg a telefonos appal van valami gond, elveszti a kapcsolatot a személyivel. Úgyhogy nem tudtam az eszemélyis aláírást tesztelni.
Ez az NFC személyis vacakolás nagyon gagyi instabil megoldás volt, örülök hogy lecserélésre kerül egy stabil kényelmes megoldásra amit DÁP aláírásnak hívunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest