- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ACE-
addikt
Csomagot gondolom nem lehet már módosítani, ugye?
-
ACE-
addikt
válasz
domper2015 #42858 üzenetére
Ennek nincs sok köze a magyar DIGI-hez vagy Vodához... ez ottani hálózati probléma.
-
ACE-
addikt
válasz
zichie #42788 üzenetére
Jelezd a DIGI-nek, kíváncsi vagyok a válaszra, tuti hogy van valami kiskapu az ÁSZF-re ilyen esetre... olyan nincs, hogy egy hívást nem vesznek komolyan csak azért, mert egy SIM kártya nélküli készülék van a közeledben, amiről telefonálni tudsz... Ahogy előttem mondták, a Mentők ilyen helyzetben van, ahogyan a többi állami cég illetve szolgáltatás is... ezt szavaztuk meg , most ezt esszük...
-
ACE-
addikt
Valakinek van adatforgalom elfogyással tapasztalata? Lassul, leáll, semmi nem történik?
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
Nem, egyszerűen csak az a gond hogy most derül ki mennyire gyenge a Voda hálózata... Már ez a plusz 200ezer júzer is megterheli, de előtte sem volt sosem normális. Én eddig Budapesten használtam, ott nincs gond vele, de itt nagyfaluban kezdődött minden, nyilván itt a legjobb, de majd ha megyek vidékre ott biztos lesz több probléma majd...
-
ACE-
addikt
válasz
bigdady #42298 üzenetére
Kivéve ha nem használod el... Telekom-nál 4000 Ft 5Gb, és sosem jár le, ameddig él a kártyád és nem használtad el, addig megy. Én 1 évig simán kihúztam a DIGI mellett egy ilyen 4000 Ft-os 5Gigával... persze én nem vagyok nagy mobilnet étkű, és az esetek nagy részében Budapesten és olyan helyen vagyok ahol van Wifi.
-
ACE-
addikt
válasz
FistXL #42274 üzenetére
Első nap használtam automatán. Nem tudom hogy akkor esetleg amiatt merült jobban, mert többet nyomkodtam... de jobban merült, munkidő végére szokott maradni, 75%, akkor meg csak 60% maradt...következő nap 2-án fix-re állítottam, azóta is ott van és most a szokásos 75% megmarad, szóval most így nem veszem észre. Majd egyszer lehet visszaállítom automatára, meglátjuk úgy milyen.
-
ACE-
addikt
válasz
mucsgyver70 #42227 üzenetére
Nem tűnik nekem úgy, hogy értesz hozzá... honnan az információid? Mi az hogy a háttérfolyamat más? Pontosan ugyanúgy biztos nem használhatják, mert a DIGI-s megoldásnak pont az a lényege, hogy egyszerűen csak egy roaming "szerződést" állítottak be a hálózatukon... és ezáltal a DIGI-s kártyát ráengedik a Vodás tornyokra...
-
ACE-
addikt
válasz
mucsgyver70 #42224 üzenetére
Hát, én nem értek hozzá, de úgy gondolom a DIGI-s kártyán lévő adatok alapján a telefon a DIGI-s tornyokat fogja keresni, amik nincsenek... tehát SIM kártya nélkül max roaming-al lehet használni ezeket a kártyákat... A yettel gondolom nem úgy használja a Telekom tornyait, hogy a Telekom saját hálózatán működik, hanem vannak a fizikai tornyon saját adóegységeik. De majd az okosok megmondják.
-
ACE-
addikt
válasz
zsolt_64 #42217 üzenetére
Nem tudja orvosolni a Roaming-ot mert ahhoz le kéne cserélnie 200ezer SIM kártyát... gondolom majd decemberben tervezik ezt, mert tudják, hogy a 200ezerből az új díjcsomagokat látván csak 20ezer fog maradni, vagy annyi sem... így elég lesz csak annyit lecserélni. Most is előfordulhat simán, hogy aki nincs megelégedve a szolgáltatással az lemondja, illetve kicserélik neki a kártyát Vodásra, de ez még a jövő zenéje. Nem tudom hány olyan DIGI-n működő Volte kompatibilis telefon van, ami viszont roaming-ban nem tudja... lehet nem sok.
-
ACE-
addikt
válasz
eFeMeR74 #42195 üzenetére
Ha kikapcsolod a roaming-ot akkor semmilyen hálózatod nem lesz folyton keresni fogja és akkor feltehetően még jobban fog merülni. Simán lehet hogy a Voda tornyok szerencsétlenségedre otthon és a munkahelyen is pont olyan helyen vannak ahol a kapcsolatot nagyobb energia kell fenntartani.
-
ACE-
addikt
válasz
4Grider #42140 üzenetére
Nekem is pont annyit mutat a számláló a DIGI oldalán mint amit a telefon számolt... Ez megint ilyen placebo hatás, mert nem veszi figyelembe hogy sebességet méreget az meg nem kevés adatot fogyaszt.
Egyébként a roaming telefon fogyasztáson az sem segít ha fix hálózatnak beállítom a Voda-t? Nekem is úgy tűnik mintha jobban merülne... most beállítottam fix-re meglátjuk így milyen lesz...
-
ACE-
addikt
Azért egész más a böngészés, a netet igénylő programok betöltődése. Én mondjuk nagyfaluban vagyok, itt nincs térerő gond. S20FE-vel szépen megy a VoLTE roaming is. Csak attól félek hogy a 3/3-mat még csak most fogják majd bekapcsolni...
-
ACE-
addikt
válasz
csaszi75 #41430 üzenetére
"Az nem jelent semmit sztem, hogy az egyik Ericsson a másik meg Huawei, ugyananak a szabványnak kell megfelelniük.. ugyanúgy tudni kell rajta telefonálni, ugyanúgy kell tudják kezelni az egész hálózati jelzéseket.. Sztem simán lehetne keverni a két beszállító eszközeit.. persze biztos kellene sok fejlesztés, de olcsóbb lenne mint egy teljesen új kiépítés.."
Igaz valóban nem tényként hangzott el csak amolyan inkompetens véleményként...
-
ACE-
addikt
válasz
csaszi75 #41421 üzenetére
Gondolom arra, amit írt, hogy az írásodból látszik hogy nem értesz hozzá. Én sem értek hozzá, de ha tippelnem kéne, ami szabvány, az a telefon és az antenna közötti kapcsolat, az hogy ezekből egy hálózatot építs, már nem szabvány, az az adott gyártó saját infrastruktúrája, azok pedig nem biztos (sőt talán szinte egyáltalán nem biztos) hogy kompatibilisek.
-
ACE-
addikt
Ez a 3/3 Mbit ez honnan jött?
-
ACE-
addikt
válasz
Lacccca87 #40504 üzenetére
Na most rászámoltam vezetékes telefonnal, úgy 1 éves hűséggel 5870 Ft az 1000/1000-es net. A DIGI-nél 5750 lesz május 1-től... Szóval akár válthatnék is, de a DIGI Mobil meg akkor drágább lenne...
Egyébként nekem most elvileg hűségem van 1 évig, mert decemberben igénybe vettem ezt a -500x2 kedvezményt. Ilyenkor hogy a francba változtatgathatják az árakat?
-
ACE-
addikt
válasz
Lacccca87 #40502 üzenetére
Hát nálunk van Telekom optika, de nálam csak net van, a Telekomnál meg csak netet előfizetve így is drágább. Kéne hozzá még TV vagy telefon, meg mobil előfizetés, de akkor azzal megint nem fogok jól járni... és egyébként én meg vagyok elégedve a DIGI-vel, az elmúlt 1x évben amióta megvan nagyon ritkán volt szolgáltatás kimaradás, a sebesség meg szinte mindig max-on.
-
ACE-
addikt
válasz
Kisérletező #40368 üzenetére
Nem igazán értem az ellentmondás részét... Pont azt írta hogy MIUI 12-vel csak root-al megy...
-
ACE-
addikt
válasz
Kronos3000 #40156 üzenetére
Te biztos nagyon okos vagy a témában, de ők sem a pénzük ellensége, aki eddig DIGI mobil előfizető volt, nem azért, mert a Voda bármelyik csomagja megfelelő neki, ezért ezután sem biztos hogy azt fogják választani, így lehet hogy nem hogy több, csak kevesebb bevételük származna az általad vázolt döntéstől... szóval ne találgassunk, majd lesz ami lesz és mindenki dönthet.
-
ACE-
addikt
válasz
sfdrakex #40059 üzenetére
Nem utolsó pillanatban fizetek, hanem fizetési határidőben! Figyelmeztessen akkor, ha nem fizetem be, vagy ha külön kérem, hogy figyelmeztessen, egyébként határidő előtt ne zaklasson, szerintem ez jogszabállyal is ellentétes, nem lehet csak úgy kérés nélkül e-mail üzeneteket küldözgetni...
-
ACE-
addikt
válasz
Kronos3000 #39835 üzenetére
De tuti van a kiszervezett céggel valami tartós bérleti szerződés...
-
ACE-
addikt
Eseti jelleggel előforduló hiba lehet csak hogy működik
-
ACE-
addikt
válasz
Nagya21 #39590 üzenetére
Ugyanilyen cégeset én tudnék kötni 3500-ért is, de nekem pl. a korlátlan beszéd semmilyen értékkel nem bír, az adat annál inkább. Az 5GB-al ellennék, de pont így elvagyok a DIGI-vel is, és a 200 perc és 15 Giga meg pláne bőven elég, mindez cirka 2200 Ft-al olcsóbban... A fennmaradó 2200-ból meg simán fedezhető az adatforgalom a 2. SIM-es Telekom Feltöltős SIM-ről, ahol nincs DIGI, de én az esetek 95%-ban Budapesten vagyok.
-
ACE-
addikt
Budapest XI. ker. nem megy...
-
ACE-
addikt
válasz
Kronos3000 #39406 üzenetére
Én is egyébként ezen gondolkozom... Nekem perpill csak net van DIGI-nél, ami januártól 5900 Ft. Telekom-nál ha van mobil, akkor 4417 a net, és annyi hogy kell hozzá kötni egy telefont is, amit úgysem használok, az még 600 Ft. És így is csak 5000 Ft a kettő... Persze köthetek hűséget a DIGI-re, és akkor csak 4900 januártól. A hátrány hogy én elvagyok a DIGI Mobil-al Budapesten (bár ha innen kilépek akkor már nem) de nincs hozzá sem eSim, sem multiSIM, ami kéne az órámhoz... A 200 perc is elég lenne, meg a 15G netet is max. 3-4G-t használok el belőle. Szóval nálam van dilemma...
-
ACE-
addikt
válasz
herdsman12 #39381 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék.
-
ACE-
addikt
válasz
domper2015 #39317 üzenetére
Anyáméknál DIGI-s routeren sosem ment, itthon saját routeren viszont mindig. Viszont én alapban kikapcsolva tartom, mert úgy vettem észre a Wifis készenlétben tartás sokkal jobban meríti a telefont, mint a mobilhálózat. Ahol meg nincs DIGI mobilhálózat ott meg a folyamatos hálózat keresgélés miatt szar... A DIGI másik kártyára van irányítva ha nincs térerő, ezért a repülő mód nem megoldás, csak a DIGI-s kártya kikapcsolása, de akkor meg persze a VoWifi nem megy... szóval sehogy sem jó megoldás ez a VoWifi.
-
ACE-
addikt
válasz
slice14 #39078 üzenetére
Én mondjuk inkább a Microsoft authenticator-t használnám az menti felhőbe az adatokat, nekem már vagy 30 fiókom van benne, durva lenne ha egy telefon hiba miatt mind elveszne... Akinek van ügyfélkapuja már ott is van ilyen, Ügyfélkapu+ néven, azt is érdemes bekapcsolni.
-
ACE-
addikt
válasz
domper2015 #38907 üzenetére
"Azért a Telekom állami flotta 13xx Ft-ért"
Honnan ez az infó?
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
gyulaszu #38814 üzenetére
Igen, külföldön is, de nézted már a DIGI honlapját? Ha ránézel akkor elég sok kérdésedre azonnal választ kaphatsz, pl. arra is, hogy az idézett szövegeid mind igazak, az üfsz.-osnak akivel beszéltél pedig fingja gőze nincs... biztos kifogtál egy románt...
És igen, bármilyen Wifin megy, amin nincs tiltva, az olyanon ami a sajátod, azon szinte biztos. -
ACE-
addikt
válasz
Lackooo84 #38400 üzenetére
Ha az volt a gond hogy nem tudja leadni, akkor nyilván a kompetens személy volt ott, ezért azt gondolnám hogy a "ősök" nevén van... de véleményem szerint ilyen nincs, hogy le KELL adni, azzal a SIM-el úgysem tudnak mit kezdeni. Be kell menni újra és azt mondani hogy amikor vetted ki a telóból a fűbe esett és elveszett, de már nem akarod kicseréltetni csak lemondani.
-
ACE-
addikt
Nálatok a VoWifi beállításoknál lehet olyat állítani hogy "Hívási preferencia: Mobilhál., ha lehetséges"? Nálam csak ki-be kapcs van, de preferenciát nem lehet állítani, ellenben a Telekomos kártyánál, mert ott lehet... Másnál is ilyen? Vagy valami rejtett beállítást kell bekapcsolnom hogy elsődlegesen a mobilhálózatot használja és csak ezután a VoWifi-t?
-
ACE-
addikt
Ebben a pillanatban próbáltam ki, DIGI vonalas számot hívtam VoWifi-n, tökéletesen működött, de ez Samsung Galaxy S20FE... Ez nem érdekes szitu, egyszerűen a telefonod VoWifi "kliense" nem tökéletesen támogatott a DIGI rendszereivel. Telekom VoWifi-vel nem tudod kipróbálni?
-
ACE-
addikt
Furcsa hibát észleltem ma a Bp.XI. kerben. Mind VoWifi-n, mind VoLTE-n recseg a másik fél hangja felhíváskor. Telekommal rendben működik... Más tapasztalt ilyet?
-
ACE-
addikt
Valaki akinek van tapasztalata, Telekom-tól hordoznék számot a DIGI-hez. Nincsenek gondok az SMS-ek fogadásával? Főleg banki és egyéb azonosítók küldésére gondolok, akár Facebook azonosítás, vagy Viber, egyéb.
-
ACE-
addikt
válasz
Lajosnagy17 #36515 üzenetére
Honnan veszed hogy egyáltalán lesznek új árak?
-
ACE-
addikt
válasz
tutikatuti #36311 üzenetére
A leírás alapján neki valamilyen Samsung-ja van, nyilván csak úgy van VoWifi ha aktiválod a funkciót...
-
ACE-
addikt
válasz
gillka #36304 üzenetére
Én azt vettem észre hogy a DIGI-nél nem lehet azt állítani, hogy mi legyen az elsődleges, ha bekapcsolod a Wifi hívást akkor az lesz, ha nincs Wifi, akkor pedig a mobilhálózat. Telekomnál beállíthatod, hogy bekapcsolt Wifi hívásnál, wifi elérhetőségénél is az elérhető VoLTE hálózatot használja, és ha csak az nincs, akkor használja a Wifit.
-
ACE-
addikt
Én is nagyon ritkán látom (talán egyszer fordult elő eddig, de akkor valami központi hiba volt), hogy eltűnne a VoWifi a telefonon... de tény hogy én eddig Samsung telefonokat használtam... én a kínai telókra vezetném vissza a hiba okát...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro