- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
TeeJay
félisten
Szintén Havannán lakom, voltam múlt héten Csontváryban DIGI ONT-n wifit beállítani
simán viszi ugyanúgy a gigás netet mint a Havanna utcában
Meglepő is lenne ha nem vinni hiszen új kiépítés a hálózat nem 10-20éves
Nyugodtan mehet az átkötés, kérd az ONT-t bridge módra és vegyél rá egy jófajta gigabit képes routert (Asus AC65P pl)Ja mérni meg speedtest alkalmazásban mérj, böngészős mérések nagyon félremennek
-
TeeJay
félisten
Havanna utca itt már FTTH van és 1000/300-as net éjjel nappal hasít 945/328megabittel
30-40megabit az elég karcsú tényleg bár kétlem hogy ennyire le lenne terhelve az ONT és a switch. Jelentsd be hogy miért ilyen gyenge mert nekem FTTB-n is gigás net volt és az is mindig hozta lefelé a 900-at felfelé köhögött csak -
mgy
senior tag
Nálunk megvették a helyi kábelszolgáltatót, simán viszik tovább az ő szolgáltatását (és árait). Nem mintha nem lenne elég a mostani sávszél bármire, de nyilván jó lenne már az új.
Ma azt láttam útközben, már "házanként" szereltek dobozokat a villanyoszlopokon. Itt is gondolom majd követik a korábbi kábel nyomvonalát a telken, házon belül. -
zsolt501
nagyúr
Ez úgy kamu ahogy van, be is baszna hogy ha én a cég által rendszeresített beállításokkal használnék valamit, pláne hogy ha még port átirányítás is nem engedélyezett lenne, na meg a wifi jelszó módosítás is...
Ott mondtam volna a szerelőnek hogy akkor most jó hívjuk fel a központot, és ha ez így van akkor már vihetik is az eszközüket magukkal, mert ilyen feltétellel én nem kötök szerződést.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest