Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Aktív témák

• Gejza1981

tag

válasz Flashget #33870 üzenetére

Nem láttam facebookon erre történő hivatkozást (mármint hogy jah, ha a garantált megvan, akkor ígyjártál) a nagy csomagok előtt... most már van, s a forumon is előszeretettel használják többen, mint ÉRV.

HA a legnagyobb csomag a 200/100-s lenne, akkor is a digi lenne a legjobb választás jelenleg Magyarországon, s vígan __mindenki__ kinyomhatná a szemét a netnek, mert meglenne a maximum

Mióta a legutóbbi emelés megtörtént azóta már a letöltés sem mindig hozza a maximumot, a feltöltés meg a legritkább esetekben jár a maximum közelében. Sokkal többször a garantálthoz áll közelebb...

De biztos van ésszerű magyarázat arra, hogy ezt miért így lépte meg a Digi, biztos van olyan körülmény amit nem ismerünk és ennyire nyomni kellett ezt az ordas sebességet.

• adika4444

addikt

válasz Flashget #33870 üzenetére

Igen, viszont 500 1000-es net előtt a hálózat lazán elbírta az előfizetőket, szerintem nem is vagy csak 1-2 előfizető volt akinek leesett a sebessége, az is inkább eszközhiba miatt. Szerintem a kolléga legalább is erre célzott.

Egyébként én egyáltalán nem vagyok az emelés ellen, de úgy vagyok vele, hogy szerintem ez a lépés elhamarkodott volt. persze most már egyre kevesebb a gond, ahogy cserélik a switch-cseket, hálózati eszközöket, ahol kell szerintem bővítenek, de amikor ez elindult akkor kicsit elhamarkodott volt.

Aktív témák