Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
Sisco2 #108967 üzenetére
Mondjuk én most a 4K-s tévén nézek Amazon Prime-on 4K-s tartalmakat, néha meglep, hogy mennyire ugrik fel:
Persze ehhez is elég a 250-es... mert nem folyamatosan ugrik fel, hirtelen lekap egy nagyobb részt a Stream-ből aztán újból ... De ha többen is néznek folyamatosan 4K-s streameket akkor már kevéske lehet a 250... bár tény, hogy szerintem kell 4-5 ilyen stream, és még akkor is szerintem folyamatosan nagy forgalmaz generál, és nem ilyen "peek" értékeket. De a nyomi kis IPTV-s 10 Mbps-os FHD-hoz viszonyítva azért látszik a nagyobb étvágy.
#108968trec12: Sőt nem is biztos, hogy kevesebb lenne a költsége... mert az EFI-k jelentős része nincs otthon. Volt egy ismerősöm, még a 2000'-es években elment otthonról - kőműves volt - aztán tolta a torrentezést a gépe még nem volt otthon. Ma szerintem ez már nem jellemző, mert tényleg megvan Streamen amit akar... ráadásul nem kell várnia órákat neki egy filmre ... Bár nem tudom azóta mit csinál, mert egy várossal arrébb költöztem
#108970Dragon3000: Az is elképzelhető. De még akár az is ,hogy ilyen ügyfélmegtartós speciális csomag... ha le akarja az EFI mondani, akkor belengetik neki ezt az opciót... De külön nem lesz rendelhető.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 10
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest