Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanya

nagyúr

Egyszer írt nekem is egy követeléskezelő (OTP követeléskezelő from Nyíregyháza), aki nem névre küldte a levelet, hanem címzett nélkül az ajtónak. Megírta, hogy 19.456. Ft tartozásom van, amit be kell fizessek. Nem foglalkoztam vele. 1 hónap múlva megint. 19.654 Ft. Majd eltörölték a 20.000 forint büntethetőséget és kaptam egy 21.xxx Ft számlát.
    Mindeközben mindegyik követelést bescanneltem és elküldtem az OTP-nek, hogy sosem volt hitelem, szóval ne fárasszanak.
    A harmadik után betelt a pohár, bevittem a levelet az OTP-nek (nem oda kellett volna, hanem a követeléskezelőnek, vagy a rendőrségnek)
    A csajok megnézték, hát van ennyi pénzem, miért nem utalom át? Mert ez nem az én követelésem, de az én címemen követelik, ahol más nem lakik, az ingatlan tehermentes, most épült, és nem volt hitelem. A papír OTP-s papír volt, de helyesírási hibákkal teli a szöveg és címzett nem volt rajta, csak a címem és az ajtószám. Nyilván, az ajtó nem tudja a követelést kifizetni. A csajok csak erősködtek, hogy fizessem be, és minden rendben lesz, ott mondtam fel az OTP számlámat és mentem át egy másik bankba (ami sokkal rosszabb volt).
    Tanulság: a követeléskezelés nem játék. Lehet valós is, de lehet kamu is. Majdnem benyeltem a Phisinget.
    Bár az is lehet, hogy a lakás építése előtti ingatlanokban lakónak volt tartozása. Csak akkor ugye a névnek rajta kellett volna lennie. Ilyenkor a lakcímnyilvántartóból illik kitöröltetni a korábban ott lakók címét.

Új hozzászólás Aktív témák