Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3151) kiss(b) válasza Cyberbeni (#3150) üzenetére


kiss(b)
tag

Ja most még olyan 250 mf-em van,de csicson sincs még semmi,meg nincs még meg a gheed's sem...
Na ezt az insightot nem is néztem pedig tök olcsó.Köszi!!
A páncélt nem ismerem és nem is találtam meg ez micsoda?
Nem tudom miért jobb szeretem diarunt,de egy igazi köcsög képes volt eth bartucot dobni :S

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.

(#3152) Finwe


Finwe
őstag

Hali!

Kb egy hetet nyomtam bneten az ajánlott summon nekrót, lv84-es vagyok :D
Azért még elég gyengusz, a bérenc folyton kipurcan és elég nehezen lesznek meg hozzá a cuccok is de szerencsére sok segítőkész emberrel találkoztam :)
Lassan a "szleng" is megy :DDD ha már itt tartunk hol esik legbiztosabban hr?

Finwe

-{PoH}- Patriots of Hungary

(#3153) Cyberbeni válasza kiss(b) (#3151) üzenetére


Cyberbeni
addikt

1.11-es rw az enlightenment. +2 soso sk.

(#3154) kiss(b) válasza Cyberbeni (#3153) üzenetére


kiss(b)
tag

ÁÁÁÁÁ köszi megvan,pedig mindent néztem set,unique runa szó csak 1.11et nem,mert tudtam ott csak cast specifikus van erre mégis ott van :D
Köszike!!
Ja de most nekiálltam smitert építeni 1 nap alatt 41es szint holnap talán meglesz nightmare..Bár kicsit lassítok mert hf az már kell.Amugy láttam te is akarsz smiter palát elkezted már?Majd jó lenne 2en nyomni übert.:)
Ja meg van egy eladó baba torchom csak szegény low( 12,15res)még um-ot sem kapni érte az alatt meg nincs szívem odaadni :D

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.

(#3155) Cyberbeni válasza kiss(b) (#3154) üzenetére


Cyberbeni
addikt

Már kész is. (minden szükséges cucc+anni megvan. csak még a resist nem elég jó. sapka már socketes, csak kéne bele um) 88-as szintű. És nyomhatjuk 2-en az übert. most perpill 2 terror kulcsom van.

(#3156) kiss(b) válasza Cyberbeni (#3155) üzenetére


kiss(b)
tag

Ja nekem enigma kell majd késöbb,meg anni-t is vennem kell még,de nagyjából azért tudom cuccolni csak keresek még egy pajzsot aztán ral,ort,tal vagy spirit.
Szerintem jövő hét elején mehetünk majd.

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.

(#3157) Cyberbeni válasza kiss(b) (#3156) üzenetére


Cyberbeni
addikt

nekem úgy van, hogy griswold pajzs+3 p dia. switchben pedig spirit+spirit (holy shield-nek +4 sk)
enigmám nincs, az csak telézéshez kell. (telézni meg ott a soso-m, bár az csak towert nyom egyedül, bár lehet summoner is menne, de azt nem próbáltam még)

(#3159) Cyberbeni válasza kiss(b) (#3156) üzenetére


Cyberbeni
addikt

jövő hét szombattól nyaralok, de addig jó nekem. meg a csontis nekrómat is olyanra akarom kifejleszteni, hogy tudjon übert nyomni. meg ugye nithalakot is meg tudja ölni. de most még csak lvl60.

(#3160) kiss(b) válasza Cyberbeni (#3159) üzenetére


kiss(b)
tag

Az tökéletes mert jövő hét szombattól én is nyaralok :D.Szerintem keddre lesz olyan állapotban a kari hogy talán beválalom :D.Most még nightmare baalt nyomatom aztán megyek hellre..Ja sorcommal megpróbálok én is kulcsozni,de coldos szoval megnézem nihlatakot,summonerre esélyem nincs vele.Tower is nehéz mert ott is cold immun :S..
Ja spirit nekem is kell a holy shield miatt.Meg jó lenne mondjuk egy Bo is :D
Na majd probálok tradelgetni,mindenesetre megkapja addig a baba torchot :D kell a resist..
Nekromat én meg el..sztam maxoltam a revivet pedig 1 pontnál nem ér többet,ugyhogy nem is játszok vele pedig 85ös kari asszem..Viszont nekronak meg muszály az eni szoval az nem lesz olcsó neked.

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.

(#3161) AtHoS válasza kiss(b) (#3160) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Cold sosoval:
- Summoner könnyen megvan
- Countess-hez kell bérenc, hogy leverje
- Nihlathak körül full cold immun és 30%-ban ő maga is cold immun, de nem megoldhatatlan. Ha van egy 3-as CTA-d, akkor csicsot eleg nehezen tudja leszedni robbantgatással, igaz oda kell rá figyelni. Pár fullreju kell legyen az övben

Én épp tegnap csináltam egy smitert. Estére LVL79-es lett. Skillek szétosztva, viszont olvastam egy érdekes hozzászólást d2jsp-n, ami szerint 21-es convi aura semlegesíti über mefi conviját. Ha ez igaz, akkor nem kell akkora rezisztre gyúrni és lehet picit másabb kialakítású smitert csinálni. Ennél a smiternél csak 1 pontot tett a srác smite-re. Ez is elgondolkodtató, mivel smiter CB-vel öl, tehát lehetne spórolni 19 skill pontot. Lehet kipróbálom valamikor

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#3162) Cyberbeni válasza AtHoS (#3161) üzenetére


Cyberbeni
addikt

azért semlegesíti, mert mindig csak a legnagyobb aura/bo/hs érvényesül. tehát ha hs-t csinálsz 2 spirittel, aztán visszaváltasz nem +sk-es fegyver/pajzs-ra, akkor ott ha hs-t nyomsz, akkor nem csökken a def-ed. ugyanez van mindennél, és mivel convi aura a pala alatt is megjelenik (viszont ha a sajátja, akkor nem hat rá), ezért 21-es aurával nem kap mefi 20-as aurájából.

(#3163) AtHoS válasza Cyberbeni (#3162) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ezt a legnagyobb "aura" érvényesül dolgot ismertem játékosok között. Szokás megbeszélni kinek milye nagyobb ;] , hogy lehetőség szerint olyat használjon az ember amivel segít is.

Akkor szvsz. eléggé bugos ez a szörny vs. player aura dolog. Mint tudjuk, a bugokat meg szeretik kihasználni, ha előny származik belőle.

read-only mode on the forum

(#3164) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

ja és azt vettem észre, hogy a hs +dmg-e az éppen aktuális skill alapján számolódik. mert hiába rakom fel/veszem le a spirit kardot és úgy hs-ezek, ha átváltok a másikra, akkor alapból csak a def változik. (persze kevesebb skillessel kezdve, mert különben nem változik semmi)

[ Szerkesztve ]

(#3165) Robert1987


Robert1987
tag

Hi!

A segítségeteket szeretném kérni. Már a játék megjelenése óta Diablózom(tehát nem vagyok abszolút kezdő), de netem itthol csak nemrégen lett bekötve, és kb. 1hete Battlenetezek. A problémám az hogy szombat este lépném be, de a köv. üzenetet kapom:

Unable to connect to Battle.net
If using a modem. You may need to connect to your internet service providen before connecting to Battle.net

Ti tapasztaltátok már ezt? Mit lehet ezzel tenni?? :W
Válaszaitokat előre is köszönöm

[ Szerkesztve ]

robert1987#2387

(#3166) kiss(b) válasza AtHoS (#3161) üzenetére


kiss(b)
tag

ÁÁÁ nekem jelenleg nihlathak reménytelen,túl gyenge a bérenc :S..De summoner valszeg könnyen menne hiszen csak teleportozni kell meg élete sincs sok.Az a baj a bérencnek még insightot sem tudtam csinálni egyszerűen nem dobnak normális fegyvereket :S
De lehet smiterrel fogok majd nihlatakozni most olyan 75ös szintű most csinálom hell-t ,meglátom hátha vele menni fog, ha meg nem akkor trédelem majd azt a kulcsot :S

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.

(#3167) mcsabee válasza Robert1987 (#3165) üzenetére


mcsabee
senior tag

Ez egy altalanos hibauzenet, nem tudsz belepni az adott Realmre. Gyakorlatilag olyan mint ha nem 5 perces RD-d lenne, hanem tobb. En pont reset elott kaptam egy ilyet, 2 hetig tartott. tudomason szerint 15 perctol 2 hetig tarthat egy ilyen, de javitsatok ki, ha tevedek.

Stay a while and listen...

(#3168) mcsabee válasza kiss(b) (#3166) üzenetére


mcsabee
senior tag

Javaslom hell baalrunokat, tomerdek CV esik ott, amibe szep insightot lehet kapolni, ha szansz ra egy kis idot (1-2 ora) biztos neked is fog esni, de ha esetleg esik nekem valahol, majd irok ^^.

Stay a while and listen...

(#3169) Cyberbeni válasza kiss(b) (#3166) üzenetére


Cyberbeni
addikt

főleg, hogy az a key 3x annyit ér, mint a másik kettő. :)

(#3170) Robert1987 válasza mcsabee (#3167) üzenetére


Robert1987
tag

Köszönöm a válaszodat. :R
Az európai és az ázsiai realmre nem enged belépni, de a két amerikásra igen. De ott meg vmi gondja van az accountommal. Most ha ott létrehozok egy új accountot akkor a régi törlődni fog? Vagy ha később visszatérek az európaira akkor onnan folytathatom ahonnan abbahagytam? :F
Amúgy mi az az RD? :B

[ Szerkesztve ]

robert1987#2387

(#3171) Cyberbeni válasza Robert1987 (#3170) üzenetére


Cyberbeni
addikt

külön vannak az accok a más-más realm-okon. tehát egy acc mind a négy ralmon lehet külön-külön.
rd=realm down

[ Szerkesztve ]

(#3172) mcsabee válasza Robert1987 (#3170) üzenetére


mcsabee
senior tag

Engem Asiara es US Westre engedett, Europera es US Eastre nem. És igen az accok kulon vannak a Realmeken, igy egy pistike35 accot le tudsz krealni a tobbi realmen is, egyiken sem fog elveszni. En anno, mikor volt ez a ket hetes kis szunetem, Asian kezdtem el jatszani, de nagyon nagy volt a pingem, igy keptelenseg volt :-S

RD = Realm Down = mikor egy Lost Connection of Battle.net feliratot kapsz, vagy valami hasonlot es nem tudsz bnetre menni. Surun van ilyen 1.12 ota, de altalaban csak par percesek es Global RD formajaban nyilvanulnak meg, mikor azokat, akik valamilyen csatornan alltak, levagja a bnet, es csak openen lehet felmenni.

Btw egy kis segitseg, hogyha jo baalrunokat keresel: Olybaal, valamint jatekon belul op ranbot, valamint ket botrun ch: op killerbaal, op xbaalingx :-). Magyar baalrun channel az op lagbaal.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#3173) Cyberbeni válasza mcsabee (#3172) üzenetére


Cyberbeni
addikt

én akkor inkább singleben tolom egy kicsit, ha blizz baxaxik.

(#3174) mcsabee válasza Cyberbeni (#3173) üzenetére


mcsabee
senior tag

En egy moddal toltam akkor, mikor nem engedett fel bnetre, meg akkor meg ment (reset elott es igy patch elott) a PlugY igy tudtam normalis karikat csinalni probakeppen. De ugy mukodo PlugY mar nincs, es nem is lesz valszeg, igy remelem nem kapok megint ilyen hosszabb pihenot ;>

Stay a while and listen...

(#3175) Jazz válasza Goog (#3141) üzenetére


Jazz
veterán

Én is szeretem a kihívást:)

Zeal-Pala 1.12 :D
Tanácsot szívesen fogadok. Amire eddig rájöttem: Ignore target def nem azt jelenti hogy minde ütés talál :B ....hogy mit jelent azt nem tudom (?)
- Így egy választásom volt, hatalmas Attac Rating. Most 14K körül járok Astreon's Iron Ward fegyóval. 20K ha a bérenc palám Blessed Aim-es.
- De akkor mi ez az Ignore Target def? És a "-30% target defense" pontosan mit jelentenek?

Crescent Moon (rúnaszó Shael Um Tir Polearm-ba) : Target -35% Lightning resistance
- Ez is pontosan mit jelent? Csak a bérencre érvényes abban a pillanatban amikor éppen megüti?
- Vagy van egy célpont amit éppen üt, annak addig -35% lightning resistance, azaz ha közben ezt a monstert lövöm Light Sorc-al, ennyivel hatékonyabb? Így az immunitást is leveszi?

Na. Dio mesterek szólaljatok!:)

thx

free your mind

(#3176) mcsabee válasza Jazz (#3175) üzenetére


mcsabee
senior tag

Ignore target def: Figyelmen kivul hagyja az epp utott ellen Defense erteket, nem talalhat minden utesed mert azt hiszem 95% a maximum, nincs 100%-os talalati pontossag, igy ezaltal csak megno az eselyed.

-30% target defense: Mikor megutod az ellent 30%-al kevesebb defet vesz figyelembe, mikor szamolja, hogy talalsz-e vagy sem.

Target -35% Lightning resistance: Csökkenti a celpont Light res-et, de ezzel nem lehet torni immune-t, csak a necro lower res skilljevel es a pala convi aurajaval, ez csak arra jo, hogyha pl egy szorny rese 95%, akkor abbol leveve a 35%-ot mar csak 60% marad, igy konnyebb leolni. De hangsulyozom NEM tori az immunitast.

"Vagy van egy célpont amit éppen üt, annak addig -35% lightning resistance, azaz ha közben ezt a monstert lövöm Light Sorc-al, ennyivel hatékonyabb?"
Igen, ez pontosan így van :-).

"Így az immunitást is leveszi?"
És mint fentebb említettem, nem töri az immunitast.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#3177) Cyberbeni válasza mcsabee (#3176) üzenetére


Cyberbeni
addikt

meg az ignore target def-nél ottvan a 95% mellett a ctb is.

(#3178) kiss(b)


kiss(b)
tag

Hihetetlen szerencse kell ehhez a kulcs gyüjtögetéshez :S kb.40-szer nyírtam ki countesst+summonert erre eddig summoner dobott csak 1 kulcsot,meg egy zaka pajzsot(ennek a smiterem mondjuk nagyon megörült :D)
Viszont nihlatakot még nem sikerült megölnöm,lehet építek rá egy karit,bár nekroval még probálkozok most már tudok telezni találtam egy unique fegyvert csak győzzem javítani..
Smiter palanak milyen armort javasoltok?Guardian angle?Illetve ha 2en megyünk überezni akkor mefinél az nem jó taktika hogy egyikünk fana aurát nyomat a másik meg sanctuárit(resistes nem tom hogy kell írni)Vagy még így is nagyon szar lenne a resist?
Illetve mennyi élet kellene a palának mert jelenleg elég könnyen meghal :S 1000 élettel...

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.

(#3179) Cyberbeni válasza kiss(b) (#3178) üzenetére


Cyberbeni
addikt

duress vagy treachery runeword smiternek
nekem 1300+ életem van, és nem nagyon halok meg. bár ez a build nem épp a nagy sereg ellen készült, hanem főboss nyírásra. de mondjuk átváltasz zeal-re, ha kis szörnyeket ölsz,és akkor az lop rendesen életet.

(#3180) Jazz válasza mcsabee (#3176) üzenetére


Jazz
veterán

Na most a szabadfordítást én is vágom:) csak hogy van itt egy két bibi (ezért is dobtam fel a témát) :

Egyszer:
- ~8K Att ratingel ütöttem x monstert. Egész jól lehet hallani mikor talál a karakter és mikor nem. Szóval Ignor target def-el és anélkül ugyan úgy kb. 50%-al ütött be. Most akkor ez hogy van?
- Kipróbáltam sarkítva is. Erős monstereket, nagyon gyenge Att Rat-ingel, Semmivel se talált hatékonyabban, ilyen fegyverrel és anélkül. Ugyan úgy kb. 100 ütésből 1 ha bement. Persze ott a CTB de akkor is. az meg ugye mint tudjuk 75% max. De 100ból egy nem teszi ki a maradék 25-öt

- Crescen Moon: lower target light res: Channelen azt írták nagyokosok hogy csak adott pillanatban hat, ergo a mikor üt bérenc és ennyi. Még ha pont akkor lősz lightningal amikor ő üt, akkor sincs hatással (neked).

Na most ezek után mennyi az annyi, én már nem tudom :)

free your mind

(#3181) Cyberbeni válasza Jazz (#3180) üzenetére


Cyberbeni
addikt

csak annak a támadásaira vonatkozik, akinek olyan cucca van, hogy -x% enemy resi. tehát pl a normál támadás/varázslásra, meg chance to cast on attack/strike-ra.

(#3182) mcsabee válasza Jazz (#3180) üzenetére


mcsabee
senior tag

Kicsit utanaolvastam ennek az ITD-nek.

Eloszor is: "it does not apply to boss, super-uniques and maybe uniques.,, possibly champions" es masik oldalon pedig ezt lattam: "Also it isn't going to help much v bosses and uniques/superuniques/champions". Pontosan nem tudom milyen mertekben csokken az ITD hatasa, de ezek szerint nem veszi el a teljes defenset ha nem normal mobot utsz. Valamint masik erdekes dolog, hogyha amit utsz szorny magasabb szintu nalad, akkor sem ervenyesul teljesen.

Kozben AS-en olvasgattam es ilyet talaltam: "Ignore Target's Defense doesn't work against Bosses and possibly Uniques. In those situations the Attack Rating bonuses will come in handy."

Btw Jazz, 75% CTB nem azt jelenti, hogy 100 utesbol 75 blokkolva van es 25 pedig nincs, hanem az adott utes 75% esellyel blokkolodik, mint ahogy azt te is megtapasztaltad, nem feltetlen talal be 100-bol 25-szor :-). Igen tudom, hogy a valoszinuseg szerint ugy kene lennie, de nincs igy, mivel az a 75% blokk mindig az adott utesre vonatkozik, igy lehetseges, hogy 100-bol lehet hogy 50-szer talalsz, de lehet, hogy csak 2-szer.

Elviekben az ITD teljes mertekben ignoralja egy mezei szorny defense erteket, hogyha Boss vagy Unique akkor ez nem mukodik, Champion mobok eseten nem tudom hogy mukodik-e vagy sem.

Ha pl veszunk egy sima Warped One-t hell act 1-rol, akkor annak az 1131 defjet ignoralja, igy mar csak a 49% CTB-je van neki, amit 8k AR-rel siman at kell utnod. Most poenbol csinaltam egy zealert :-D. 6k AR-rel Mefit siman vitte durance of hate lvl 2 + mefi terme robbanosokkal egyutt, eletem nem ment le sosem 200 egyseggel.

Stay a while and listen...

(#3183) mcsabee válasza kiss(b) (#3178) üzenetére


mcsabee
senior tag

Smiterre resis armor kell :-).

Ha occoer' kell smiter, akkor kb egy ilyet dobj ossze:

Sisak: Guillaume (um vagy ort runaval).
Fegyver: Black runaszo.
Pajzs: Gris Shield 3 pdiaval, esetleg valami magic Sacred Targe 45% allressel + 2 pdiaval, vagy ha kicsit tobb loved van, akkor egy upped zaka ummal vagy pdiaval.
Armor:Treachery runaszo, esetleg Smoke runaszo, jo lehet meg a Lionheart runaszo. En szemely szerint a CoH-ot favorizalom, de az atm kegyetlen draga.
Kesztyu: Sokan Dracult tesznek ra, mert olcso, de a 15 str-en kivul semmi ertelmes dolog nincs rajta, ezert en valami 15 str + light res kesztyut javasolok, de ha nem lenne, termeszetesen a dracul is kivalo.
Ov: Ezt sokan sokfelekeppen kepzelik el, lehet rajta Thundergod, Verdungo, Nosferatut is lattam mar, te valasztasz.
Cipo Hat-hat en Marrowwalkot hasznalok (precastolhato life tap miatt + gozu str), de egy gore rider vagy goblin toe is jo lehet, ha switchre teszel egy life tap chargeot ado fegyvert, mert a dracul nem biztos, hogy eletben tud tartani :-S.
Gyuruk: Altalanos nezopont szerint Raven + Dwarf boven eleg ut-zni mindketto ^^.
Amulet: Highlord vagy Cat's Eye (en Cat's Eye-t hordok, mert mindenkin HL van >.<)

/e: Jah es Torch nem kell ra ! tegyel be egy annit valami 10/20/5-ost, az mar lassan free cucc, es sok-sok light res charmot, esetleg megtomheted magad str charmokkal is, es tobb marad vitara (most a ladder smiterem fullon van str + light res charmokkal es igy 0 str-bol meg is usztam). annyi helyed legyen invben, hogy a Cube + egy szerv mindig beferjen, a tobbi ures helyre meg mehet charm dogivel ^^.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#3184) Cyberbeni válasza mcsabee (#3183) üzenetére


Cyberbeni
addikt

ha kesztű-nek nem dracul-t raksz, akkor az nem fogja tolni a life tap-et.
switch-be meg skiller-t érdemes holy shield-nek. olcsó pl: spirit+spirit, de lehet spirit+pala sk pajzs, csak a +all/pala sk számít.
egyébként meg van olyan fegyver, ahol itd mellett van -x% target's defence. az gondolom minden ellenfélnél működik.
ha meg valaki gamblizik, akkor az edge runaszo jol jön. -15% vendor prices.

[ Szerkesztve ]

(#3185) AtHoS válasza mcsabee (#3183) üzenetére


AtHoS
nagyúr

"esetleg megtomheted magad str charmokkal is, es tobb marad vitara"

Ezt gondold át kicsit.

Ha nem jönnél rá: legjobb az str LC, ami 5str-t ad. Ennek a helyére rakhatsz 2db 20life SC-t, tehát 40 hp a kettő együtt. Ha az LC 5str-jét vitára rakod, akkor meg kapsz 5x3=15 HP-t. Tehát teljesen felesleges sima STR charmot bepakolni.

Persze, ha STR+Life charm van jófajta, akkor az jobban megéri

read-only mode on the forum

(#3186) Cyberbeni válasza AtHoS (#3185) üzenetére


Cyberbeni
addikt

skiller charm is jól használható summonekrónál, csak nem túl olcsó. :)
amúgy 35mf amu mennyit ér? mert 35 a max.

[ Szerkesztve ]

(#3187) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

szerk.: mondjuk olcsóbb, mint 20l sc

(#3188) kiss(b) válasza mcsabee (#3183) üzenetére


kiss(b)
tag

ja sisak:megvan
fegyver:még nem találtam alapanyagot :D,de ezt nézem ki én is
armor:úgy tervezem 2 lesz treachery+duress bár itt lenne kérdésem ha aktíválódik a fade akkor utána ha páncélt cserélek a hatás megmarad ugye?
pajzs:zaka:D mákos voltam esett summonernél még teszek bele egy perfekt diat..De mondjuk az is lehet hogy eladom istért és veszek helyette palaspiritet majd meglátom
kesztyű:kell a dracul a life tap miatt
öv:jelenleg thundergodot tudnék neki adni most esett,de még valami gyengébb uniuot használ
cipő:goblinom van :D
ringek:jelenleg resistes rarek+dexel vegyek akkor helyettük raven+dwarf start?
amu:akkor egy cat's eyet keresek
Köszönöm a segítséget! A charmokkal kapcsolatban jelenleg csak lifeos charmokat használok,ja és ha valakinek esik dusk armor 3 soxal arra vevő vagyok :D.
És csicsónak insightot vagy obediencet rakjak ki?Mindkettőhöz megvan a rúnám és a sosom mellett szépeket üt a obediences csicsó 4k dmg :D.+ ugye akkor neki is van CB

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.

(#3189) AtHoS válasza Cyberbeni (#3186) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Hát a skiller charmok jól jönnek az biztos. 1-2 cold sk nem jön rosszul blizzes sorcnak. Enyémnél most 2db van.

35mf amu? Megmondom őszintén, hogy PUL-nál többet nem adnék érte, de lehet még annyit se. Amúgy nem tudom mit ér :(

Inkább Tal amu + Tal páncél + Tal öv. Páncélba ptopaz. Lehet, hogy kevesebb az mf mint goldwrap+35mfamu+skullderptopazzal, de jóval több a reziszt ill. a Tal amu +2 skillje miatt nagyobb a sebzés is.

read-only mode on the forum

(#3190) mcsabee


mcsabee
senior tag

"ha kesztű-nek nem dracul-t raksz, akkor az nem fogja tolni a life tap-et.
switch-be meg skiller-t érdemes holy shield-nek"

Itt irta pont valaki, de ebben nem vagyok biztos, hogy ha spirit + spirit van valton, es visszavaltasz, lemegy a HS skillje, nem marad meg. Amugy tok felesleges a skiller, mert zakaval low dex-szal megvan a max block, mivel HS-t konnyu maxolni a smiternel.

Athos igazad van 20L sc tenyleg tobb elet, mint a str charm, de egy 20L sc most um, es mondjuk ha beteszel vagy 20-at akkor 20 um, amit ha most 10 fg / each aron nezek, akkor 200 fg, es az nem keves, viszont 5 str lc-t kb 2 fg-ert hozzavagjak az emberhez :-).

"skiller charm is jól használható summonekrónál, csak nem túl olcsó."
Szvsz pulba siman lehet kapni, de ha kicsit tobb idot fordit ra meg lemert, ergo eleg olcso mondjuk egy pc sk-hoz kepest ;-).

"armor:úgy tervezem 2 lesz treachery+duress"
Nincs szukseg duressre black + guillaume boven ad eleg CB-t UT-hoz, DC-hez meg meg sokat is ;-).

"De mondjuk az is lehet hogy eladom istért és veszek helyette palaspiritet"
Nagyon low lesz a resisted, nem eri meg, max, ha egy gris shieldet veszel helyette es abba tomkodsz 3 pdiat, azzal gosu lesz a resisted ;-).

"kesztyű:kell a dracul a life tap miatt"
Nem kell, ez egy oriasi nagy tevedes, semmi szukseg ra, siman lehet life tap wandot vagy marrowwalkot hasznalni, dracul life tapjevel tobb ideget figsz megenni, mint amennyi konnyu ut-t eredmenyez. Volt nekem is, nem jott be, azota marrowwalkot hasznalok.

"ringek:jelenleg resistes rarek+dexel vegyek akkor helyettük raven+dwarf start"
Raven igazsag szerint csak a +20 dex miatt kell, dwarf meg a +40 life miatt hasznalatos, de te dontod el, mire van inkabb szukseged. Nyilvanvalo, hogy egy 15+ dex + resist gyuru jobb lehet a ravennel, es egy sok life + resist + stat gyuru is a dwarfnal, viszont dragabbak is, ha te veszed meg oket.

"És csicsónak insightot vagy obediencet rakjak ki?"
Ha mfelsz, akkor egyertelmuen insight a mana miatt, csicska kill kb csak countess van, viszont oda eleg egy CV insight is, amugy van egy CV-m mule karin, ha erdekel meg ^^.

"35mf amu? Megmondom őszintén, hogy PUL-nál többet nem adnék érte, de lehet még annyit se."
Pontosan, meg annyit se.

"inkább Tal amu + Tal páncél + Tal öv"
Szerintem rettento draga meg mindig ez a tal amu + tal pancel, inkabb viper + 2-3 cold sk amu + goldwrap.

Stay a while and listen...

(#3191) Cyberbeni válasza mcsabee (#3190) üzenetére


Cyberbeni
addikt

csak a dam számítódik a jelenlegi hs skillből. a def nagyobb lesz!

(#3192) mcsabee válasza Cyberbeni (#3191) üzenetére


mcsabee
senior tag

Okes, ezt nem tudtam :-). Es megeri ez a spirit + spirit? meg sosem hasznaltam ^^. Mondjuk en abbol indulok ki, hogy precastolhato life tap >>>>>>>>>>> dracul, nekem ilyen szempontbol felejtos.

Stay a while and listen...

(#3193) AtHoS válasza mcsabee (#3190) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Hát van igazság abban amit írsz, nem is kevés.

A 20life sc-t csak érzékeltetés miatt írtam. Nem feltétlen muszály 20 life-os, mivel ahogy írtad megkérik rendesen az árát. De ugye ha már 2 SC-ből vagy LC-ből kihozol 15HP-t, akkor ugyanott vagy mint 5str LC-vel és nem kell vacillálni az erő miatt. Az ilyen kis hp-s sc-k meg azért esnek bőven. Én a 13-14life sc-ket már fel sem szedem (persze ez én vagyok, másnak simán jól jöhetnének, amik voltak el is ajándékoztam)

"Szerintem rettento draga meg mindig ez a tal amu + tal pancel, inkabb viper + 2-3 cold sk amu + goldwrap."
Hát lehet, hogy drága, de csak a páncél ami drágább. Nekem mindenesetre eddig szerencsém volt a Tal páncélokkal (mindig esett 1-2). A Viper+mfamu+goldwraphoz képest csak kb. 100mf a különbség

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#3194) mcsabee válasza AtHoS (#3193) üzenetére


mcsabee
senior tag

"A Viper+mfamu+goldwraphoz képest csak kb. 100mf a különbség"
Ez bizony igy van, nekem sosem volt szerencsem :-D. Meg elozo ladder vegen grabboltam egy baalnal, aztan szinte freebe elszortam, mert mar senkinek sem kellett ^^. Btw en sem szedem fel 18l alatt sc-ket .-P.

Stay a while and listen...

(#3195) AtHoS válasza mcsabee (#3194) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Én Blizz+FW sorccal szoktam csinálni Baalrunokat egyedül feltöltve a gamát 4-8 playerre. Na volt olyan időszak, mikor 2 nap alatt 3 Tal páncél esett. Osztogattam is haveroknak

read-only mode on the forum

(#3196) mcsabee válasza AtHoS (#3195) üzenetére


mcsabee
senior tag

En nem szoktam mfelni, talan ez lehet oka, amiert nem esik tal armor xd. Csak es kizarolag baalrunolok ^^, ott meg mindig grabboljak elolem a jo cuccokat :-/.

Stay a while and listen...

(#3197) AtHoS válasza mcsabee (#3196) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Hát igazából én sem MF-elek, de harci díszben is olyan (na jó, azért skulldi volt a sorcon :B ) 300-350 volt akkor az MF. Shako ptopazzal, WT, skulldi ptopazzal, Gheed és pár MF charm. Csak olyanok ami nem ment nagyon a sebzés ill. rezisztek rovására. Bár volt régebben pár darab Allrez charmom, az sokat segített az állandó MF növelésében.

Kezd kialakulni a conc barb cuccosa is. Van már Arreat, SS, tegnap esett GF igaz nagyon mines 150ed, kisebb Marrowalk is van még. Páncél még nincs kilátásban, de ha más nem, akkor rakok egy Duresst vagy Lionheart-t. Dracul most még Smiteren figyel, de mint írtad elég ritkán jön be róla a lifetap Marrowalk-ról szoktam elnyomni. Baal-nál trenirozom (még sosem volt smiterem). Lehet ezt lecserélem egy setes 20IAS +350% damage to demons kesztyűre (most nem jut eszembe a neve Sharkskin kesztyű) és mehet majd conc barbra a Dracul.

Bár, ha lenne jó alapom Exile-hez még azt is megkockáztatnám, de azzal már a rezisztekkel lenne gond a smiternél, mivel most egy 109-es Sanctu van nála.

read-only mode on the forum

(#3198) Cyberbeni válasza AtHoS (#3197) üzenetére


Cyberbeni
addikt

nekem nyomatni szokta a dracul a life tap-et. ha meg gyorsan kell a life tap, akkor zeal-re át kell váltani.
ja és tegnak szereztem ingyé vipermagi-t. :) 33allres 12 dr

[ Szerkesztve ]

(#3199) mcsabee


mcsabee
senior tag

Hat igen Exile + Dracul mar eleg egy utos ut smiterre. Csak az nem kicsit draga (Vex-Ohm-Ist-Dol) :-DD. Btw ha mar futja exilre akkor csak ujjgyakorlat betenni invbe egy rakas 5 allres sc-t, vagy egy rakas 15 allres gc-t + alajuk 5 allres sc-t :-DD.

Nekem is szokta nyomatni... neha... Marrowwalkkal meg sosem haltam se szerveknel se ut-ben, dracullal volt ra pelda :-S, es en utalom, mikor pont mefinel nem castol, az meg kozben kilok egy csomo csontit ne meg agyalhatok, hogy veszem fel a hullam ujabb halal nelkul, vagy ugye permelem a gamet es rejoin, de azt meg nem merem megkockaztatni, mert megiscsak bneten jatszunk ugye ^^.

/e: Huh nekem sosomon harci diszben volt 20 mf, az is CoH-bol :-D. 15k dmg, 75 allres (bar azt hiszem a fire nem volt maxos, de nem emlekszem, mert meg uj ladderben nem raktam ossze a sorcot, nl-ben meg haveroknak odaadtam a cuccait). Jah es ez tiszta Blizz sorc volt, csicson eth Andy + eth Stone + eth obedience, Baalnal eleg jol olte w2-t + cold immune-okat, de azert voltak hibai, majd ebben a ladderben rakok ra egy botd-t, ha nem leszek lusta kirakni.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#3200) Hurkaleves


Hurkaleves
őstag

Wow! Micsoda topic!:D Nem is tudtam - bár gondolhattam volna - hogy egy ilyen "őskövületnek" is van topicja:))

Néha még én is felmegyek csapatni egy kicsit, most reset után nem sokkal csináltam is egy új karit, de már megúntam egy cseppet + haverok is leléptek..:O

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.