Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Én 6 óta nem játszottam max 10 percet...folyamatosan ledobált...
Mára szerintem hagyom is a csába...a monk amúgy sem tetszett...
(#9901) -conrad-: Én is értetlenül álltam a monknál...semmilyen neki való fegyvert nem lehet szerezni, úgyhogy végül adtam a kezébe egy tőrt
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Nekem valamiért nem jön be...olyan lassúcska, meg a skillek is olyan érdekesek, igaz csak lvl8-ig mentem, mert ledobott a server, de eddig nem nagy eresztés...Hiányzik a jó öreg necro , tudom ,hogy a WD nem lesz olyan, nekem ropik kellenek a seregbe nem ebek
[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Dio2-ben pl. az F billentyűkkel lehetett megjelölni egy adott skillt, majd ugyanazokkal cserélgetni. Itt más a rendszer, tudom, de ez így... nos, szokni kell.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nordic
Közösségépítő
Pont erre értettem, hogy csata közben akkor nem lesz váltogatás...Amúgy talán azért is nem jön be a monk, mert túl gyors hozzám és nem tudom követni az egérrel. Viccet félretéve, 13 szintből nem fogom tudni leszűrni milyen ez tény, viszont nekem valamiért kicsit bugos volt. Az alap támadása mellé pl. kapott egy rúnát, amivel odateleportál az ellenfélhez, majd üt. Na ez a teleportálás egy csomószor nem is működött, hanem szimplán futott, és annak a skillnek nincs CD-je tudtommal. Mindegy végignyomom vele is, de nem hiszem, hogy azzal fogom a teljeset elkezdeni.
-
Archanon
őstag
A "de ez így..." után fogalmazás közben oda is gondoltam, hogy "Guild Wars-os". Nem rossz ez, amúgy is, a hotkeyeket váltotta fel az a kisebb skillbar ott alul.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
megint én
őstag
-
Kashim
őstag
+1
Szerintem baromira eltalálták, alacsony gépigény, lag szinte nincs is, annak ellenére, hogy stressz teszt van és amerikai szervereken játszunk még. Hangulat, dara a köbön.
Más, mint a Diablo 2 ez tény, de megvan benne az a titkos összetevő, ami ugyanúgy odaköt a gép elé, mint a korábbi részek. Más meg nem is érdekel, ennél már csak jobb lesz a végleges, mikor megnyílik a játéktér.
Belépési gondok meg inkább legyenek és korrigálják őket most, mintsem a teljesnél amit az ember megvesz. Persze bosszantó mikor az ember játszik partyban, kidobja, aztán fél napig nem tud visszamenni, de hát ez van...[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Azért az kemény, hogy már ott is 13k-t súrolja az alapjáték, a gyűjtői meg 23-ról fölkúszott 30k-ig. Bár lett volna nélkülözhető 11ezrem úgy ~2 hónapja. Most várhatok a 2-3 év utáni esetleges árcsökkenésre. Persze ha találok melót végre, akkor korábban is meglehet akár 13k-ért, mert lesz miből spórolni...
#megint én: Nem laggról beszélsz véletlenül? Ugyanilyen - talán kicsit durvább - jelenség volt nekem hajnalban, alig bírtam játszani... újraindítottam a modemet, utána helyreállt minden. Valószínűleg a neted bénázik, mert egyébként nem lenne ilyen. Az aranyat meg eleve elég kicsi sugárban lehet fölvenni, de van olyan magic tulajdonság, ami növeli az arany, és az életbogyók fölvételéhez szükséges sugarat.
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #10188 üzenetére
nekem ez a része baromira bejön, mert így sokkal jobban hozzám fognak nőni a karakterek dia2-ben a végére bevezették, hogy resetelni lehet a skilleket, de így itt erre nem lesz szükség: lehet próbálgatni szabadon a build-eket és tesztelni, mi/mi ellen/mennyire jó... nekem rohadtul tetszik... (nem kell mondjuk 1 kasztból 3at indítani, ha a végére több build-et ki akar próbálni az ember)
...kerestem amúgy én is először a skillpontokat, hogy hol vannak meg nem is mertem kiválasztani 1-2 gyengébbnek vélt új skillt, de szabad lesz a rendszer: mindent ki lehet próbálni következmények nélkül
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #10190 üzenetére
na ja, gondolom olvastak elég sírást, amikor 1-1 patch agyonvágott kompletten egy build-et ...nekem is fájt volna, ha 90+ körüli karim kukáznom kellett volna emiatt... ja meg a közös stash miatt nem is lesz szerencsére szükség cucchordó alt. karikra sem, ez is pozitív... a korábban említett d2 retro mod-ban is imádtam a közös ládát, itt a legjobb húzások közé sorolom
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
megint én
őstag
válasz persil #10188 üzenetére
És mi van a varázsfejszével???
Más. Hogyan tudom meg mi mennyit sebez, mennyi idő alatt?
Pl
Ball klikk: Magic Missile
Jobb klikk: Arcane OrbSzerk, amúgy ja, az a skilles dolog nem is olyan rossz, csak félek, hogy így előbb rá lehet majd unni. Meg így belegondolva, nálam is volt olyan, amikor jó pár nap múlva jöttem rá, hogy a skilleket nem éppen úgy kellett volna elosztani.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz persil #10190 üzenetére
Igen, ez valóban szokatlan, de jó dolog!
Nem fenyeget a veszély, hogy jön egy új patch és lábtörlővé degradálódik a sok-sok órán át fejlesztett karaktered!
A Diablo 2-ben amúgy is csak kb. harmadik alkalomra sikerült az adott kaszton belül olyan karaktert csinálnod, ami Hellen is megállja a helyét. -
mpierre
veterán
válasz persil #10153 üzenetére
38-39°C láz mellett kissé elgurult a szövegértésem...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mephi666
nagyúr
válasz persil #10444 üzenetére
torchlight engem pár napig kötött le, úgy hogy közben kellemesen elsörözgettem... kiforratlannak éreztem és gyorsan egyhangúvá/monotonná vált...
-
válasz persil #10452 üzenetére
Megse jott be nekik az elet, kulonben mar reg lenne titan quest 2...annyira hiany volt a stilusban, nem ertem miert nem roppent ra valaki a temara, es alkotott valami maradandot az utobbi 5+ evben.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz persil #10458 üzenetére
Krater beta-t probaltad? Meg csak husz percet feccoltam bele, vegulis, akar jo is lehet. Legalabb van benne valami ujdonsag (3 fos csapattal mesz).
djuree: sacred-et szerettem, regi idok emlekere megvettem nemreg. Nem hittem el hogy mennyire mocsok szarul nez ki, komolyan . Meg mindig nem hiszem el .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Nordic
Közösségépítő
válasz persil #10485 üzenetére
Ami az egyikünknek blődség, az a másikunknak lehet, hogy tapasztalat, mondom ezt úgy, hogy nekem sem tetszett a Torchlight(szerintem is unalmas, bár mén már a 3. szinten kiléptem), a D3 meg igen(függetlenül attól, hogy nekem is hiányzik a skill-tree, nehéz átállni 8-9 év aktív D2 miatt). Ha különbözik a véleménye a miénktől, attól még elmondhatja. Abban szerintem is téved, hogy a TL szebb mint a D3, de istenem, ettől még nem ugrok neki.
-
Ptech
addikt
válasz persil #11302 üzenetére
Még csak most jelenik meg a játék, valljuk be, semmit nem tudunk róla, a bétában az első fejezet, legelejét láthattuk, senkiházi 13as karakterekkel. Semmiféle következtetést nem lehet levonni.
Nem is abból vonok le következtetést.
Az meg, hogy mennyit wowoztatok, kb annyira releváns a kérdésben, mint az, hogy én 8 éve gitározok.
Nagyon nem. Egy összeszokott csapat sokkal hatékonyabb, mint egy ad-hoc összedobott. A csapatjátékokat sem random emberkék játsszák. Nem véletlenül.
Nem én mondom, hanem Jay Wilson és még egy jó marék ember a blizz csapatából.
Láttunk már nagyot mondást Blizztől nem keveset nehézség tekintetében. Ez is a hype része.
[ Szerkesztve ]
-
-conrad-
addikt
válasz persil #11302 üzenetére
Sokat számít az összeszokott party, évekig voltam hc wowos. Anno mikor megjelent a SWTOR beta oda is átmentek egész hc guildek, ők hetek alatt kitakarították az egész contentet.
Én azt remélem, hogy az inferno az nem végcélja lesz a játéknak, hanem egy olyan erősségű rész amit csak kevesen tudnak végigcsinálni, mint a wowban a hc raidek (hetente nerfelt bossok nélkül )
Mondjuk így lenne értelme, hogy a hc playerek meg a casualabbak is megtalálják maguknak a tartalmat, meg a pvp-sek is, ha bejön a patch, stb.
-
Ptech
addikt
válasz persil #11307 üzenetére
játék mechanikája szempontjából ugyanott lesztek, mint aki aznap hall a játékról életében először.
Ez igaz. Az első percre. Olyan brutális különbségek vannak két játékos között, hogy el nem lehet mondani. Van aki a WASD-ot sem találja, van aki meg egyszerűen feltalálja magát mindig. WoW-ban GM-ünk a MT is volt.
Már 2 éve volt együtt a guild, amikor valamit elszúrt. És baromira megdöbbentünk. Nem azon, hogy elszúrta, hanem hogy 2 perc gondolkodás után sem tudott senki előző esetet mondani, amikor akármit is elrontott volna az előző két év során..Ahogy -conrad- is mondta, akik összeszokottak, nem teljesen kétbalkezesek és a kihívást keresik, azok pillanatok alatt letarolnak mindent.
Azért, ha a videót nem nézted még meg, mindenképp nézd végig, megéri
Láttam mindet vagy tízszer
[ Szerkesztve ]
-
szepi79
őstag
-
szepi79
őstag
válasz persil #12050 üzenetére
még szép, hogy war mage fokozaton tolom. semmi értelme nem lenne easy-n.
a coop módot viszont nem igazán tudom elképzelni, egyik irányitja a mágust, a másik kezeli a csapdákat, vagy hogy?
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs