Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
na lássuk...
mint ha kicsit megint látok fénysugarat javuljanaka dolgok azon tereken ahol engem érdekel...van melom első és egyik legfontosbab sikerült.nem túl sztár de jónak tűnik, pénz is tűrhető magyra keresetekhez képest.de persze smemi sme biztos nem bízom el magam.
Csajommal mindne rendben boldog vagyok, rendezve lettek a sorok mindne tökéletes most.

nehéz alkalmazkodni de néha kell.edzés nagyon el van hanyagolva mostanság multkor lementme jol ment.menni kéne...5 napja nem voltam

Kocsi megyeget.amíg nicn spénz ugyse tudok mit kezdeni vele.de remélhetőleg lesz.aztán majd kiderül mi lesza sorsa.2 évig még ki kéen húznia....aztán csere.
Nem volt buli 3 hete kicsi depis is vagyok nem ittma már, az ősalkesz
, de jol elvoltam barátnmmel annyira nem érdekel.meg kevés az időm a melo miatt.
De jövő hétvégén tuti lesz....
Jo lenen megitn haverral főzőcskézni, megéri anyagilag és jo buli, finom is.cska idő nincs rá most meg.

Voltunk hétvégén bowlingozni és rekordot döntöttem....
tessék nézni az utolsó 5 guritást...
Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de jol elvoltam barátnmmel annyira nem érdekel.meg kevés az időm a melo miatt.