Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
na lássuk...
mint ha kicsit megint látok fénysugarat javuljanaka dolgok azon tereken ahol engem érdekel...van melom első és egyik legfontosbab sikerült.nem túl sztár de jónak tűnik, pénz is tűrhető magyra keresetekhez képest.de persze smemi sme biztos nem bízom el magam.
Csajommal mindne rendben boldog vagyok, rendezve lettek a sorok mindne tökéletes most.

nehéz alkalmazkodni de néha kell.edzés nagyon el van hanyagolva mostanság multkor lementme jol ment.menni kéne...5 napja nem voltam

Kocsi megyeget.amíg nicn spénz ugyse tudok mit kezdeni vele.de remélhetőleg lesz.aztán majd kiderül mi lesza sorsa.2 évig még ki kéen húznia....aztán csere.
Nem volt buli 3 hete kicsi depis is vagyok nem ittma már, az ősalkesz
, de jol elvoltam barátnmmel annyira nem érdekel.meg kevés az időm a melo miatt.
De jövő hétvégén tuti lesz....
Jo lenen megitn haverral főzőcskézni, megéri anyagilag és jo buli, finom is.cska idő nincs rá most meg.

Voltunk hétvégén bowlingozni és rekordot döntöttem....
tessék nézni az utolsó 5 guritást...
Aktív témák
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- Dell Pro 14 Premium PA14250 14" 3K OLED érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB magyarított vbill gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de jol elvoltam barátnmmel annyira nem érdekel.meg kevés az időm a melo miatt.