Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Na azóta volt 2 B7 mind2 jó volt.Timivel meg 2 haverral voltam.utobbiba ott volt az ex is.
..szegény próbálkozik de minek....nem jut neki ennél több
....max. 2 sallerrel megerősítem a tényt hogy hagyjon békén ha máskor is próbál feszültéget kelteni. 
Timivel jól érzem magam, én úgy érzem szeretem,hiányzik, jó vele lenni.
..teljesne más sokkal normálisabb meg lehet vele bármit beszélni.peca nem volt, időt elnézve ami a látszat jó hogy süt a nap közbe hideg van nem is lesz több.
A géprojekten azóta is agyalok de vannak fontosabb dolgok most.Inkább régebbi nfsu.s képekeket eredményeket videokat néztem...mekkora feeling volt soha többé nem lesz olyan.egy legenda volt.sznte majdnme életforma.
lehet megkeresem felrakom bohockodni.Gyúrás megy de kell valami koksz majd szülinapra ajándékként.

Ezüstlánc téma megoldva Timike beígérte nekem szülinapra.kis cukor nyuszipuszi.

Már tiszta sablon fos melokat kezdme emgszokni, ez az élet rendje legalább lesz egy ksi felelősségtudatom ami eddig nem igazán akadt.
kocsival megyegetek amennyit tudok. Jó kedvem van az elmult 1.5 hétben átlagban.
alakul egy egész okés melo, remélem isten is ugy akarja és felvesznek szívesen cisnálnám.
Nagy punnyadás volt a bulin kívül eza hétvége, néha lehet otthon pihizni is.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..szegény próbálkozik de minek....nem jut neki ennél több
....max. 2 sallerrel megerősítem a tényt hogy hagyjon békén ha máskor is próbál feszültéget kelteni. 
..teljesne más sokkal normálisabb meg lehet vele bármit beszélni.