Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ki dobta el hozza a Pure Bladestone-t?

-
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Gratula.

Ostrava csak a végén dobja a kulcsot vagy korábban is el lehet "venni" tőle?
-
Adam_Shepard
addikt
Ez az Old King Doran harc nagyon állat volt. Semmit nem sebzel rajta, viszont nagyon jó a movesetje. Tovább tartott, mint egy rendes boss a játékban

-
Adam_Shepard
addikt
Mikor tudom megölni ostravát leghamarabb ugy hogy a kulcsot is dobja?
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Azt én is elrontottam amúgy, pedig megmérkőztem volna old king dorannal.
-
BOBAKILL
őstag
A végén ölted meg a föboss előtt? Elvileg az a story vége nála. Ha jól tudom.
-
Adam_Shepard
addikt
Az Ostrava side az bukó, ha fantomként megöltem ?
-
robogo81
senior tag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Köszönöm!
Akkor még dolgozni kell rajta.
Még csak 3-2 kezdőpont közelében vagyok,gondoltam "elszaladok" a gyűrűért,de majd visszanézek később.
Egy olyasmi hibrid royality karit terelgetek,sikerült megszerezni a 4-1ből a katanát,az isteni talizmánt,meg a csigás íjat,meg valami jó pajzsot is ami tölti a hp-t vissza,mint a hp gyűrü,igaz nem 100%-os a fizikai védelme,de a vörös szemű lovag(1-1) dobott egy lila pajzsot ,az is jó.
Kicsit fejlesztve lett a mágiája,még vettem tűz támadást is a léleknyílhoz,a 2-1-ben lettek fejlesztve a fegyverek is,a katana mellé még van egy lándzsa ,szűk helyekre jól adja,igaz ott a katana szúrótámadása is jó,csak az lassú lehet.
Sikerült megcsinálni elsőre halál nélkül a 1-2-őt a phalanx kezdéstől a Bossig,ott végigrohantam körbe az ijászok ellen,utána a lépcsőfordulóban kikandikálva,ami megfogta a lovag nagy mágikus támadásait, léleknyíllal dobálva leöltem elsőre.A vörös sárkányt meg lenyilaztam,felmentem az első toronyba,ahová nem köp tüzet, jópár kellett bele,mire lement a ph-ja 30-40 sebzéssekkel.
-
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Rydell cella kulcsához minek kell teljesülnie,hogy el tudjam érni?
Az van hogy tudom hol a kulcsa,de hiányzik a keskeny palló hogy át lehessen menni hozzá,az ott imádkozókat levágtam,a lánc elszakadt,de utána nincs út tovább,elvileg lenne ,videót már néztem,de nekem nincsen palló ott,gondolom valami nincsen meg. -
Adam_Shepard
addikt
lol, persze, hogy haladok. Csak van amikor már a DS- játékok kicsit összefolynak és jól esik a coop. Van imitált szerver hozzá, a működése jobb is mint a gyári volt. Most megyek be nemsokára az Adjudicatorhoz. 2-2 feladtam, mert a rendes szintezés hiánya miatt még kevés vagyoka Lava/flame/nemtommi lurkerhez. ha van kedved, akkor becsatlakozhatnál hozzám. Ja és itt nincs lvl szabályozás.
-
t256
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Van még egyáltalán coop?
Úgy tudom az online részt már lelőtték.Én kétszer vittem végig ezt a részt. Messze ez a legkönnyebb. Elsőre elkezdeni nagyon nehéz.
Hol tartasz? Phalanx demon gondolom meg volt. Utána lehet csak szintet lépni. -
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
En direkt offline szoktam szenvedni most a DS2 van soron. Ma delutan ez atment tenyleges "szenvedes"-be.
Benny Hill-es kergetozes
vegelathatatlanul Havel-el es kispajtasaival.Utana seperc alatt meg egy boss. Utana mit ad isten itt is van egy kb*ott sarkany aki meg megzabalja a durability-t is. Ezt sikerult/segitett tobbszor letesztelni.
Majd ossze-oda-visza ,hogy osszekaparjak egy masik fegyverre valot vhogy es ujra tesztelni a kis dragon-t tobbszor. Szoval ez ilyen, vagy valasztod a konnyebb utat. -
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Hat en olvasgattam errol eleg sokat es olyat en senkitol nem olvastam ,hogy sokkal nehezebb lenne. A tobbseg inkabb azt irja ,hogy a DS a DLC-kel cca ugyanaz a nehezseg.
Persze aki coophoz szokott annak biztos "sokkal" nehezebb.
Most oszinten te soloban vegigjatszottad egyaltalan barmelyiket a DS-eket, meg a BB-t?
Mert ha nem akkor tenyleg elhiszem ,hogy nehezebb. -
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ez ennyivel nehezebb lenne mint a tobbi ,hogy egyedul nem lehet megcsinalni?

Abszolut nem ertem. -
Adam_Shepard
addikt
Nos úgy tűnik, hogy későn érkeztem a buliba
Szeretnék segítséget kérni tőletek, főleg coop téren. -
BOBAKILL
őstag
Nekem 38 óra volt a játék de sokat tököltem meg végigcsináltam a pure white world tendency eventet és a Pure black character tendencyt.
Sajnos nekem az elején bebugolt a játék mert hiába mentettem meg Ostravát másodszor, nem jelent meg a nexusban és ezért nem sikerült a pure white character tendencyt összehoznom.
Most belenéztem ng+ban és most már elvittem addig hogy megmentettem Ostravát és meg is jelent nexusban. Csak most meg vissza kell tornáznom a charcter tendencyt a blackről.
De most félreteszem a demont és a ds1-el folytatom majd sztem. Az jóval hoszabb lesz úgy érzem. 
-
BOBAKILL
őstag
Én azokat meg sem öltem eddig, mert kezdőként játszottam a ds2-vel és fogalmam sem volt ezen bossok létezéséről.
De most majd mindegyikkel elbánok remélhetőleg. Csak furcsa a karkater mozgása ds3, bb után. Olyan darabos. Meg az estus ivás...Demonban eljutottál már a Flamelurkerig? Az az egyik "nehéz" boss, meg a Maneater és ugye az utolsó boss. A későbbi soulsokban jóval nehezebbek a bossok. Tervezem amúgy hogy az első DS részt most már lehetőleg fullosan megcsinálom. Mert eddig csak félig vittem végig. Jobban adja a hangulata mint a 2.résznek.
-
BOBAKILL
őstag
Igen, ráadásul vagy erős ellenfélbe csalnak vagy szakadékba.
Lásd: LatriaBátran mondhatom hogy ez a közel 10 éves játék is nagy élményt tud nyújtani a sok-sok ds után is. És van kedvem ng+hoz is, nem csak végigvittem "oszt jó van". Kiválóan van egyensúlyozva a játékmenet, a pályák is. Nem túl nehezek a bossok, bár van 1-2 amelyik nem egyszerű. Rutinos soulsosnak mondjuk nem vészes annyira. Itt igazából a bossig vezető út nem egyszerű, meg ugye a tendencyk. A karakter mozgása kicsit esetlennek tűnik bár a ds2-ben sem túl jó. (azt is most kezdtem újra)
-
-
snake78
tag
3-1 és a 4-1 kész
Megyek a 2-2 be
Tudom nem az az ut ahol tovább kellene menni de már nagyon kell a logsword 😂 -
snake78
tag
-
BOBAKILL
őstag
Lehet menteni pendrivera.
Csak az összefoglalóban írtak szerint kell előkészíteni a pendriveot.Kinyílik a kapu ha pure white tendencyd lesz. Én valahol elrontottam mert Ostrava nem jelent meg Nexusban pedig kiszabadítottam. Talán megölték? Nem tudom.... Így nekem meg kellett ölnöm még egy bosst a tower knight után hogy pure white legyen és már megvannak a cuccok bal oldalról is. Majdnem minden.
-
snake78
tag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Tudom észrevettem 😂
De az első részén már túl vagyok
Most megyek vissza az első pályára összeszedni a sárkanyoktól a cuccokat és remelem kinyílt az ajtó baloldalt lent, mert messziről láttam egy gyíkot is
(De ahol gyík van ott mások is várnak meg rám 😁)
Ps3 nal is lehet mentést pendrive ra menteni ? Vagy az csak ps4 en van
Igazándiból csak a ds1 és szert a jatekert vettem gépet -
BOBAKILL
őstag
Én erre hajtok: guillotine_axe
De a Dozer Axe is tetszik bár lassabb. -
snake78
tag
Megvan nekem is Tower Knight
Meg szerencse, hogy volt szerencsém a bloodborne hoz hasonló volt mint a one reborn 😂
Csak hat a rapier nem a legjobb választás volt érte a küzdelemre 😂😂 -
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Köszi jól haladok úgy érzem. Boletaria 2boss, Shrine of storms 1boss(ma jön a 2.), Stonefang 1boss. Többiben még nem jártam. Minden boss után öngyilok a Nexusban is megvan.
Csinálgatom, csak rájövök majd a dolgokra. A Flamelurker elég nehéznek tűnik úgyhogy azt későbbre hagyom. Eddig minden boss ment elsőre, kivéve ezt. Sztem a Shrine of storm 2.része után megyek a többi régióba.Köszi a sok infót, és a többieknek is.

-
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Hogy haladsz? Anno olyasmit olvastam hogy úgy érdemes hogy körbemész a világokon. Először minden világban az első bossig aztán a másodikig és így tovább. A nehézség, ellenfelek erôsödése úgy van belőve hogy egyre erősebek shogy egyre beljebb mész az adott világban.
Meg sose legyél élő ha bemész egy világba, mert ha úgy meghalsz az instant rontja az adott világ wt-jét. -
BOBAKILL
őstag
Ja és Ostrava nincs a Nexusban, pedig elvileg ott kellene lennie.. Megmentettem kétszer, a híd alól kiszabadult. Nem tzdom hol lehet, remélem nem halt meg.
-
BOBAKILL
őstag
Olvasgattam én is a wikit de egyelőre nincs nyitva a kapu. A tower knight után a ködkapun még nem tudok átmenni, ahhoz nem tudom mi kell még. Körbejárom majd az egész területet, tuti kihagytam valamit. Az nem lehet gond hogy a bossok lelkeit elroppantottam?
Tényleg, véletlenül Ostrava kapott egy backstabet, remélem nem lesz ellenséges. Elvileg nem támadt vissza..
A kék sárkányt nem láttam, a vöröset a hídon lenyilaztam.
Többi területet csinálgatom épp, a Shrine of storms nagyon tetszik.
Véletlen elkóboroltam és összefutottam Flamelurkerrel. Asszem későbbre kellene hagyni.
Baromira élvezem ezt a játékot, a darkok után is bőven van benne kihívás, annak ellenére hogy közel 10éves a játék.
-
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Ha jól tudom bossok leölésébel javulhat a world tendence,l. Meg persze ne halj meg ember alakban és npc-k se haljanak meg.
Amennyire tudom akár több végigjátszás is kellhet ehhez ha bizonyos szintig leesik a wt.
Tesómnak vqlahogy attól is esett valamiért mert online játszott de se nem coopolt se invader nem volt. -
t256
őstag
válasz
BOBAKILL
üzenetére
Én a Demon's Souls wikidotot szoktam olvasgatni. Ott azt írják, hogy ha megölted a vörös sárkányt és a Tower Knight-ot, akkor Pure White World Tendency lesz Boletarian Palace-ban. A pálya elején ki lesz nyitva a rács.
Én kétszer vittem végig a játékot és mindkétszer sikerült. Mire eljutottam Boletaria 1-4-ig addigra nyitva volt.Én megöltem a kék sárkányt is, lehet ennek is köze volt hozzá. Megmentettem Biorrt is.
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok! Rutinos játékosoktól kérdezném:
A Boletarian palace-ban megöltem a Tower Knightot is, a vörös sárkányt is. Soul formban vagyok de a legelején a bal oldali kapu még nincs nyitva. Valószínűleg a pure white world tendencym nincs meg. Ezt hogy tudnám elérni? Köszi -
snake78
tag
Köszönöm a valazodat
A ds ekben mindig melee karaktert indítok
De itt szeretném kipróbálni magam ebben a karakter osztályban is
Ha jól láttam a statokat akkor ez lényegében egy dexes varázsló kombó?
Mármint lényegében mindenhez ért egy kicsit, de inkább dex és mágia a fő vonala -
t256
őstag
Első végigjátszásra, jó döntés a Royalty. Már kezdéskor tudja a Soul Arrow varázslatot, ami sokat segít, amíg nem jössz bele a harcrendszerbe.
Ebben a játékban még a leggyengébb ellenfél (Dregling) is simán megöl, ha rossz tempóban vagy módszerrel támadsz. Lehetsz akár lvl 100 is.
Amit fejlesztened kell majd: Vitality, Intelligence, Endurance, Magic.
Az MP véges, ezért jó, ha tudsz bánni a karddal, esetleg lándzsával. Sokféle fegyver van a játékban, ízlés és stílus kérdése, hogy melyiket választod. Tehát ezért fejleszd a Dexterity-t és a Strength-et is. -
snake78
tag
Sziasztok!
Lassan szeretném elkezdeni a játékot
Royality buildon gondolkozom
Sose volt varazslom a ds játékokban
Tudna valaki segíteni benne?
Mármint mit érdemes fejleszteni és milyen varazslatok kellenek hozza az elejétől kezdve
A valazokat előre is köszönöm -
supercow
őstag
Játszanám, de nincs rá időm, néha eldöntöm hogy mégis de aztán mégsem.
-
snake78
tag
Sziasztok!
Él meg a topik?
Jatszik meg valaki ezzel a játékkal ?
Esetleg ha szeretnek válaszokat kapni tudna nekem valaki segíteni ? -
t256
őstag
A mai napon csatlakoztam egy elit körhöz. Végigvittem a játékot. Allantnál nagy segítség a Second Chance varázslat.
Hogy milyen fegyverrel győztem le? Crescent Falchion +4!
-
melega
őstag
PS 4-re is jöhetne souls játékokkal is meg akarok tanulni játszani, hogy későbbiekben videókar rakjak fel youtubera. Sokan likolják fizetnek érte.
Amúgy is a Dark Souls 1 is hatalmas élmény volt. -
t256
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Megpróbálhatod, de lehet, hogy nehéz lesz még. Elkezdheted helyette a Stonefang Tunnelt, kisebb nagyobb nehézségekkel el tudsz jutni az Armored Spider-ig. Ott viszont már szerencse is kell.
Volt egy olyan taktika, hogy az 5-1-en (Valley Of Defilement) a pálya elején fel tudod venni a Morning Start. A játék elején nagyon jó fegyver.Milyen class-t kezdtél amúgy?
-
t256
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Szia!
A sárkányokkal egyenlőre nem tudsz kezdeni semmit. Ha jól emlékszem ott vissza kell fordulnod és egy másik irányba tudsz továbbmenni egy hídon, ami tele van íjásszal és lándzsás lovaggal. A vörös sárkány is szokott arra járni...
A pályán a lényeg, hogy kinyisd az elején lévő a nagy kaput, ahol az első boss lesz. Ehhez több helyszínt meg kell nyitnod.Ki az a sárga lovag, akit megmentettél? Véletlenül nem Ostrava Of Boletaria? Őt meg kell még menteni 1-2, 1-3 és ha minden igaz 1-4 pályákon is. Ő fogja oda adni a kulcsot, ami nyitja az ajtót, amit a piros szemű lovag őriz.
Egyébként érdemes olvasgatni a wikit. Én csak akkor néztem rá, amikor megkaptam valamelyik démon lelkét, kíváncsi voltam mit érdemes belőle csinálni. Varázslat vagy fegyver.
Nem mentettem meg Ostravát, Yuriát, Selen Vinlandet. Ebben a játéban van igazán értelme a New Game +-nak.
-
Adam_Shepard
addikt
na sziasztok!
Szeretnék egy kis taktikai segítséget kérni. Most volt időm tüzetesebben nekimenni a játéknak, és mit ne mondjak érdekes ez a világba bemenni, majd 1 bonfire (kard-akármi)van az elején dolog. Tanácsolták már hogy a tendency miatt maradjak hollow formban inkább, de ahogy látom baromi sokan vannak még mindig játékosok. (érdekel a co-op része is a játéknak, szerintem barmoi jók a from soft. co-opok) Jelenleg az 1-1 ben vagyok és a sunbro (sárga) lovagot megmentettem, majd arrafelé kavarva egy lépcsőn lefelé tudok menni ahol sárkányok vannak. Innen hova tovább? Volt még a várfalon egy piros szemű lovag akit cheeseltem a toronyban és egy olyan ajtót őrzött ahova nem tudok bemenni mert zárva volt.
Ha valaki szeretne Coopolni az vegyen fel psnen egészen nyugodtan.
Ja, igen. Tudom, hogy vannak wikik de jobb szeretem az egyéni tapasztalatokat és véleményeket.
-
t256
őstag
Azóta elég sokat haladtam. Már csak boletaria 1-4 van hátra, konkrétan King Alant. Valamint Shrine Of Stormes második pályája fogott ki rajtam.
Meglepő, hogy Level 59-es karakterrel már nem jelent problémát egy vörös szemű lovag sem.
Megtörtént az is, amire nem számítottam. Bug! A második Maneater-rel küzdöttem, nyerésre álltam és beszorult a falba. Nem tudtam támadni, kénytelen voltam elölről kezdeni.
-
-
t256
őstag
Igen, igen, utána olvastam. Két holttest így is megjelent a Nexusban, szerencsére ezek még csak névtelen áldozatok voltak. Ha Sage Freke-et megöli, akkor nagy bajba kerültem volna.
A kérdés most, hogy hova tovább. Az 5-2 elég nehéz pálya. A Giant Depraved Ones még mindig erős ellenfél. Főleg, hogy a mocsárban nem tudok vetődni.
3-2 és 4-2 szintén nehezek. Utóbbin annyit haladtam, hogy megmentettem Saint Urbaint.Lehet fegyvert kéne fejleszteni, vagy egyszerűen begyakorolni a pályákat, hogy menjen.
Fegyverekkel így állok jelenleg:
- Morning star +5
- Winged spear +5
- Dragon Long Sword +3Varázslatok közül van Soul Arrow, Soul Ray (ezt használom s. arrow helyett), Flame Toss, Fire Spray, Poison Cloud.
Azt vettem észre, hogy pályánként eltérő, hogy melyik fegyver és varázslat hatásos az ellenfelek ellen.
-
t256
őstag
Újra leült a Topic srácok!

Nekem sikerült haladnom valamennyit. Meglepő módon elsőre legyőztem az Adjudicatort (Shrine Of Storms), valamint másodszorra a Flamelurkert.
Most jön a Stonefang Tunnel utolsó pályája, ami rögtön egy Boss fight. Egy óriási vörös sárkány, akit egyenlőre nem tudok megközelíteni.
Találtam viszont egy Dragon Bone Smasher nevű kardot a sárkánytól balra.Aztán Tower Of Latria 3-2. Kiengedtem egy ketrecből egy NPC-t, Yurt the Silent Chief.
Innentől Spoiler:Megjelent a Nexusban, de egyenlőre nem akart semmit. A Flamelurker legyőzése után visszamentem hozzá.
Ekkor ezt mondja: "My work in Boletaria is almost done. I have murdered every human left, except for one…"
És megtámad! A kezemben persze az óriási Dragon Bone Smasher. Kénytelen voltam varázslattal elintézni.
Szerencsére nem volt nehéz, de nem hittem volna, hogy a Nexusban is harcolnom kell.
Szerintem ez egy meglepő fordulat a játékban. -
VooĐoo
tag
Igen, jól értelmezed.
A játék vége fele majd össze tudsz kovácsoltatni 2 kardot [link], ha az egyiket nem hagyod el út közben. Ajánlom, mert new game+ alatt nőtt a nehézség, de még ott is egy suhintás minden ezzel.
(#114) Elims: Embere válogatja, én Dark Souls 2-vel kezdtem anno, számomra az nehezebb volt. Annyiban könnyebb az, hogy sokkal több helyen lehet menteni, nem csak minden Boss után.
-
Elims
veterán
Köszönöm!
Voodoo: Hogy???Azok nehezebbek mint ez??
Szerencse,hogy nem vettem meg egyiket sem.
Van egy jò baràtom akinek ez a dark stílus a kedvence.A mùltkor megmutatta a dark souls 3-at...én nem adnék érte pénzt.Az is kemény..Szerk.: Coop kizàrt.Nagyon nehéz talàlni magyar jàtékost (kivéve ha nem gta/battlefield).
Sniper elite 3-hoz keresnék,pàran írtak,de nem tudom,hogy lesz-e valòban ilyen coop tàrs.Pedig nagyon jò jàték! -
VooĐoo
tag
Blacksmith Ed (2-1) tudja mindkettőt fegyverre cserélni.
(#111) Elims: Vidd végig Dark Souls első vagy második részét, utána már gyerekjáték lesz ez is.

Amúgy csak úgy tudsz könnyíteni, ha valakivel párban tolod. Persze így minden pályarészt 2x kell végigvinni, hogy mindkettőtöknek meglegyen.
-
t256
őstag
Egyetlen trükk az, hogy a játékot Royalty class-al kezded. A soul arrow varázslat sokat segít az elején.
Később a Fool's idol lelkéből lehet csináltatni Soul Ray-t, ami sokkal erősebb.Ha már itt tartunk nem tudjátok mire jó a Phalanx valamint a Vanguard lelke? Sage Freke nem csinál belőlük varázslatot.
-
Elims
veterán
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Egy ideig nem tudtam tartani a lépést a sok hsz-sal.Azt meg duplàkkal fejeltétek.
Ebben a demon's souls-ban nincs véletlenül vmi trükk amivel kicsivel könnyebb lehetne? :-)
Ha vki tud vmit,írja meg.Én is folytatnàm vmikor. -
t256
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ha oda kerülök a PS3 elé, akkor felveszlek.
34-es a Soul level-em. de lehet 38-as.DS2 azóta sincs. Mivel ennyire bejön a Demon's Souls, nem adom alább és Dark Souls Prepare To Die Edition-re fáj a fogam. A második részből pedig a Scholar of the First Sin-t szerzem be, de ezt lehet már csak PS4-re.
-
VooĐoo
tag
1-4. Boss-al csak óvatosan, ha nem akarod megszívni mint én.

Spoiler
Bizonyos időközönként nyom egy Soulsucking skill-t közelről, ha elkap vele akkor visszaesel egy szintet.
Én nem nagyon foglalkoztam vele csak az élettöltőket nyomogattam, aztán sikeresen elhaltam, és utána nem értettem miért fut olyan lassan a karakterem. Később láttam, hogy az a **** visszavert rajtam 10 szintet, na ott pihent egy hetet a játék.
/Spoiler
-
VooĐoo
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Soul form-ban használod követ, és ha megölöd akihez bekerültél akkor feltámadsz, kb ennyi a lényege.
-
VooĐoo
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
A Co-op alatt blue, invade alatt black. Meg a játék végén kapsz egy Red eye stone-t, azzal tudsz hívni mást pvp-re, de nem nagyon próbálgattam multiban, eléggé kihalt az online része.
-
VooĐoo
tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Co-op-hoz kell egy Blue eye stone, ha jól emlékszem az első boss után kapod. Leteszed a földre és a host be tud hívni az alapján a játékba, de ha így ölsz le egy boss-t az nem számít bele a story-ba, csak annak aki behívott. A szintkülönbség 10lvl+10% lehet max.
Új hozzászólás Aktív témák
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest