Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Gyakorlatilag bárhol lehet spawn hely a pályán, így arra fókuszálni, hogy azokat nyírod ki akik ottmaradnak elég fura tervnek tűnik, mindezt a csata első pár másodpercében célirányosan...
Egyébként pedig én még soha nem láttam olyat, hogy direkt arra mentek volna rá az ellenfelek, hogy lehetséges spawn helyeket látogassanak meg ahelyett amit te is mondtál, hogy a széfre / notebookra, vagy az arra vágyó ellenfelekre mennének...Ráadásul mindezt a 3 alkalomból 3x...
De mondhattam volna 100/100-at is, mert ma eddig 1/20 a kimenekítési arányom, és ebből legalább a felében 1 perc körül haltunk... (nem csak én, hanem a csapat összes többi tagja) Tegnap 33s alatt voltunk mind 3-an újra a lobbyban, úgy, hogy csak én voltam 1 szál késsel. De bizonyára csak 1 spawn hely vadász csapattal futottunk össze...
Most így hajnal 2 körül már nem annyira jellemző. hogy 30s-en belül összefutunk 1 másik csapattal, de este a 100/100 arány simán megvan.
Most legalább 2 perc telt el, de most 3 csapat találkozott az Admin-ban, és mi voltunk középen...Igen, az lett a vége ami várható ilyenkor...
A mai küldi: csinálj 3 sikeres kimenekítést 1/3-nál tartok. végülis csak este 6 óta nyomom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hobby elektronika
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vicces videók
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest