Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zizi123

senior tag

válasz Polllen #633 üzenetére

Gyakorlatilag bárhol lehet spawn hely a pályán, így arra fókuszálni, hogy azokat nyírod ki akik ottmaradnak elég fura tervnek tűnik, mindezt a csata első pár másodpercében célirányosan...
    Egyébként pedig én még soha nem láttam olyat, hogy direkt arra mentek volna rá az ellenfelek, hogy lehetséges spawn helyeket látogassanak meg ahelyett amit te is mondtál, hogy a széfre / notebookra, vagy az arra vágyó ellenfelekre mennének...

Ráadásul mindezt a 3 alkalomból 3x...
    De mondhattam volna 100/100-at is, mert ma eddig 1/20 a kimenekítési arányom, és ebből legalább a felében 1 perc körül haltunk... (nem csak én, hanem a csapat összes többi tagja) Tegnap 33s alatt voltunk mind 3-an újra a lobbyban, úgy, hogy csak én voltam 1 szál késsel. De bizonyára csak 1 spawn hely vadász csapattal futottunk össze... :D
    Most így hajnal 2 körül már nem annyira jellemző. hogy 30s-en belül összefutunk 1 másik csapattal, de este a 100/100 arány simán megvan.
    Most legalább 2 perc telt el, de most 3 csapat találkozott az Admin-ban, és mi voltunk középen...Igen, az lett a vége ami várható ilyenkor...
    A mai küldi: csinálj 3 sikeres kimenekítést 1/3-nál tartok. végülis csak este 6 óta nyomom...

Új hozzászólás Aktív témák