Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Neked is köszönöm, gyorsan el is mentettem.
Mindig tanul valami újat az ember
-
Calogero
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
Köszönöm a CopyFile az jó ötlet volt, eltudtam indulni valahonnan.

De sajnos egyszerre csak 1 file-t tud másolni, a *.txt nem működött, de így sikerült megoldani.Tettem a Formra egy Filelistbox-ot.
Filelistbox.Visible:=False;
Filelistbox.Directory:=ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Adatok\';
Filelistbox.Mask := '*.db';
If Filelistbox.items.count > 0 then
For i := 0 to Filelistbox.items.count-1 do
Copyfile(pchar(Filelistbox.Directory +'\'+ Filelistbox.Items[i]), pchar(ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Backup\'+ Filelistbox.Items[i]), false);Majd a Maszkot átállítottam *.txt-re, és átmásoltam azokat a file-okat is.
-
Calogero
addikt
Sziasztok
Van nekem egy A könyvtárba txt és db kiterjesztésű file-k.
Ezeket szeretném a program kilépésekor átmásolni egy B könyvtárba, és ha már ebben a könyvtárban létezik olyan nevű file, akkor azokat felül írja.Előre is köszönöm.
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Van 1db MaskEdit-em amelynek ez lenne a maszkja : 99999999-9-99;1;
Azt hogy tudom megoldani, hogy amíg nincs kitöltve a helyesen addig ne lehessen tovább lépni, illetve jelenjen meg egy üzenet hogy az adószám nincs jól kitöltve?Előre is köszönöm.
-
Calogero
addikt
Van egy paradox táblám Tqueryt használom lekérdezéshez. (Select * From Filmek Order By Cim)
Hogy tudom azt beállítani hogy Ékezettel betűkkel kezdődő filmek nem a lista végéré kerüljenek. ( Á- val kezdődő filemek ne a V betűsök után jöjjön) -
Calogero
addikt
Procedure TFelviteForm.BitBtnBoritoClick(Sender: TObject);
Begin
ImageBorito.Picture.Bitmap.FreeImage;
OpenPictureDialog.InitialDir:=ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Boritok';
If OpenPictureDialog.Execute Then
Begin
ImageBorito.Picture.LoadFromFile(OpenPictureDialog.FileName);
VanKep:=True;
End;
End;
OpenPictureDialog-al szeretnek betolteni egy kepet, ami sikerul is azzal nincs gond.
A gond InitialDir-el van. Az elso klikknel meg tokeletesen mukodik, de ha a kepet egy masik konytvtarbol toltom be. akkor a kovetkezo klikknel mar nem veszi figyelembe az InitialDir-ben megadott erteket, hanem megjegyzi hogy honnan lett kijelove az elozo kep. Ha a programbol kilepek es ujra inditom akkor ismet jol mukodik az elso klikkig.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Halls of Torment teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest