- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2002 üzenetére
Neked is köszönöm, gyorsan el is mentettem.
Mindig tanul valami újat az ember -
Calogero
addikt
válasz
bucsupeti #2000 üzenetére
Köszönöm a CopyFile az jó ötlet volt, eltudtam indulni valahonnan.
De sajnos egyszerre csak 1 file-t tud másolni, a *.txt nem működött, de így sikerült megoldani.Tettem a Formra egy Filelistbox-ot.
Filelistbox.Visible:=False;
Filelistbox.Directory:=ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Adatok\';
Filelistbox.Mask := '*.db';
If Filelistbox.items.count > 0 then
For i := 0 to Filelistbox.items.count-1 do
Copyfile(pchar(Filelistbox.Directory +'\'+ Filelistbox.Items[i]), pchar(ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Backup\'+ Filelistbox.Items[i]), false);Majd a Maszkot átállítottam *.txt-re, és átmásoltam azokat a file-okat is.
-
Calogero
addikt
Sziasztok
Van nekem egy A könyvtárba txt és db kiterjesztésű file-k.
Ezeket szeretném a program kilépésekor átmásolni egy B könyvtárba, és ha már ebben a könyvtárban létezik olyan nevű file, akkor azokat felül írja.Előre is köszönöm.
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Van 1db MaskEdit-em amelynek ez lenne a maszkja : 99999999-9-99;1;
Azt hogy tudom megoldani, hogy amíg nincs kitöltve a helyesen addig ne lehessen tovább lépni, illetve jelenjen meg egy üzenet hogy az adószám nincs jól kitöltve?Előre is köszönöm.
-
Calogero
addikt
Van egy paradox táblám Tqueryt használom lekérdezéshez. (Select * From Filmek Order By Cim)
Hogy tudom azt beállítani hogy Ékezettel betűkkel kezdődő filmek nem a lista végéré kerüljenek. ( Á- val kezdődő filemek ne a V betűsök után jöjjön) -
Calogero
addikt
Procedure TFelviteForm.BitBtnBoritoClick(Sender: TObject);
Begin
ImageBorito.Picture.Bitmap.FreeImage;
OpenPictureDialog.InitialDir:=ExtractFilePath(Application.ExeName)+'Boritok';
If OpenPictureDialog.Execute Then
Begin
ImageBorito.Picture.LoadFromFile(OpenPictureDialog.FileName);
VanKep:=True;
End;
End;
OpenPictureDialog-al szeretnek betolteni egy kepet, ami sikerul is azzal nincs gond.
A gond InitialDir-el van. Az elso klikknel meg tokeletesen mukodik, de ha a kepet egy masik konytvtarbol toltom be. akkor a kovetkezo klikknel mar nem veszi figyelembe az InitialDir-ben megadott erteket, hanem megjegyzi hogy honnan lett kijelove az elozo kep. Ha a programbol kilepek es ujra inditom akkor ismet jol mukodik az elso klikkig.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest