- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv
Adott egy Dell Inspiron 5558 laptop. Amit lehetett kihoztam belőle, igen tudom, nem mai gép, de nekem amire kell tökéletes. Eljött az ideje az akksi cserének, ugyanis az kataszrófa. Zsír újan lett véve, még kb 10 éve
Azóta szinte minden nap ment. Utóbbi időben, években folyamatosan hálózati töltőre volt téve. Így ha leveszem, az akksi kb 30 percet bír.
Tud valaki valami helyet, vagy ilyesmit, ahol ár/érték arányban tudok venni akksit hozzá?
Köszönöm!
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Van nekem egy [Dell Inspiron 3521-es] laptopom. Gyárilag 4 GB DDR3-as ram van benne. A proci alapján, amely egy i3-2365 -ös , 4 GB ram van benne. Ahogy néztem, 16 GB-ig bővíthető. Kérdésem lenne, ki milyet ajánl bele?
Amihez használnám : Word , illetve PS ( Csak is kép vágás, semmi kép javítás, szépítés )
Köszönöm
Gergő
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy Dell Inspiron 3521-es laptopom. Használtam vettem, rossz akksival. Sikerült hozzá vennem gyári bontott akksit, ami müködött is, míg le nem merült. Sajnos, mivel a géphez nem gyári töltőt kaptam, hanem valami Velox vagy mit, tehát valami utángyártottat, így nem tölti az akksit, tehát így a gép csak hálózatról működik.
Szeretnék hozzá venni töltőt bontottan, de nem tudom, hogy milyet kell hozzá, hány wattos, stb.. milyen típusszámú stb... Ebbe tud nekem valaki segíteni?Köszönöm
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!