Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz dellkereső #20628 üzenetére
én 1x hívtam, másodszorra sikerült, 11 felé próbáld, ilyenkor reggeli/kávészünet
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
xanadublog
csendes tag
Nem tudom, én tegnap 11 körül hívtam őket (elsőre felvették fél percen belül), mert a laptop néha a bluetooth-ot és a wwant "letagadja", és csak újraindítás segít, valamint az akku néha merül töltés alatt is, ma már jelentkezett a Humansoft, hogy itt van egy új akku, új alaplap és új bt-kártya, mikor jöhetnek cserélni. Úgyhogy nem bízzák a véletlenre, cserélnek minden lehetséges hibaforrást.
xanadublog.bplaced.net
-
xanadublog
csendes tag
válasz dellkereső #20632 üzenetére
Igen, megnyugtató, hogy a több, mint egyéves, 96%-os állapotú akku helyett adnak egy vadiújat, a nem reprodukálható, bt random hiba miatt adnak új bt-kártyát, és új alaplapot, potom 100K összértékben.
Acernél ebben az esetben elvinnék Brnoba, és 2 hónap után visszakapnám még rosszabb állapotban, mint a haver fia (utána a hangja is elment az Acernak).[ Szerkesztve ]
xanadublog.bplaced.net
-
xanadublog
csendes tag
válasz dellkereső #20634 üzenetére
Mondjuk attól, hogy nálam hetente kb. egyszer bekapcsoláskor nem ismerte fel a bt-kártyát, újra kellett indítanom, hogy működjön, még nem dől össze a világ; ha emiatt garanciában kicserélik a fél gépet, azt korrekt eljárásnak tartom, ezért vannak régóta Dell laptopjaim: hidd el, 20 éve vannak laptopjaim, volt a kezemben szinte minden gyártmány, 386sx-től i7-ig, dossal, windows-zal, osx-szel, mindegyik nagyobb Linux-disztróval, susétől a gentooig....
[ Szerkesztve ]
xanadublog.bplaced.net
-
laca71
aktív tag
válasz dellkereső #20642 üzenetére
Szia !
Csak böngészés...
Laca
-
dellkereső
csendes tag
válasz dellkereső #20656 üzenetére
magy=magyar nyelvű
-
mghltm
addikt
válasz dellkereső #20656 üzenetére
ultimate es enterprise tud valtani, home es professional hazi barkacs utan
(#20654) soldi3r probald meg es ird meg az eredmenyt! en kivancsi vagyok, megcsinaljak-e?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz dellkereső #20661 üzenetére
mi értelme van a sokszorosáért megvenni, amikor olcsóbban adják a géphez?
pl egy ultimate 45k körül van[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz dellkereső #20663 üzenetére
ha ebből élsz, akkor nem okoz problémát a nyelv váltása
eladni is könnyebb lesz gyári magyar winnel[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Norbi-01
csendes tag
válasz dellkereső #20675 üzenetére
Szokott lenni!Ki szokták írni a raktárkészletet.
-
Norbi-01
csendes tag
válasz dellkereső #20678 üzenetére
Mit szeretnél venni tőlük, hogy nincs?
-
őstag
Nekem hétfő reggel 9 óra 5 perckor felvették a telefont. Másnap jött az ember és csinálta a dolgát (lcd csere, nem tetszettek a színek, szó nélkül cserélték).
[ Szerkesztve ]
-
polip
addikt
válasz dellkereső #20680 üzenetére
szia!
pár dolog:
a gép valóban elérhető, egy darab van a budapesti üzletünkben raktáron (mint ahogy ezt el is mondtuk neked a telefonban).
Azt is mondtuk, hogy foglalásban van, azaz eltettül valakinek (tehát megbeszéltük)
Azt is mondtuk, hogy pár napon belül jön a következő adag, akkorra hozzák be az országba, mert jelenleg egyetlen disztrinél sincs (természetesen ezt is megbeszéltük)
Azt is mondtuk, ha ezért nem jelentkeznek, akkor megvehető.Egyszerűen nem értem mit nem értesz most.
MÁS:
A gépek paramétereit nem mi találjuk ki, hanem egy központi adatbázisból kapjuk. A webáruházban közel 1000 termék van fenn, nem tudjuk mindegyiket átnézni, h minden adata stimmel-e.
Ha központilag elcseszik az excel táblát, amiben a gépek jönnek, elcsesszük mi is, mert a webshop nem mérlegel, hanem feltölti a cellákban található adatokat. Amikor jön egy ilyen észrevétel mint a tied, azonnal javítjuk!
Így is sok tévedés van fenn az oldalunkon jelenleg is, ez van sajna, még mindig a mi oldalunk az egyik leginformatívabb és legpontosabb oldal.DE hogy ne legyen keserű a szájízed, adok neked 284.900 bruttóért egy ilyen konfigot:
Dell XPS L502x i7-2630QM 6G 750G GT540 W7HPr
várom válaszod privátban...
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
válasz dellkereső #20683 üzenetére
kicsit szét vagy esve
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
GyantásBalna
csendes tag
válasz dellkereső #20718 üzenetére
Elnéznék én a Nagykörútra, de pécsi lévén nem fog menni. Ezért kérdezek kompetens embereket - titeket - akik pontos választ tudnak adni. Azért köszönöm a válaszod, sajnos nem lettem beljebb... annál is inkább, mert ahány webshop annyi variáció.
-
mghltm
addikt
válasz dellkereső #20719 üzenetére
rossz helyen keresed. probald meg a konfigurator linken, ahol opciokent valaszthato az erintokepernyo ( 15.6” HD (1366x768) LED with 2 finger multi-touch touchscreen [add $99.00] ) es az ujjlenyomat olvaso
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
No.01
őstag
válasz dellkereső #20730 üzenetére
Na varjal a z az mar egy masik gep ha jol tudom nem?? Az a vekonyabb kiadas aa sima XPS-nek. Design-ban talan jobb, de JBL nincs benne nalam az meg elegge fontos.
-
Kobe
veterán
válasz dellkereső #20732 üzenetére
újfent csak azt tudom említeni, hogy mi lenne ha olvasgatás helyett egyszer a való életben is tájékozódnál, szereznél némi gyakorlati tapasztalatot.
Létezik természetesen olyan asztali hangszóró, ami leveri, de az nem a 4-5 ezer forintos kategória, amivel a legtöbb egyszeri user rendelkezik, inkább a 10K és afeletti (pl egy jobbfajta fadobozos geniussal nehezen veszi fel a versenyt). Persze kérdés, ki mit nevez közepesnek, mert a komoly kategóriában a "közepes" egyenértékű egy kocsi árával pl....
btw egy kb 30 nmes szobát még simán megtölt hanggal, és a dinamikája sem veszik el, nyaralások alatt ideális lehet pl a nappaliban egy csoportos minőségibb fimezéshez, ha nincs kedved hangfalra kötni - mi így nyomtuk
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz dellkereső #20737 üzenetére
igen, a JBL-t leszólja egy 10 éves 3 ezer forintos műanyag szutyok, az RGB ledes kijelzőjét leveri egy 12 éves képcsöves crt moncsi, a billentyűzete pedig fel sem veheti a versenyt a commodore 64-ével.
És ugye 10 év alatt a technika sem fejlődött, ezért mai napig mindenki szokol rádióval vagy walkmannel rohangál mp3 és okostelefon helyett....
Biztos, hogy van értelme megint ilyen irányú feltételezésekbe belemenni, amivel több embert is megtévesztesz, ahelyett, hogy végre beballagnál egy boltba és megnéznél végre egy kiállítási darabot élőben? Elárulom neked, ezeket mindenhol le lehet tesztelni, mert ezek a tényezők adják el a gépet, ezek a komparatív előnyei, így minden bemutatódarabon ezt fogják kihangsúlyozni....
-
Kobe
veterán
válasz dellkereső #20741 üzenetére
ha jól emlékszem, kettőnk közül nem te vagy az, aki közel fél éve használ napi több órában dell xps 15-öt, de nyilván én vagyok az, aki téved, és valójában annak van igaza, aki élőben se látta még nagyon a gépet, nemhogy bekapcsolt állapotban, és minden információt különböző netes forrásokból szerez be. Ez kicsit olyan, mintha kijelenteném, hogy remek forma-1-es pilóta vagyok mert megnéztem hétvégén a hungaroring közvetítést.
Sajnos, igen, ez a mentalitás alkalmas a userek megtévesztésére, mert aki betéved a topikba, mást sem lát, mint hogy az utolsó oldalakat valaki légből kapott hibákról kommentálja végig, és a legtöbb nézelődő sajnos nem követi végig a dolgokat, hogy eljusson mondjuk azokhoz a hozzászólásokhoz, amikben 1-2 képzelgés rendre meg lett cáfolva, hanem kialakul benne a téves kép, hogy amúgy az egyik legmegbízhatóbb gyártó felsőkategóriás gépe hemzseg a szériahibáktól. Ami egyértelműen nem igaz.
Nem azzal van a baj, hogy kérdezel, hanem azzal, hogy képtelen vagy felfogni, baromira nem úgy van, ahogy te olykor azt hiszed, és ezekhez a tévhitekhez némely esetben már betegesen ragaszkodsz, annak ellenére, hogy hivatalos cáfolat van rá (user manual, garancialevél, szerelési útmutató, stb). És lehet rám fújni, meg ujjal mutogatni, csak azért mert én meg is merem mondani azt ha valami hülyeség, de ha jól emlékszem, pár nappal ezelőtt már sikerült nem kevés ember előtt leírnod magad a garanciális vita kapcsán. Tán ideje volna tanulni belőle. Nem kell elfogadni a véleményem, el lehet menni egy boltba kipróbálni a gépet, és saját véleményt alkotni, de az, hogy más emberek véleményét, észrevételét szajkózod, kicsit blama. Ha kipróbálás után sem változik a nézeted, azt mondom üsse kő, de legalább lesz létalapja. Mert valljuk be, a mostaninak nincs.
Ha az elsődleges célod az információszerzés (lenne), akkor ideje lenne talán elfogadni két alapvető tényt:
-ne te akard megmondani a tutit egy gépről, főleg ha nem nagyon láttad, tapogattad, tesztelted, használtad
-ha valami butaságot kérdeztél, és arra van hivatalos dokumentumban, megbízható forrásban is rögzített helyes válasz, nyeld le a békát, és könyveld el magadban, hogy a kérdés volt buta, nem pedig a válasz / választ adóaz adobergb-s témára visszatérve: hallottál már esetleg komplementer halmazokról? tudod, ha A + B halmaz összessége adja az AdobeRGB tartományt (nevezzük C-nek), és egy eszköz képes lefedni At is, Bt is, mi következik ebből? Igen, képes lefedni C-t is....a többi már csak beállítás kérdése.Vond le a megfelelő következtetést.
[ Szerkesztve ]
-
ribery22
tag
válasz dellkereső #20741 üzenetére
Ha olvasnál szakmai fórumot, zenét nem 5.1-en szoktak hallgatni, az maradjon játékra, filmre. Ezek után nem szólnám le más audio-tudását. (Én sem vagyok szakértő!)
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
- Eladó Toshiba Satellite pro (R50-B-10R) ( 4.gen i3 - 8gb ddr3 - 750GB HDD - HDMI - jó akku)
- MSI Evo üzleti laptop 2 az 1 ben új mediamartos szamlaval 36 honap garanciaval eladó
- Új Asus ROG Flow X16 WQXGA 240Hz G-Sync 2in1 Touch i9-13900H 16GB 1TB RTX 4060 Studio Win11 Garancia
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest