Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7535 üzenetére
haromfelekeppen tudod javitani:
1. Bebootolsz a Vista telepito lemezrol, kivalasztod a nyelvet es a billentyuzetet, aztan utanna van valami system repair vagy hasonlo, azt par masodperc alatt megcsinalja, utanna jo.
2. Ugy allitod be a BIOSt, hogy a winyorol bootoljon elsodlegesen.
3. Bootolaskor nyomsz F12-ot, es ott kivalasztod a primary hard drive-t. Ez azert is jo, mert a baratnod soha nem jon ra, plusz vedelem...
Nekem ez nem az MD utan jott, hanem amikor XP-t is telepitettem ugy, hogy az lett a masodlagos, a Vistahoz nem nyultam.
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
kekegsm
őstag
Varj: Az SSID broadcasting ki van kapcsolva a routeren?
Mert ha igen, akkor megvan a megoldas. Otthon majd megnezem, amikor hazaertem. Van ott egy olyan bepipalando opcio a wifinel, hogy akkor is csatlakozon, ha nincs SSID broadcasting.
[ Szerkesztve ]
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7580 üzenetére
Milyen HP notikat vittel mar vissza?
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7594 üzenetére
Nem szarok. HP lezerjei verhetetlenek, valamint a nagykategorias fotonyomtatoi is nagyon jok. kiskategoriaban az Epson fotonyomtatoi a legjobbak, utanna jon csak a Canon, majd a HP, de a HP-k osszehasonlithatatlanul tartosabbak. (otthon mai napig mukodik a DJ 550C).
Szkenerei iszonyatosan jok. laptopjai, PC-i iszonyatosan jok. Szerverei magasan a csucsot kepviselik az intelalapu kategoriaban.
A kamerai tenyleg szarok, de ugye nem azt akarod mondani, hogy te a HP-tol vettel kamerat? Mert az akkor a hozza nem ertesedet jelentene (kamera-temaban).
De szerintem ne jelentsd ki, hogy szar a HP laptop, ha nem is ismered oket.
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7599 üzenetére
Szervizeskent dolgoztam jo ideig, maszekban most is szervizelek. A Toshiba az utobbi 5-6 evben annyira bovli lett, hogy az elkepeszto. Dellel meg egy szinten van. De ne is haragudj, te magad mondtad, hogy egy HP notit sem vittel meg vissza szervizbe. Ez ket dolgot jelenthet:
- Annyira jok, hogy nem kell visszavinned
- Nincs elsokezbol informaciod, csak hallotad valakinek a valakijetol, hogy az unokatestverenek a volt baratnojenek a sogora mit mondott. Ne is haragudj, de inkabb a sajat tapasztalataimnak hiszek.A fenykepezogepekbol es mas periferiakbol nem lehet tapasztalatot levonni notiugyben, mertha en is igy tennem, soha a budos eletben nem vennek Dell-t vagy IBM-et, mert a szervereik botranyosak a HPhoz kepest.
-
kekegsm
őstag
Hat, a Tectra messze nem olyan mar, mint regen. Nem tudom, neztel e mostani Tectrakat. Szoval az en Vostrom sokkal jobb minosegu.
Ezt egyebkent sajnalom, jo volt a Toshiba, mindig vonzodtam a laptopjaihoz, de sajnos jott a kiabrandulas.
Remelem visszaternek egyszer a regi kerekvagasba...Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
kekegsm
őstag
válasz #16820480 #7608 üzenetére
Nem veletlen nem tokeletes....
Egyebkent a ket legstrapabirobb nyomtato a vilagon
-Epson FX1050 - exmunkahelyemen 25 ev hasznalat utan meg mindig siman tudtak 24 orat folyamatosan nyomtatni
-Lexmark 4039p - Az egyikben mar 60.000-ret mutatott a szamlalo... De egyszer mar atfordult
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7612 üzenetére
20%-al lassabb, min t az ugyanolyan configu Dell? mar ne is haragudj, de ritka nagy barom mondta ezt...
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7625 üzenetére
Attol fuggetlenul meg fogalma sincs arrol mit beszel. Ket egyforma konfiguracio kozott nem lesz kulonbseg, legfeljebb 1-2 % lehet, de az is kornyezeti tenyezok hatasara (melegedes, stb). De ket ugyanolyan proci, ugyanolyan memoria, ugyanolyan winchester, ugyanolyan stb ugyanazt a teljesitmenyt adja le.
Nem tudom, hol veszed a HP notit, de eddig en mindenhol 1 ev garanciaval lattam (ami egyebkent a torvenyben meghatarozott minimalis garancia).
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7632 üzenetére
mar ne is haragudj, de a business HP-kra is 3 ev van, legalabbis amit en megkerdeztem par helyen, ott mindenhol 3 ev volt. Most a legolcsobbra nem adjak, mert azert legyen kulonbseg a supportban, vazze...
-
kekegsm
őstag
válasz fulcrum #7635 üzenetére
Opcionális Mediabase:
Ki/bekapcsoló gomb, biztonsági zárhoz, soros és párhuzamos port, VGA port, DVI port, 3 USB 2.0 port, 1 árammal ellátott USB 2.0 port, RJ-45 port, RJ-11 port, mikrofonbemenet, HP kimenet
Optikai meghajtók: CDRW/DVD, 8X DVD+/-RWEs igen, van a notinak akkuja. A dokkolo az csak egy dokkolo.
De miert nem nezed meg a Dell oldalt?Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
kekegsm
őstag
Kepernyo sikkepcsoves legyen, beepitett billentyuzet legyen benne, ha 1 kg-nal konnyebb, gyanakodj... :-)
Komolyan: tapogasd korbe, nezd meg minden pontjan, aljan matricak eredetiek e, csavarokon latszik e serules (acel kilatszik a fekete festek alol), nincs e repedes, kopottak e a gombok.
Ha bekapcsolod, (es meg soha nem volt bekapcsolva) akkor a windows eloretelepitett rendszer utolso simitasa jon be (felhasznaloi nevek megadasa, admin jelszo megadasa, ilyesmi), nem maga a Windows bejelentkezes.
-
kekegsm
őstag
válasz #19103744 #7652 üzenetére
Nem ertem mi a problema vele, azokat tolsd csak le, ami a te hardveredre vonatkozik.
Szerintem rajta van a CD-n az XP-s driver is. Ha fent mar mar az XP, tedd be a CD-t, autostart, ott ki lehet valasztani melyik oprendszerre valo drivereket akarod.
Szerintem te is ilyet kaptal, mert az enyemre a Vostro1400/Vostro1500/Vostro1700/Inspiron1520/Inspiron1720 feliratot pingaltak, ugyhogy valoszinuleg kb egyforma driver kell.De ugyanazt kapod, mint a weboldalon.
-
kekegsm
őstag
válasz #19103744 #7657 üzenetére
Neked a te modemedhez valo drivert kell letolteni, nem kell a tobbi 3-4. Hangkartya, VGA is megtalalhato az oldalon. a 3 alapveto rendszereszkozhoz toltsd le a ricoh drivert, az a kartyaolvaso.
Mint mondottam, a te laptopodban levo hardverhez toltsd le a drivereket.
De ha ide leirod, milyen konfiggal vetted meg a laptopot, akkor segitek eligazodni.
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7660 üzenetére
Ja, nekem is volt egy ismeros ismerosenek az ismerose, az o hp notijaban 65535x csereltek mar mindent, de most bovitik, ugyhogy menni fog a 256ezer csere is...
En ismerem a HP szervizt, dolgoztak nekunk joparszor, soha semmi gond nem volt vele (neha csusztak, megigertek valamit, de csak ket nap mulva lett kesz, de ilyen elofordul).
egyebkent ugyanilyen sztorikat talalhatsz minden markara, Dellre, Lenovora, Asusra,nezz csak utanna.
-
kekegsm
őstag
válasz #19103744 #7661 üzenetére
[videokartya driver]
[Notebook System Software]
[ntel Matrix Storage Manager]
[Intel Matrix Storage Driver]
[vezetekes halozat driver]
[vezetekes halozat diagnosztika]
[wireless driver]
[bluetooth driver]
[webcam driver]
[touchpad driver]
[modem manager]
[modem diagnosztika]
[modem driver]
[chipset driver]
[kartyaolvaso driver]
[IntelliSonic Speech Enhancement]
[hangkartya driver]
[webcam manager]
[Dell Support 3.4 ]
[Dell Support Center]
[Dell Quickset]Ezeket toltsd le, telepitsd fel. Ha nem megy, bagy nem akarsz veszodni vele, vagy nincs ra idod, akkor termeszetesen ingyen es bermentve hazhoz megyek es megcsinalom neked, szamomra a megtiszteltetes. De ha akarod, akkor helyetted is megtanulom mindazt, amit tudni kellene egy szamitogeprol. Mondjuk hogy ha veszel egy notebookot, akkor tudjad, hogy mit vettel, milyen konfiguracioert adtal penzt. Meg en szivesen megtanulom azt is, hogy a francnak telepitek egy masik oprendszert a gepre, ha az sem tudom, milyen geprol van szo...
En a helyedben irnek egy levelet a Dell cegnek, hogy miert nem olyan laptopot csinalnak, ahol a kepernyobe bele van gravirozva az alkatreszek listaja.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
kekegsm
őstag
válasz #19103744 #7666 üzenetére
Valami megsem oke, nem?
1. Mert a Dellnel is pont Support Center-nek hivjak az applikaciot, ami lefrissitti neked az osszes drivert. Persze hogy kell hozza internetkapcsolat. (mas markaknal is kell). Ha van egy szuz XP a gepen, akkor ott be kell allitani eloszor az internetkapcsolatot, es onnantol megy minden, mint a karikacsapas.
2. Ugy nez ki, megsem vagy annyira hozzaerto. Az Everest is driveren keresztul fogja tudni, mivel is all szemben
3. Az a sok "lom" azok igazi, jo minosegu WLAN kartyak, nem a Dell fele vacak, mint amit te is megvasaroltal. De ezek szerint fogalmad sincs, hogy mi is van a gepben, mert akkor tudtad volna, hogy a Dell Wireless 1505 tipusrol van szo.
4. Szoval kevesbe lettem volna bunko, ha elszorakozok egy orat azzal, hogy driverCD-t csinalok neked. Szep.
6. Tag alapjan egy pillanat alatt megneztem, hogy mi is van benne. Minden alkatresz, tipus szerint.Engem az huzott fel, hogy mindenfele vacak kacatnak meg benanak beallitod a Dell-t, csakmert fogalmad sincs a temarol.
Nem ertesz hozza, az siman latszik a hozzaszolasodbol, de ez nem azt jelenti, hogy a Dell a hulye, te meg az okos. Ha nem vagy tisztaban az alapveto dolgokkal, akkor miert nem bizod szakemberre a dolgot? Vagy miert nem kerted szamon az eladotol, hogy hol is van a drivercd? Vagy miert nem nezel be egy boltba, ahol forgalmazzak a tipust, es ahol 5 perc alatt csinalnak egy masolatot a driver CD-bol?
Mindegy, szabadulj meg tole, vegyel egy MSI-t vagy Gigabyte-ot, (olvastam roluk egyebkent, ok is szeretnenek egy nap igazi laptopot csinalni), de annak is kell driver.
Ne is haragudj, de szerintem te iza_ vagy. (Akik tudjak mirol van szo, azok erteni fogjak)
[ Szerkesztve ]
-
kekegsm
őstag
válasz Sir Riccio #7670 üzenetére
Nezd, pont a napokban volt itt rola szo, hogy valaki a D630 Latitudera mondta azt, hogy a fele hibas...
Nalunk a cegnel is HP-k vannak, elotte is HP-k voltak, es soha a legkisebb gond se volt veluk. Sem a szervizzel.
Volt munkahelyemen a mai napig hasznaljak azokat a HP lezernyomtatokat, amit anno 11 eve szereztem be. Tokeletesen mukodnek, igaz a nagy reszuk nem nyomtat tobbet, mint napi 5-600 oldal, de van amelyik naponta 11-12 orat nonstop mukodik, csak addig all meg, amig papirt vagy tonert tesznek bele. percenkent tud 14 oldalt kinyomtatni, kiszamolhatod. Igaz, ez a nyomtato csak 8 eves. Es hetvegen nem dolgozik. De akkor is szep osszeg jon ki.
Jelenlegi munkahelyemen barmelyik kollegamat megkerdezned, hogy HP vagy Dell server legyen, mar a kerdes kozben elmondanak a valaszt.A Dell asztali gepekben es notikban jo. De notikban nem jobb a HPnal. egyszinten vannak. Es mindkettonek profi szervize van, soha semmi kivetnivalo nem volt a munkajukban.
Sony es Acer notikkal azert sem erdemes osszehasonlitani, mert azok csak consumer kategoriat gyartanak.
Nezd, a kezeim kozott megfordult mar parezer noti az elmult 12 evben. Hidd el, van veluk tapasztalatom. Es 3 marka van, ami szoba johet, ebben bentvan a HP is. Ha 14/15 collos noti kellene munkanotinak, Lenovo Thinkpad T. Ha kismeretu noti (12") vagy nagymeretu (17"), akkor HP lenne. Ha olcsobban szeretnem meguszni a dolgot, vagy olyan noti kellene, ami jatekra is jo, akkor Dell. Nekem most ez az utolso kategoria van itthon, munkahelyen a 12" HP-t hasznalom. Masfel kilo, minden benne van ami kellhet, es 12-13 orakat birja az akkuja.
-
kekegsm
őstag
válasz #19103744 #7693 üzenetére
Szallj mar magadba kisocsi!
En nem azon kaptam fel a vizet, hogy nem ertesz hozza, hanem azon, hogy a hozza nem ertesedet figyelmen kivul hagyva fikaztad a Dell-t. Jogtalanul. Utanna mar csak azert borult ki a bili, mert meg megprobaltad bizonygatni az igazadat, hogy te vagy az a szuperokos, es a Dell meg milyen buta es bolond.
Az elejen segiteni akartam neked, de te csak frocsogtel a Dell ellen. Es baromira el sem olvastad amit irtam neked, hanem csak hajtogattad a hulyesegeidet. Mert hogy neked nem kell 4-5 fele modemdriver. meg ilyenek.
Es igen, elemzgesd ki a sajat es az en irasaimat. Figyelj, nem gaz, ha nem ertesz hozza, tenyleg nem gond, mindent el lehet magyarazni, csak a te utalkozo fikazo hangveteledtol felment bennem a pumpa.
"Akik tudjak mirol van szo, azok erteni fogjak" : tudod miert irtam ezt? Nezz be a "Milyen notebookot vegyek" forumba, olvass vissza egy hetet, es erteni fogd. Az iza_ -sag az jelenti, hogy valaki probalja kioktatni a nala hozzaertobbeket, es meg be is sertodik, mert ellent mernek mondani neki. Te te, ugye, rogton osszeeskuveselmeleteket gyartasz. Kisebbsegi komplexusod van, vagy micsoda?
Azonkivul azutan, hogy belinkeltem neked az osszes szukseges drivert, nem mondhatod, hogy nem segitettem neked. Es itt a forumon is megkerdezheted barkitol, hogy szivesen segitek, amiben tudok.
Ja, ha hazavagtad a "winfost", es ennyire fos az az oprendszer a szamodra, akkor most miert nem linux-drivereket keresel, miert a fossal szenvedsz?
Es nem tudom, honnan szeded, hogy az Asus, MSI, stb supportja jobb lenne a Dellnel, amikor mindegyik a tipus megadasa utan feldobja a tipusra vonatkozo drivereket, aztan mazsolazd ki, melyik is kell neked.Es a Dell supportosnak kutya kotelessege igazat adni neked, nem mondhatja, hogy kedves uram, on nem ert hozza. Es az sem igaz, hogy regebbi tipusoknal kellene osszeszedni a drivereket, amikor minden ott van, be is linkeltem neked. Es mindegyik mukodik is.
Es ezt a Dell izet nemcsak a tengeren tulon jegyzik, hanem a vilag egyik legnagyobb szamitastechnikai vallalata. Picit erdeklodj, mielott hulyesegeket beirsz tudatlansagod legteljesebb figyelmen kivul hagyasaval. De ha annyira nem tetszik az amerikai technika, akkor vegyel magyar laptopot magyar procival, magyar memoriaval, magyar HDD-vel.Es meg valami: ovatosan kurva anyazzal a forumon, mert ha most tenyleg bunko es kulturalatlan paraszt lennek, akkor siman visszakovetnem az IP-det, es icipici utanjarasal meglenne a cimed, neved, aztan jol pofanvagnalak, eloben, nem virtualisan. A sajat csaladi problemaidat ne masnal keresd.
ja, es picit tanulj valamit a hardverrol, es nem lesz gondod a driverek meghatarozasaval. Ha pedig nem akarsz, vagy nincs ra idod, akkor pedig kerdezz normalisan, kulturaltan, es akkor olyan valaszt is kapsz.
Es az meg megint nem dicsoseg, hogy fogalmad sincs, mit vettel. Azert ha valaki tobbszazezret kiad egy szamitogepert, az tudja, hogy milyen wlan van benne.[ Szerkesztve ]
-
kekegsm
őstag
válasz #19103744 #7703 üzenetére
Te beteg vagy. Ne haragudj, de nem foglalkozok veled, siman figyelmen kivul hagylak.
En nem fenyegettelek egyebkent, csak leirtam, mit is tennek, ha bunko paraszt lennek. Te viszont fenyegetsz. Rosszabb vagy mint az iza_.Tudod ki az az iza_?
[ Szerkesztve ]
-
kekegsm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Háztartási gépek
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Hálózatokról alaposan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple notebookok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest