Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Riccio

addikt

válasz kekegsm #7673 üzenetére

Felesleges a vita ilyen értelemben...neked az a szimpatikus nekem ez...nem fogok HP terméket vásárolni és akit csak lehet lebeszélek róla mert a környezetemben lévők nagyrésze többet volt szervizben mint a tulajnál...és ez nem csak a notikra igaz sajnos. Ha valakinek beszerzek 1 HP terméket azt hozzám fogja visszahozni ha szar...innentől nyugodtszívvel javaslom az acer-t akik nem garanciális hibát(törés) is megjavítottak garanciában méghozzá úgy, hogy küldték érte a futárt majd elvitték csehországba megjavították kiállították rá az újabb 1év garit majd visszaküldték futárral. Azért a Vaio...hát nemtudom...a maga HD felbontású TFT-jével meg egyéb finomságaival(és persze nem utolsó sorban a 380kHUF-os bruttó fogyasztói árával) nemigen egy kategória egyik itt említett márkával sem..csak a példa miatt hoztam fel. Olcsó készülékben Acer, drágábban Dell. Én ezt javaslom mindenkinek..aki mást vesz annak kívánom, hogy legyen szerencséje a mással, legyen az akár HP akár FUSI(Fujitsu Siemens) és ne tapasztaljon hibát de erre én spec. nem sok esélyt látok.
    üdv

Új hozzászólás Aktív témák