Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Keresem:
Zalman ZM-OC1 lefogató. Ez az a lefogató pecek, amivel a cnps 9500-at lehet am2-re tenni.
Üdv
-
ng0ofy
KORREKTOR
Keresek VGA hűtőt 8600GT-re, valamint am2 leszorító pöcköt vagy valamit, a lényeg, hogy az eredmény vmi ilyesmi [link]legyen.
Engem ez a "bikicsunáj", mint jelenség elszomorít, pláne, hogy divat lett belőle...
Egyben jelezném, hogy ubuntu+opera comboval a hozzászólásszerkesztő kattintható kódjai valamiért nem működnek rendesen, hiába a kijelölt szöveg, szövegen kívülre helyezi a linket, offtopicot, stb. Lehet velem van a baj?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Borbíró tér 8., ahol lakom a földszinten dolgozik egy kedves varrónő. Jól dolgozik, rendes, tiszta, ki is vasalja a cuccot és szerintem nem drága. Eddig ccsak nadrág átszabatást csináltattam vele, de azt olcsóbbanm csinálta, mint nyiregyen a férfiszabóm.
(pl.: 900-ért átalakította a nadrág szárát hosszabbra és a derekát szélesebbre, kivasalta, mindezt gyorsan, mert másnap kellett a ruha
)
-
ng0ofy
KORREKTOR
Sorry a duplázásért, de a lényeget kihagytam.
Szükségem lenne Hétfőn 200 db papír CD tokra (DVD tok nem jó!
) - 6 Ft-os áron!
Számlával!
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
ati012 #45539 üzenetére
Zuckerbergék árulnak a facebooknál!
ja, hogy ez törvénybe ütköző, jogsértő de ha ezek nem, akkor is etikátlan???
Ráadásul azokat a dumákat küldenéd szerencsétleneknek, amiket ide szoktál írni?
Mert így vicces, néha megmutatom a barátnőmnek is, hogy mennyire próbálkozol, mert szép, amikor valaki ilyen lekesen kereskedik. Ez már nem irónia! Tényleg!
Azonban a spamelést hagyd a kiberbűnözőkre szerintem...
-
ng0ofy
KORREKTOR
Keresek 8 (max 9) ezer forintért hangkártyát!
Elsősorban ASUS xonar valami kellene (akár DS, jó az. gyereknek? jácani?)
Más is jöhet, de ésszel...
PCI, kis PCI-e is jöhet. -
ng0ofy
KORREKTOR
Segítsetek! Kellene 250 db olyan CD. Amikre rá kellene egy rendezvény logóját valahogy nyomtatni. (vagy matrica vagy CD nyomtatás, nekem mindegy, csak olcsó legyen)
Tudja valaki, hol, ki csinál ilyet, mennyiért?
Esetleg itt vki?Ne essen már, délután kosarazni akartam... ):
-
ng0ofy
KORREKTOR
Valaki kölcsön tud adni nekem holnap délutánra egy fúrót/csavarbehajtót? Lehet akksis is!
2x4 (8) darab 4mm-es furatot kell csinálnom vele fél milliméteres lemezbe, szóval nem fullasztom le, stb. Borbíró téren lakom, Sestakert, Újkert környékén kellene, de érte megyek messzebbre is! Holnap délután tudnám elhozni és este vissza is viszem! Aki gyors és rugalmas az ideadhatná ma is, jobban örülnék neki! -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
izomhod #44122 üzenetére
Mire kell? Mutagatni a családnak, hogy ilyen lesz! Vagy a konkrét, szabványos, méretarányos terv, amit leadhatsz az önkormányzatnak, kivitelezőnek?
Csak mert az elsőt meg tudod te is csinálni a google tervezőjében (link). A másodikhoz viszont, ha kész sablont kapsz valakitől se fogja neked ingyen elinditani az autoCADet, de rákérdezek neked a tervezőlány ismerősöknél, nekik lágyabb a szívük
-
ng0ofy
KORREKTOR
Halihó!
Keresek AM2 lefogató keretet, amin megvan a pöcök amibe a hűtő beleakad.
Olyan kell, amit 4 csavar fog!
(törött lapról, elromlott lapról, csak úgy, valakinek biztos van valalhol egy!)
-
ng0ofy
KORREKTOR
Fujifilm Z 20fd fényképezőhöz keresek töltőt!
Vmi egészen meghatározhatatlan USB szerűség ami a fényképezőbe megy. Egyben adatkábel is, ami nem rossz, kivéve ha az ember elhagyja egy erdei kirándulás során...
Az egy dolog, hogy garanciába nem adnak egy újat, mert én hagytam el, de hogy venni sem tudok????
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest