- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Igen, rögtön azzal kezdtem a játékot, hogy kampec. Nem tudtam merre szaladjak, sötét is volt és mindenhol szörnyeket és árnyékokat láttam.

Meg is lepődtem hirtelen, hogy máris futhatok az életemért. Nem gondoltam, hogy a segíteni akaró fazon fél másodperc és szét akar tépni (jó gyorsan átalakult). Egyébként sokkal sötétebbnek érzem a sötét helyeket, mint az 1-be, most leszámítva azt, hogy sok világos hely is van. Lámpára szükség van eléggé, nincs annyira félhomály, még jó, hogy nem merül le.Már tolom a 3. fejezetet is, nemrég szaladtam bele fél tucat "kiscserkészbe". Hát az se volt semmi, először csak egyesével jöttek elő, könnyen le is puffantottam őket, de nem telt el 2 pillanat és teljesen körbe vettek, na akkor már pánik volt.

Térképünk lesz majd? Mert egyenlőre nincs. Látom az útvonal követő más több dolgot is kijelez, de végül is a feladat felé található meg minden.
SPOILER
Van egy csávó aki beszélni akar velem, ő lehet az, aki Aftermath-ba tanulmányozta a markert és bekattanva kinyírta a családját, mert szörnyeknek látta őket (vagy azok is voltak nem tom). A csaj aki segít nekünk nekem újnak tűnik, nem volt előzményfilmekbe benne. Ő utalt rá ugye, hogy kerüljem a fószert, mert elmebeteg, kinyírta a családját, innen ugrott be az Aftermath-ból a látottak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest